LABAI DĖKOJU UŽ ATSAKYMUS
Nors gyvenu 20 km nuo Trakų ir Trakai pagal gyvenamąją vietą mums priklauso, bet mano abu berniukai gimė Mažylio GN Kaune. Ten man viskas nerealiai patiko ir važiuočiau mielai dar kartelį, BET bijau, kad galim nespėti nuvažiuoti, be to du mažiai bus namie, kažkaip nesinori taip toli belstis ir su jais išsiskirti.... Tiek gerų atsiliepimų apie Trakus, tai ir manau, kad sesė ateis čia....
QUOTE(airish @ 2011 08 09, 15:10)
*as veziausi savus, bet manau jei neturesit uzdes ligonines
siaip manau mieliau vaika aprengti savais rubeliais
*rengiausi ligonines naktinius, gavau sudraskytus
ir dave chalata nuo caro laiku
bet vis geriau nei savus rubus terlioti
*WC yra kolidoriuje, kad butu gimdykloj nepastebejau
*prasiau bet nepadare
sekmingo gimdymo jums
* o iš kitos pusės, tai ligoninės rūbeliais
aprengta, tai nereik rūpintis, kad atpylė, apsiterliojo ir aš turiu kuom pakeisti, o gal pamiršau įsidėti. Na, Kaune man tiko tai ir seselės lb pykdavo, jei mamos skubėdavo rengti savais rūbeliais. Tai užtekdavo pasirūpinti tik gražiaisiais rūbukais namo
*
* gaila....
* aišku
Dėkuj
Aš nusiteikus lengvai
Papildyta:
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2011 08 09, 15:54)
* Na,vaikučiui aš irgi turėjau savus drabužėlius, net tokia mintis nekilo, kad savų nesivežti.. Tad šiuo klausimu negaliu nieko pasakyti.
**Man atrodo, kad gimdykloje nėra wc, nes kai norėjau sysiu man tokį kaip kėdutę davė sisioti, na, kaip naktipuodis, tik suaugusiems. Nes kai sąrėmiai kankino - tai nelabai jau norėjosi kažkur vaikščioti. Aš gimdžiau didelėje gimdykloje.
***Manęs klausė ar darysim, pasakiau, kad "darom" ir man padarė
**** Vat būtent
Kad visi mes turim darbus ir gaunam už tai atlyginimą
Ir deja, ne visi gauna už tai, kad atlieka gerai savo darbą. Nors prisipažinsiu aš tai tikrai norėčiau
aišku, norėčiau ir aš
Dar norėjau paklausti, ar po gimdymo duoda palutes mamoms, ar reikia jau savo įklotus turėti? O kokia pvz bidė yra????