Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

Nu as irgi parasysiu savo nuomuone. smile.gif
Zinot pacios, sedim gaudom puse dienos su isvarvejusiom akim patikusias prekes, burba jau ir vyrai , ir vaikai yra pas kitas, o gauni preke ir netinka. Nu tai ka as tiek vargau, o kita niekuom to vargo nemacius nori gaut preke labai jau gerai.Gal kita ir uz ta varga uzsimeta, nematau cia nieko blogo niekas tos prekes jums nekisa brangios, o jeigu kitai nesvarbu ta kaina, nes jinai labai norejo to daikto,, o galimybiu puse dienos neturi sedet prie kompo , tai ir perka uz brangiau ir dar lieka patenkinta kad gavo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 14, 11:03)
Na, turbūt, kad taip doh.gif , nes kai kas tiesiog nesupranta, kaip galima kažką pirkti ne su MAKSIMALIA nuolaida, o už brangiau smile.gif
Papildyta:

O ne, šito tikrai nesulauksit irnesakyk.gif 
Neretai dar ir nuo TOS apgailėtinos kainos sugeba pabandyti kokį trečdalį 'nuderinti' wacko.gif Kažkodėl daug kam nuolat atrodo, kad kiti juos bando apiplėšti, o patys nelabai nori suvokti, kad kaip tik jie ir apiplėšinėja kitus savo tokiu mąstymu  doh.gif

As manau, kad kiekviena savo daiktus gali pardavineti uz tiek, uz kiek nori. Kaip ir tai, kad kiekvienas daiktas atras savo pirkeja. Net, jeigu ta kaina ir atrodo nepagristai didele smile.gif
Mane isparduotuveje nustebino tik kainu svyravimai. Uz kai kuriuos daiktus mokejau pigiau, bet uz kai kuriuos - brangiau. Net su maksimalia nuolaida...
Atsakyti
Mergaites, o kazi kodel taip daug kas ta suknute isparduotuvej pardavineja g.gif
Gal kuri realia foto ant saves turit unsure.gif
user posted image

Visiskai bevertes diskusijos apie tas kainas! 4u.gif pardavejo teise - nustatyti jam priimtiniausia kaina, o pirkejo - pirkti ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 14 balandžio 2011 - 10:31
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 10:30)
Mergaites, o kazi kodel taip daug kas  ta suknute isparduotuvej pardavineja  g.gif
Gal kuri realia foto ant saves turit  unsure.gif
user posted image

Visiskai bevertes diskusijos apie tas kainas!  4u.gif  pardavejo teise - nustatyti jam priimtiniausia kaina, o pirkejo - pirkti ar ne  4u.gif

Vakar kaip tik tokia perpirkau 4u.gif Man ji nereali, patiko beprotiskai thumbup.gif Spalvos tokios kokios ir nuotraukoje, paslepia visus mazus trukumus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:30)
Mergaites, o kazi kodel taip daug kas  ta suknute isparduotuvej pardavineja  g.gif
user posted image

Nuostabi suknytė, kas mėgsta sukneles vasarai drinks_cheers.gif Kas tikėjosi didintos, turbūt, jaučiasi šiek tiek suspaustos, nes ji daugmaž atitinka dydį.

XS dydis.
user posted image
Atsakyti
wooow kaip ta suknute nerealiai atrodo!!! reik jauciu ir man smile.gif
su 87 krutine S dydis geras butu? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Aš irgi manau, kad kiekvienos reikalas parduoti už tiek, už kiek nori rolleyes.gif Mane kartais stebina, kad ilgai ir pusvelčiui nenuperka gražių ir gerų daiktelių g.gif Pvz. Obamos pencil sijonuko - pati tokį gavau, tai baisiai apsipatenkinus. Ir sudėtis gera - net 40 proc. šilko, ir pasiuvimas labai kokybiškas...
Mergaites, o kada dabar papildo, kaip ir anksčiau - apie 1 val ? Nežinau, ar čia eiti į lauką su vaiku, ar dar kaboti doh.gif Jau kaip noriu to spalvotojo šalio vilnonio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:30)
user posted image

Visiskai bevertes diskusijos apie tas kainas!  4u.gif  pardavejo teise - nustatyti jam priimtiniausia kaina, o pirkejo - pirkti ar ne  4u.gif

Aa turiu tokia, va gi foto tongue.gif
http://www.facebook....7...e=1

QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:37)
wooow kaip ta suknute nerealiai atrodo!!! reik jauciu ir man smile.gif
su 87 krutine S dydis geras butu?  g.gif

Man su 93cm S dydis gerai, ji tokia tampri labai virsuje smile.gif

QUOTE(Loren @ 2011 04 14, 11:37)
Sveikutes,
  Aš irgi manau, kad kiekvienos reikalas parduoti už tiek, už kiek nori  rolleyes.gif Mane kartais stebina, kad ilgai ir pusvelčiui nenuperka gražių ir gerų daiktelių  g.gif Pvz. Obamos pencil sijonuko - pati tokį gavau, tai baisiai apsipatenkinus. Ir sudėtis gera - net 40 proc. šilko, ir pasiuvimas labai kokybiškas...
  Mergaites, o kada dabar papildo, kaip ir anksčiau - apie 1 val ? Nežinau, ar čia eiti į lauką su vaiku, ar dar kaboti  doh.gif Jau kaip noriu to spalvotojo šalio vilnonio  rolleyes.gif

Tikrai taip, tas sijonas man puikus, einu rasyti Success meiles laisko biggrin.gif
Atsakyti
Dekui Savita 4u.gif
patingejau FB paziuret biggrin.gif
tai jei tampri, as su 87 gal su XS surizikuot galeciau cool.gif
Papildyta:
as vis dar galvoju del tu savo citrininiu 3' chino sortu doh.gif siandien uzsidejau - tai dar labiau kabo, atrodo doh.gif (pameciau kelis gramus rolleyes.gif ). Ryt imesiu veliau foto ant saves - patarsit ka daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:42)
tai jei tampri, as su 87 gal su XS surizikuot galeciau  cool.gif

Man atrodo, galėtumėt bandyti XS, nes trikotažas su laiku prasitampo ir S gali pasidaryti laisvoka po keletos apsidėjimų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 14, 11:44)
Man atrodo, galėtumėt bandyti XS, nes trikotažas su laiku prasitampo ir S gali pasidaryti laisvoka po keletos apsidėjimų mastau.gif

i mane "tu" prasyciau ax.gif
o kodel ta suknute parduodi? blush2.gif taip nerealiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laura.vb19 @ 2011 04 14, 11:55)
pritariu, pati toki turiu smile.gif super, labai grazus smile.gif

o kaip tas Obamos sijonas atrodo? 4u.gif
Atsakyti