Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 16 tema

QUOTE(Dzinte @ 2011 04 14, 09:20)
Aš kartais pažiūrėjusi į J.Crew išparduotuvę nesuprantu iš kur tokios didelės kainos atsiranda g.gif  biggrin.gif

Manau is jcrew bigsmile.gif Pvz pastaraji megztuka as pirkau uz 49$ plius mokejau siuntima, o dabar jis 29$ ir 30% nuolaida, tai jei noreciau parduoti, tai tureciau ideti 70% pigiau nei mokejau, nes dabar jis tiek kainuoja? O galbut kazkas ji pirko ir uz 69$, kaip tada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 14, 09:44)
Laisvas jis per liemenį, ne aptemptas. Jo toks modelis, kad krūtinė aptempta, o paskui tiesiai nueina. Aš už tai ir rašiau kažkada, kad didesnei krūtinei šis modelis nesižiūrėtų, nes labai atvėpęs tas megztukas būtų ir stambintų.

Maciau si megztuka ant lieknos merginos didele krutine - atrode puikiai ax.gif Turbut nuo individualios figuros priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 04 14, 10:46)
Manau is jcrew bigsmile.gif  Pvz pastaraji megztuka as pirkau uz 49$ plius mokejau siuntima, o dabar jis 29$ ir 30% nuolaida, tai jei noreciau parduoti, tai tureciau ideti 70% pigiau nei mokejau, nes dabar jis tiek kainuoja? O galbut kazkas ji pirko ir uz 69$, kaip tada? ax.gif

Labai teisingai pastebėta drinks_cheers.gif Man tik įdomu, kodėl niekas nenusistebi, kai kainos išparduotuvėje vos ne dvigubai mažesnės nei Jcrew psl.....
Atsakyti
tai jei noreciau parduoti, tai tureciau ideti 70% pigiau nei mokejau, nes dabar jis tiek kainuoja?

Na, turbūt, kad taip doh.gif , nes kai kas tiesiog nesupranta, kaip galima kažką pirkti ne su MAKSIMALIA nuolaida, o už brangiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 14, 10:52)
Man tik įdomu, kodėl niekas nenusistebi, kai kainos išparduotuvėje vos ne dvigubai mažesnės nei Jcrew psl.....

O ne, šito tikrai nesulauksit irnesakyk.gif
Neretai dar ir nuo TOS apgailėtinos kainos sugeba pabandyti kokį trečdalį 'nuderinti' wacko.gif Kažkodėl daug kam nuolat atrodo, kad kiti juos bando apiplėšti, o patys nelabai nori suvokti, kad kaip tik jie ir apiplėšinėja kitus savo tokiu mąstymu doh.gif
Atsakyti
Manau is jcrew bigsmile.gif  Pvz pastaraji megztuka as pirkau uz 49$ plius mokejau siuntima, o dabar jis 29$ ir 30% nuolaida, tai jei noreciau parduoti, tai tureciau ideti 70% pigiau nei mokejau, nes dabar jis tiek kainuoja? O galbut kazkas ji pirko ir uz 69$, kaip tada? ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man taip atsitiko su dzinsais pirkau, kai kainavo 49$ (-30%), po savaites jie jau kainavo 29$. Dabar parduodu uz tiek kiek pirkau ir kaina atrodo auksta paziurejus i Jcrew pls doh.gif doh.gif

Tas pats su velvetais.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 04 14, 10:41)
Savita1, linen-cotton ruffle pulover tikrai tilptum i XS, nebebt nori kad apkrites butu, juk puse medvilnes, tai dar prasitampys nesiojant mirksiukas.gif  XS dydzio plotis per krutine neistempus 43cm, ilgis nugaroje nuo kakliuko centro 60cm.

O rankoves XS dydzio labai siauros? Nes mano rankos nekudos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 14, 10:09)

Savita1, ikeliau striukytes nuotraukas, prasome 4u.gif
http://foto.delfi.lt...m/18837/?page=1
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 14, 10:52)
Labai teisingai pastebėta drinks_cheers.gif  Man tik įdomu, kodėl niekas nenusistebi, kai kainos išparduotuvėje vos ne dvigubai mažesnės nei Jcrew psl.....

as manau dauguma nori brangiau parduot ir pigiau nupirkt smile.gif
http://www.jcrew.com...D=1302006496266

su tom nuolaidom tai idomiai iseina: pirkau sita megztuka, kai kaina buvo 25 -30% ir sumokejau apie 70 Lt
dabar uzsisakiau kt dydi, kaina 19 -20%, bet prisidejo siuntimas, nors rase temoje, kad siuntimas nemokamas, ir isejo apie 60Lt

del pardavimo, kadangi megztukas 1a karta buvo devetas, tai aisku, kad pigiai pardaviau ..

as isitikinau, kad geriausia ir pigiausia pirki per Fabiana cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 14 balandžio 2011 - 10:15
QUOTE(savita1 @ 2011 04 14, 10:09)

Ne, to modelio rankoves normalios, man net neaptemptos, o mano rankos taip pat nera sakalines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2011 04 14, 11:11)
Savita1, ikeliau striukytes nuotraukas, prasome 4u.gif
http://foto.delfi.lt...m/18837/?page=1

Kokia grazi striuke, kaip as jos noriu wub.gif GYTE...a girdi biggrin.gif
Bet koks jusu ugis? Tokia trumpoka ji siaip yra g.gif O kas del dydzio, tai didesnes jums tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
00 dydį įmetė, gal kuriai reikia ax.gif
http://www.jcrew.com...~mini/28260.jsp
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 14, 10:21)
Kokia grazi striuke, kaip as jos noriu wub.gif GYTE...a girdi biggrin.gif 
Bet koks jusu ugis? Tokia trumpoka ji siaip yra g.gif O kas del dydzio, tai didesnes jums tikrai nereikia schmoll.gif

Ugis mano 1,60. Ji man tokia aptempta, po apacia tik plonas megztukas.
Atsakyti