Sveiki, na mes jau grįžome iš Trakų po visko
. Parsivežėme sesutę. Važiavome nesitarę iš anksto. Tiesiog gimdėme pas ką pakliuvome, o tą vakarą dirbo gydytoja Lina Digrienė. O jai gelbėjo akušerė irgi vardu Lina (pavardės nepamenu). Dar buvo ir akušerė Vyda, kuri prie mano gimdymo neprisidėjo, bet aptvarkė ir aprengė mums vaikiuką, po gimdymo man vaistus suleido (mano kraujo grupė neigiama, tai dėl antikunių leido vaistus). Vėlgi galiu tik pasidžiaugti personalu
. Tikrai liuks žmonės.
Tik mano vyras kitą dieną po gimdymo man pareiškė, kad jam norėjosi, kad medikai kiek daugiau pajuokautų
. Asmeniškai man kažkaip užteko to, kad gydytoja priminė, jog nepamirsčiau kvėpuoti
, o vat vyrui matai prireikė anekdotų tarp sąrėmių
. Na, bet mano vyrui (tuo pačiu ir man) gimdymas jau trečias, tai matys jau nebesijaudino tad nuobodžiavo
. Taipogi jis man pareiškė, kad jam visai būtų įdomu normaliai visą gimdymą stebėti, nes šiaip tai nieko nesimato gi, kai prie galvos žmonai esi
.
Dabar dėl nuskausminamųjų. Kaip tik sekančią dieną po gimdymo akušerės Vydos klausinėjau apie nuskausminamuosius. Taigi, Trakuose yra tokia politika, kad pagal pageidavimus niekas skausmą malšinančių vaistų neskiria ir tik gydytojas gimdymo eigoje sprendžia pats apie nuskausimimo galimybes ir poreikius. Aš negavau visiškai jokių nuskausminamųjų. Galiu pasakyti, kad skauda, bet viskas iškenčiama ir viskas atsiperka išgirdus pirmą leliuko verksmą
.
Jeigu esat nusiteikusios gimdyti su nuskausinamaisiais, tai rinkitės kitus gimdymo namus
Papildyta:
QUOTE(rendika30 @ 2011 06 25, 14:26)
sveikos mergaites
sakykit, o kokia pinigeliu suma atsidekojat?
Jokia neatsidėkojome
. Medikai dirba savo darbą, aš dirbu savo darbą. Visi už savo darbus gauname algas. jeigu algos ir darbai netenkina, tai galima juos pasikeisti
. Kaip prisiskaitai komentarų, tai patys kyšius (gražiau tariant atsidėkojimus) brukame, o paskui komentuojame, kokie kyšininkai aplinkui visi yra
. O ar ne mes kalti patys dėl to esame?