Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Atidarau antra dubli, nes labai jau patiko pirmas rolleyes.gif

Siandien perskaiciau:
Когда жить некогда, живут вдвойне.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 25 vasario 2006 - 20:45
Kad sektųsi,visada reikia prisidengti laimingo žmogaus ivaizdžiu.
Atsakyti
Kodel mes uzsimerkiam kai miegam?
Kai verkiam?
Kai meldziames?
Kai svajojam?
Kai buciuojames?
Todel, kad patys graziausi dalykai yra nematomi smile.gif
Atsakyti
Sudužusios svajonės

Kaip vaikai ašaroti
Atneša mums savo sulaužytus žaislus
Aš atnešiau Dievui savo svajas
Nes Jis mano Draugas

Ir neleidau jam dirbti ramiai
Bėgiojau aplink ir bandžiau jam padėti

Kantrybės netekęs pagriebęs aš daiktus
Surikau „Gal galėtum greičiau?“
Jis atsakė: „Sūnau, juk tu pats man trukdai“.

Nežinomas autorius
Atsakyti
Однажды человеку приснился сон. Он шёл по морскому берегу вдоль моря вместе с Господом. В течении того времени он видел сцены из своей жизни, ещё он увидел что на песке были две пары следов – его и Бога. Вдруг человек заметил что в самые трудные, тяжёлые времена там была только одна пара следов. Это очень удивило человека и он спросил у Бога:

“Разве Те не обещал мне что если я отдам моё сердце Тебе, то Ты будешь вместе со мной всегда? Почему там на песке только одна пара следов, в мои самые тяжёлые времена я шёл один?” Тогда Бог ответил ему:

“Моё драгоценное чадо, я люблю тебя и никогда не оставлю тебя. В течении тех трудных времён, и часов страданий и искушений, когда ты увидел только одну пару следов, знай это я нёс тебя на руках Своих.”
Atsakyti
[quote=*plepute*,2006 02 25, 22:44]
Atidarau antra dubli, nes labai jau patiko pirmas rolleyes.gif

Atsiprasau, jei ne vietoj daba paklausiu, as naujoke, tai gal kazko dar cia nesuprantu - idomu pasidare kodel buvo uzrakinta pirmoji sios temos dalis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivairi @ 2006 02 26, 01:10)
Atsiprasau, jei ne vietoj daba paklausiu, as naujoke, tai gal kazko dar cia nesuprantu - idomu pasidare kodel buvo uzrakinta pirmoji sios temos dalis?  4u.gif
Pagal taisykles viena tema galima prirasyti apie 50 psl. ir apie 500 postu (jei teisingai atsimenu), po to tema uzdaroma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 02 26, 14:01)
Pagal taisykles viena tema galima prirasyti apie 50 psl. ir apie 500 postu (jei teisingai atsimenu), po to tema uzdaroma cool.gif

Viskas aisku, aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
Nieko aš tada nesupratau. Reikėjo man apie ją spręsti pagal jos darbus, o ne pagal žodžius. Ji aplink mane skleidė skanų kvapą ir viską nuskaidrino. Tikrai nereikėjo man pabėgti! Pro jos smulkias gudrybes turėjau jausti, kokia ji švelni. Juk gėlės tokios prieštaringos. („Mažasis princas“)
Atsakyti
Gal pasidalinam pasauly..?? JuraTau, bangos man... dangus Tau, zvaigzdes man.. saulute Tau, o siluma man.. o gal darome taip..? visas pasaulis Tau, o Tu man..?
Atsakyti
Šiandien yra pirma mano likusio gyvenimo diena 4u.gif
Atsakyti
As tave myliu ne uz tai koks tu esi...bet uztai kokia esu as kai bunu salia taves....

Kazkas pasake, o man labai patiko ax.gif
Atsakyti
Dziaukis kiekviena diena taip,tartum ji butu paskutine...
Atsakyti