Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Labai patiko jūsų skyrelis thumbup.gif . Jums leidus, ir aš įsiterpsiu:

Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie - visiškas chaosas blink.gif , kaip po žemes drebejimo verysad.gif . Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dežutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės. Žmonos automobilio durelės atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato g.gif . Įžengęs pro duris pamato dar didesnę betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių cool.gif . Įbėga į virtuvę - kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva doh.gif . Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia į antrą aukštą, nežiurėdamas į žaislus, besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko blink.gif ? Ar susirgo g.gif ? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun - visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas putotas ir purvinas, vonioje sumeti žaisliukai. Ant grindų vingiuoja kilometrai tualetinio popieraus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta blink.gif . Išlėkęs iš vonios, įpuola į miegamąjį ir net atsilošia - žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą wub.gif .
Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praejo jo diena? Vyras, negalėdamas ne žodžio pratarti, tik suvapa: "Kas čia šiandien atsitiko?" Ji vėl nusišypso ir sako: "Žinai, kiekvieną kartą, kaip pareini, namo, tu klausi, ka gi po galais aš veikiu per dienų dienas? blush2.gif " "Na taip" - įtariai atsako vyras. cool.gif "Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau". 4u.gif
Atsakyti
GERAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,merginos. man labai labai reikia sentencijų, minčių,aforizmų, apsakymėlių ir pan. apie tėvus ir vaikus,motiną ir tėvą...noriu vestuvių proga parengti jiems gražią dovanėlę. turiu jau kažkiek, bet maža. padėkit, labai laukiu. gal kas žinot puslapiukų, nuorodų ar net knygų.
Laukiu
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2006 07 10, 15:02)
Labai patiko jūsų skyrelis thumbup.gif . Jums leidus, ir aš įsiterpsiu:

Grįžta vyras po darbo vieną vakarą, o namie - visiškas chaosas blink.gif , kaip po žemes drebejimo verysad.gif . Trys jo vaikai grūdasi kieme, vis dar su pižamomis, žaidžia purvyne, aplink išmėtytos tuščios maisto dežutes, kieme visur mėtosi tušti pakeliai ir kitokios šiukšlės.  Žmonos automobilio durelės atdaros, kaip ir paradinės namų durys, šuns niekur nesimato g.gif . Įžengęs pro duris pamato dar didesnę betvarkę. Šviestuvas sudaužytas ir pusiau nutrauktas. Svetainėje visu garsu eina televizorius, įjungtas multikų kanalas, visuose kambariuose primėtyta žaislų ir įvairių drabužių cool.gif . Įbėga į virtuvę - kriauklė pilna nešvarių indų, teka vanduo, pusryčių maistas išdrabstytas ant spintelių, šaldytuvo durys plačiai atvertos, šuns maistas išpiltas ant grindų, po stalu voliojasi sudaužyta stiklinė, prie lauko durų supilta smėlio krūva doh.gif . Pagautas nerimo per kelis laiptus užlekia į antrą aukštą, nežiurėdamas į žaislus, besimėtančius po kojom, išmėtytų drabužių kalnus, žvilgsniu neramiai ieškodamas žmonos. Gal kažkas atsitiko blink.gif ? Ar susirgo g.gif ? Antrame aukšte jį pasitinka bėgančio vandens garsas, sklindantis iš vonios. Įlekia vidun - visur išmėtyti šlapi rankšluosčiai, muilas putotas ir purvinas, vonioje sumeti žaisliukai. Ant grindų vingiuoja kilometrai tualetinio popieraus, veidrodis ir sienos išteplioti dantų pasta blink.gif . Išlėkęs iš vonios, įpuola į miegamąjį ir net atsilošia - žmona kuo ramiausiai drybso lovoje, vis dar su naktiniais, ir skaito knygą wub.gif .
Ji pakelia akis, švelniai nusišypso ir paklausia, kaip praejo jo diena? Vyras, negalėdamas ne žodžio pratarti, tik suvapa: "Kas čia šiandien atsitiko?" Ji vėl nusišypso ir sako: "Žinai, kiekvieną kartą, kaip pareini, namo, tu klausi, ka gi po galais aš veikiu per dienų dienas? blush2.gif "  "Na taip" - įtariai atsako vyras.  cool.gif "Tai štai, šiandien aš tikrai nieko neveikiau". 4u.gif

sita tai 'seivint" reikia, - PRAVERS thumbup.gif
Atsakyti

Santuoka kaip demokratija:turi daud trukumu,bet nieko geresnio iki siol nieks nesugalvojo smile.gif

Moterys tam ir reikalingos,kad leistu laika ir pinigus niekams....
Vyrai svajoja apie sexa su dviem moterim.Moterys irgi apie tai svajoja-kad turetu su kuo pasikalbeti,kai jis uzmiega biggrin.gif
Kai kurie vyrai mano,kad monogamija-tai medziaga is kurios gaminami baldai...

Įrodinedamas savo meile jai,jis uzkope į aukščiausia kalna,perplauke giliausia vandenyna,perejo placiausia dykuma,bet ji visiek ji paliko-nes jo niekada nebuvo namuose biggrin.gif
Atsakyti
Labas,merginos. man labai labai reikia sentencijų, minčių,aforizmų, apsakymėlių ir pan. apie tėvus ir vaikus,motiną ir tėvą...noriu vestuvių proga parengti jiems gražią dovanėlę. turiu jau kažkiek, bet maža. padėkit, labai laukiu. gal kas žinot puslapiukų, nuorodų ar net knygų.
Laukiu
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 07 12, 22:02)
Laukiu

Gal čia ką nors tinkamo rasi apie tėvus ir vaikus
http://www.supermama...topic=51200&hl=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 12 liepos 2006 - 20:36
ačiū, bet ne tai...
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2006 07 13, 17:05)
ačiū, bet ne tai...

Kiekvieną rytą, kai tik nubundu, nors akimirkai prabėga vaizdinys iš praeities. Aš niekuomet nežinau, ką pasakysi staiga atėjusi į mano mintį. Stebiuosi, ar tai mano ilgesys sugrąžina Tavąsias rankas ir akis, ar tai Tavo meilė atskraidina veido šypseną ir širdies šilumą. Tavasis gerumas, Mama, vaikštantis po mano gyvenimą, visuomet atsiranda šalia, kai esu sunkiausiose minutėse, valandose ar dienose. Tuomet ypatingai jaučiu mūsų dvasinį ryšį. Žinau, kad galiu klausti patarimo ar prašyti paguodos ir pas kitus žmones, tačiau net tokio poreikio nejaučiu. Tu vienintelė gali išklausyti nepasmerkusi, suprasti nepajuokusi, atleisti neapkalbėjusi. Nepagalvok, brangi Mama, kad prisimenu Tave tik tuomet, kai sunku... Ne – mano švenčių Saule! Ne – mano Laimės Žvaigždele! Ne – mano Meilės Gėlele! Aš esu tavo didžiulės šventės džiaugsme visa širdimi. Apkabinu Tave ir bučiuoju.

Čia mamai 4u.gif
Atsakyti
Atrodyti lengvabūdiška ir būti nepasiekiama - aukščiausias menas ax.gif
Atsakyti
Jei negali pasakyti nieko gero, geriau nieko nesakyk.
Atsakyti
Vieni ziuri laidas apie keliones, kiti keliaudami viska patiria savo kailiu.
Vieni ziuri meiles filmus, skaito meiles romanus, o kiti realiai yra patys nenuspejamiausi mieles istoriju herojai.
O ka renkiesi Tu?..
Atsakyti