Nu as irgi parasysiu savo nuomuone.
Zinot pacios, sedim gaudom puse dienos su isvarvejusiom akim patikusias prekes, burba jau ir vyrai , ir vaikai yra pas kitas, o gauni preke ir netinka. Nu tai ka as tiek vargau, o kita niekuom to vargo nemacius nori gaut preke labai jau gerai.Gal kita ir uz ta varga uzsimeta, nematau cia nieko blogo niekas tos prekes jums nekisa brangios, o jeigu kitai nesvarbu ta kaina, nes jinai labai norejo to daikto,, o galimybiu puse dienos neturi sedet prie kompo , tai ir perka uz brangiau ir dar lieka patenkinta kad gavo!
QUOTE(success @ 2011 04 14, 11:03)
Na, turbūt, kad taip , nes kai kas tiesiog nesupranta, kaip galima kažką pirkti ne su MAKSIMALIA nuolaida, o už brangiau
Papildyta:
O ne, šito tikrai nesulauksit
Neretai dar ir nuo TOS apgailėtinos kainos sugeba pabandyti kokį trečdalį 'nuderinti' Kažkodėl daug kam nuolat atrodo, kad kiti juos bando apiplėšti, o patys nelabai nori suvokti, kad kaip tik jie ir apiplėšinėja kitus savo tokiu mąstymu
Papildyta:
O ne, šito tikrai nesulauksit
Neretai dar ir nuo TOS apgailėtinos kainos sugeba pabandyti kokį trečdalį 'nuderinti' Kažkodėl daug kam nuolat atrodo, kad kiti juos bando apiplėšti, o patys nelabai nori suvokti, kad kaip tik jie ir apiplėšinėja kitus savo tokiu mąstymu
As manau, kad kiekviena savo daiktus gali pardavineti uz tiek, uz kiek nori. Kaip ir tai, kad kiekvienas daiktas atras savo pirkeja. Net, jeigu ta kaina ir atrodo nepagristai didele
Mane isparduotuveje nustebino tik kainu svyravimai. Uz kai kuriuos daiktus mokejau pigiau, bet uz kai kuriuos - brangiau. Net su maksimalia nuolaida...
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 10:30)
Mergaites, o kazi kodel taip daug kas ta suknute isparduotuvej pardavineja
Gal kuri realia foto ant saves turit
Visiskai bevertes diskusijos apie tas kainas! pardavejo teise - nustatyti jam priimtiniausia kaina, o pirkejo - pirkti ar ne
Visiskai bevertes diskusijos apie tas kainas! pardavejo teise - nustatyti jam priimtiniausia kaina, o pirkejo - pirkti ar ne
Vakar kaip tik tokia perpirkau Man ji nereali, patiko beprotiskai Spalvos tokios kokios ir nuotraukoje, paslepia visus mazus trukumus
Sveikutes,
Aš irgi manau, kad kiekvienos reikalas parduoti už tiek, už kiek nori Mane kartais stebina, kad ilgai ir pusvelčiui nenuperka gražių ir gerų daiktelių Pvz. Obamos pencil sijonuko - pati tokį gavau, tai baisiai apsipatenkinus. Ir sudėtis gera - net 40 proc. šilko, ir pasiuvimas labai kokybiškas...
Mergaites, o kada dabar papildo, kaip ir anksčiau - apie 1 val ? Nežinau, ar čia eiti į lauką su vaiku, ar dar kaboti Jau kaip noriu to spalvotojo šalio vilnonio
Aš irgi manau, kad kiekvienos reikalas parduoti už tiek, už kiek nori Mane kartais stebina, kad ilgai ir pusvelčiui nenuperka gražių ir gerų daiktelių Pvz. Obamos pencil sijonuko - pati tokį gavau, tai baisiai apsipatenkinus. Ir sudėtis gera - net 40 proc. šilko, ir pasiuvimas labai kokybiškas...
Mergaites, o kada dabar papildo, kaip ir anksčiau - apie 1 val ? Nežinau, ar čia eiti į lauką su vaiku, ar dar kaboti Jau kaip noriu to spalvotojo šalio vilnonio
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:30)
Mergaites, o kazi kodel taip daug kas ta suknute isparduotuvej pardavineja
Aa turiu tokia, va gi foto
http://www.facebook....7...e=1
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:37)
wooow kaip ta suknute nerealiai atrodo!!! reik jauciu ir man
su 87 krutine S dydis geras butu?
su 87 krutine S dydis geras butu?
Man su 93cm S dydis gerai, ji tokia tampri labai virsuje
QUOTE(Loren @ 2011 04 14, 11:37)
Sveikutes,
Tikrai taip, tas sijonas man puikus, einu rasyti Success meiles laisko
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 14, 11:42)
tai jei tampri, as su 87 gal su XS surizikuot galeciau
Man atrodo, galėtumėt bandyti XS, nes trikotažas su laiku prasitampo ir S gali pasidaryti laisvoka po keletos apsidėjimų
QUOTE(success @ 2011 04 14, 11:44)
Man atrodo, galėtumėt bandyti XS, nes trikotažas su laiku prasitampo ir S gali pasidaryti laisvoka po keletos apsidėjimų
i mane "tu" prasyciau
o kodel ta suknute parduodi? taip nerealiai atrodo
QUOTE(laura.vb19 @ 2011 04 14, 11:55)
pritariu, pati toki turiu super, labai grazus
o kaip tas Obamos sijonas atrodo?