Каждому в жизни дана одна большая Любовь, но часто мы торопимся и размениваем ее на множество мелких.
Максим Мейстер
QUOTE(*plepute* @ 2006 08 28, 15:12)
Каждому в жизни дана одна большая Любовь, но часто мы торопимся и размениваем ее на множество мелких.
Максим Мейстер
Максим Мейстер
vertima prasom
QUOTE(Siracusa @ 2006 08 28, 18:35)
vertima prasom
Kiekvienam gyvenime yra duota viena didele Meile, bet mes daznai skubame ir iskeiciam ja i daugybe mazu...
O, kaip gera, kaip neapsakomai gera jaustis saugiam šalia kito žmogaus: kai nereikia slėpti savo minčių ir sverti žodžių gali berti viską taip, kaip yra, grūdus ir pelus kartu, nes ištikima ranka persijos tavo žodžius, palikdama tik tai, ką verta palikti, o visa kita atlaidžiai išmes lauk. Mary Annevans (George Eliot)
Papildyta:
Užsienio mokslininkai uždavė klausimą "Kas yra meilė?" grupei 4 - 8 metų vaikų. Jų atsakymai buvo daug nuoširdesni ir gilesni nei kas nors tikėjosi. Tai kas gi yra ta meilė vaikiškomis akimis?
"Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai meilė.". Rebeka (8 metų)
"Kai kas nors tave myli, jis kitaip taria tavo vardą. Tada tu žinai, kad tavo vardas yra saugus jo burnoje.". Bilis (4 metų)
"Meilė yra kai mergaitė pasikvepina, o berniukas pasišlaksto losjonu po skutimosi, jie susitinka ir uosto vienas kitą". Karlas (5 metų)
"Meilė yra kai tu išeini į miestą pavalgyti ir atiduodi kažkam savo keptas bulvytes, neprašydamas, kad jis tau duotų savo". Krisi (6 metų)
"Meilė yra tai, kas tave verčia šypsotis net kai esi pavargęs". Teri (4 metų)
"Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani". Dani (7 metų)
"Meilę gali išgirsti kambaryje per Kalėdas, jei tik nustoji atidarinėti dovanas ir įsiklausai". Bobis (5 metų)
"Meilė - kai pasakai berniukui, kad tau patinka jo marškiniai ir po to jis dėvi juos kasdien". Noelė (7 metų)
"Meilė - kai mama atiduoda tėčiui geriausia vištos gabaliuką". Elein (5 metų)
"Meilė - kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusį ir vis tiek sako, kad jis gražesnis už Robertą Redfordą". Krisas (8 metų)
Meilė - kai tavo šuniukas laižo tavo veidą net po to, kai tu jį buvai palikęs visą dieną". Meri En (4 metų)
"Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės". Karen (7 metų)
"Negalima sakyti "aš tave myliu", jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės pamiršta." Sandy (8 metų)
Papildyta:
Užsienio mokslininkai uždavė klausimą "Kas yra meilė?" grupei 4 - 8 metų vaikų. Jų atsakymai buvo daug nuoširdesni ir gilesni nei kas nors tikėjosi. Tai kas gi yra ta meilė vaikiškomis akimis?
"Kai mano močiutė susirgo artritu, ji daugiau nebegalėjo pasilenkti ir nusilakuoti sau kojų nagų. Todėl mano senelis visą laiką daro tai už ją, nors jam ir skauda rankas. Tai meilė.". Rebeka (8 metų)
"Kai kas nors tave myli, jis kitaip taria tavo vardą. Tada tu žinai, kad tavo vardas yra saugus jo burnoje.". Bilis (4 metų)
"Meilė yra kai mergaitė pasikvepina, o berniukas pasišlaksto losjonu po skutimosi, jie susitinka ir uosto vienas kitą". Karlas (5 metų)
"Meilė yra kai tu išeini į miestą pavalgyti ir atiduodi kažkam savo keptas bulvytes, neprašydamas, kad jis tau duotų savo". Krisi (6 metų)
"Meilė yra tai, kas tave verčia šypsotis net kai esi pavargęs". Teri (4 metų)
"Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja, ar ji skani". Dani (7 metų)
"Meilę gali išgirsti kambaryje per Kalėdas, jei tik nustoji atidarinėti dovanas ir įsiklausai". Bobis (5 metų)
"Meilė - kai pasakai berniukui, kad tau patinka jo marškiniai ir po to jis dėvi juos kasdien". Noelė (7 metų)
"Meilė - kai mama atiduoda tėčiui geriausia vištos gabaliuką". Elein (5 metų)
"Meilė - kai mama mato tėtį purviną ir suprakaitavusį ir vis tiek sako, kad jis gražesnis už Robertą Redfordą". Krisas (8 metų)
Meilė - kai tavo šuniukas laižo tavo veidą net po to, kai tu jį buvai palikęs visą dieną". Meri En (4 metų)
"Kai tu ką nors myli, tavo blakstienos virpa, o iš tavęs skraido mažos žvaigždutės". Karen (7 metų)
"Negalima sakyti "aš tave myliu", jei taip negalvoji. Bet jei taip galvoji, turėtum sakyti dažnai. Žmonės pamiršta." Sandy (8 metų)
Do you believe in love at first sight, or should I pass by you again???
QUOTE(Shalimar @ 2006 08 28, 22:31)
Do you believe in love at first sight, or should I pass by you again???
cia tai super
ant marskineliu graziai atrodytu
"Neatidaryk durų niekada tokiems, kurie atidaro jas ir be tavo leidimo."
"Šypsokitės.............rytoj bus dar blogiau ...."
"Geriau mirti kopiant iš duobės, negu į ją krentant."
"Pasaulis yra beprotis: tu gali pavirsti į angelą, kvailį, ar nusikaltėlį niekas nematys.Bet jeigu tau trūksta sagos- tai pamato kiekvienas."
"Daugiau kekšių yra tarp tų moterų, kurios miegojo su vienu vyru, negu tarp tų, kurios šitaip sunkiai pelnosi duoną.Jau nekalbant apie ištekėjusias."
"Kiekvienas kvailys gali kritikuoti ir smerkti-dauguma kvailiu taip ir daro..."
"Gyvenime kaip pasakojkuo toliau tuo baisiau ir baisiau ......"
"Kad ir kokią gyvenime sutiktum kliūtį nešliaužk prieš ją keliais."
"Nebūtina būti manekene, kad būtum patraukli, pakanka turėti žavesio ir proto."
"Pasaulis yra beprotis: tu gali pavirsti į angelą, kvailį, ar nusikaltėlį niekas nematys.Bet jeigu tau trūksta sagos- tai pamato kiekvienas."
"Daugiau kekšių yra tarp tų moterų, kurios miegojo su vienu vyru, negu tarp tų, kurios šitaip sunkiai pelnosi duoną.Jau nekalbant apie ištekėjusias."
QUOTE(Ditė @ 2006 08 29, 13:03)
"Neatidaryk durų niekada tokiems, kurie atidaro jas ir be tavo leidimo."
Oi kokiu geruliu radau
Jei vieną dieną atsirastų noras verkti - paskambink man, nepažadu tavęs prajuokinti, bet galėčiau verkti kartu su tavim.
Jei vieną dieną nuspręstum dingti - paskambink man, nepažadu tavęs prašyti pasilikti, bet galėtume dingti kartu.
Jeigu vieną dieną nebūtų noro kalbėti - paskambink man, patylėsime drauge, bet jeigu vieną dieną paskambintum ir aš neatsiliepčiau - vistiek manęs ieškok... Galbūt man reikia tavo pagalbos.
Mes visada manom šį tą padarę ir nusiplaunam rankas, kai kitam sunkiausia.
Tai, kas mus laikė kartu anksčiau, šiandien sugriata. Šiandien mes išsibarstę kaip stiklinių karoliukų vėrinys, kuris sutrūko. Nieko nebėra tvirta.
Atgaila - pats nenaudingiausias dalykas pasaulyje. Nieko negalima sugrąžinti. Nieko negalima atitaisyti. Antraip visi būtume šventieji. Gyvenimas nenumatė iš mūsų padaryti tobulybes. Tobulybių vieta muziejuje.
Niekas nesikartoja. Kartojamės mes, štai ir viskas.
/E. M. Remarkas/
Tai, kas mus laikė kartu anksčiau, šiandien sugriata. Šiandien mes išsibarstę kaip stiklinių karoliukų vėrinys, kuris sutrūko. Nieko nebėra tvirta.
Atgaila - pats nenaudingiausias dalykas pasaulyje. Nieko negalima sugrąžinti. Nieko negalima atitaisyti. Antraip visi būtume šventieji. Gyvenimas nenumatė iš mūsų padaryti tobulybes. Tobulybių vieta muziejuje.
Niekas nesikartoja. Kartojamės mes, štai ir viskas.
/E. M. Remarkas/
Nepatyrusi meilė sako: myliu, nes man tavęs reikia. Patyrusi meilė sako: reikia tavęs, nes myliu.
Erichas Fromas
Jei nori patobulinti valstybę, susirink aplink save šiukšles.
Labai gaila, kad visą vaikystės žavesį suprantame tik suaugę (Faustas)
Erichas Fromas
Jei nori patobulinti valstybę, susirink aplink save šiukšles.
Labai gaila, kad visą vaikystės žavesį suprantame tik suaugę (Faustas)
Sveikutes,
Visa diena siandien negalejau dirbti, skaiciau jusu tokias grazias mintis..
Ir as viena parasysiu
"Matyt viskas gimsta is meiles zmogui: tik mylinti ranka tave per gyvenima veda, tik issiilgusios meiles akys mato ir tik tokia sirdis jaucia.."
E. malukas
Visa diena siandien negalejau dirbti, skaiciau jusu tokias grazias mintis..
Ir as viena parasysiu
"Matyt viskas gimsta is meiles zmogui: tik mylinti ranka tave per gyvenima veda, tik issiilgusios meiles akys mato ir tik tokia sirdis jaucia.."
E. malukas