Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (11 tema)

sveikos mergaites smile.gif
sakykit, o kokia pinigeliu suma atsidekojat? blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti, kad ir apie antra gimdyma Trakuose galiu parasyti tik pacius geriausius ir silciausius atsiliepimus thumbup.gif Nors buvo vidurnaktis, visas personalas dirbo kuo puikiausiai kaip viena darni komanda (su niekuo nesitariau) thumbup.gif

QUOTE(rendika30 @ 2011 06 25, 14:26)
sveikos mergaites smile.gif
sakykit, o kokia pinigeliu suma atsidekojat? blush2.gif

o kam kisti tuos pinigelius? g.gif jei labai norisi atsidekoti, galima pvz kokiu vaišių visiems palikti, cia tikrai niekas nestovi liezuvi iskises, kad pinigu gautu mirksiukas.gif
Atsakyti
Indica, sveikinu sulaukus antrosios dukrytės, aukit ramiai ir gražiai!
jei nesunku, parašyk, prašau, palčiau, kai sekėsi, kas budėjo, po kiek laiko namolio išvažiavot? Ar likai tik pati su kūdikėliu, ar pasiliko ir vyras?
Iš anksto labai ačiū už informaciją- viskas labai labai aktualu, nes ir mes ruošiamės antram kartui Trakuose.
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2011 06 30, 16:28)
Indica, sveikinu sulaukus antrosios dukrytės, aukit ramiai ir gražiai!
jei nesunku, parašyk, prašau, palčiau, kai sekėsi, kas budėjo, po kiek laiko namolio išvažiavot? Ar likai tik pati su kūdikėliu, ar pasiliko ir vyras?
Iš anksto labai ačiū už informaciją- viskas labai labai aktualu, nes ir mes ruošiamės antram kartui Trakuose.

Aciu! 4u.gif
Viskas praejo labai greitai ir sklandziai: atvaziavom puse 12 nakties besinervindama, kaip cia nakti reiks gimdyt ir daktarus trukdyt biggrin.gif Budejo gyd. Liubov Vaitoskiene (berods tokia pavarde), labai svelni ir miela, apie malonesne gydytoja nebuciau ir svajojus. Akuseres vardo nezinau, nes neturejo prisikabinus korteles, stambesne tokia, grieztoka man pasirode, bet irgi visai faina. Jau buvo 9cm atsidarymas, tai greit lekem i gimdykla, nuleido man vandenis ir netrukus prasidejo stangos. Kai jau leido stumti, pavariau per 5min, tai juokavo visos, kad kaip meksikietiskam seriale biggrin.gif Su vyru gavom paskutine laisva palata, paleido mus po dvieju paru ryte.
Jei dar kiltu kokiu klausimu, mielai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif

Kaip matau, temelė kiek apmirusi, bet gal todėl kad viskas išsakyta - praktiškai tik geri ir labai geri atsiliepimai iš Trakų ligoninės thumbup.gif prie kurių antrą kartą prisidedu ir aš first.gif prieš 11-ka dienelių pagimdžiau sūnelį wub.gif jei tiksliau smile.gif gimdėme kartu su vyru, kuris man labai padėjo sąrėmių metu. Po poros dienų visi laimingi grįžome namo wub.gif

Gimdžiau pas gyd. R. Rogalskį ir akušerę gerb. Kristiną thumbup.gif Didžiausia padėka ir pagarba šiems medikams aciuks.gif

Man itin svarbus gydytojų darbo rodiklis- jokių plyšimų, kirpimų, siuvimų ir t.t. Viskas greitai, sklandžiai, profesionaliai! Galiu mėgautis motinyste, negalvodama kad man ką nors skauda, kad negaliu sėdėti ir t.t. ir pan. Visą dėmesį galiu skirti savo mažajam žmogučiui wub.gif

Na, o bendras įspūdis, jog niekas nepasikeitę Trakuose (bent jau į blogąją pusę tai tikrai ne). Nenoriu kartotis, bet viskas taip ir yra, kaip jau kitų mamyčių ankščiau išsakyta thumbup.gif

Tik dar kartą noriu padėkoti gydytojui bei akušerei ir paminėti, jog labai puikų įspūdį paliko ir gyd. Erika Steižienė. Na, o apie akušerę gerb. Romą geri atsiliepimai ir sentimentai dar nuo pirmojo gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
Kiek daug puikių naujienų thumbup.gif . Aukite visi sveiki ir dideli 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2011 06 30, 16:49)
Man itin svarbus gydytojų darbo rodiklis- jokių plyšimų, kirpimų, siuvimų ir t.t. Viskas greitai,  sklandžiai, profesionaliai! Galiu mėgautis motinyste, negalvodama kad man ką nors skauda, kad negaliu sėdėti ir t.t. ir pan. Visą dėmesį galiu skirti savo mažajam žmogučiui  wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(lairam @ 2011 06 30, 20:43)
Kiek daug puikių naujienų  thumbup.gif . Aukite visi sveiki ir dideli  4u.gif

aciu! o tau lengvo bei grazaus gimdymo ir nuostabaus sveiko mazylio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indica @ 2011 07 02, 13:25)
drinks_cheers.gif
aciu! o tau lengvo bei grazaus gimdymo ir nuostabaus sveiko mazylio! 4u.gif

Dėkui ir tau 4u.gif . Šiandien jau vyras iš ryto surinko lovelę, pasiruošiau kėdutę automobilinę smile.gif . Nium dabar belieka laukti, kad pupai nusibos ten ir sugalvos užgimti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Skaitau apie tuos Trakus ir vistiek vienintelis dalykas kuris neduoda man ramybes tai kelias iki Traku, o jei per ta laika kas nors nutiks , ar i kokius kamscius vasara papulsiu vaziuojant is Vilniaus, nors aisku niekas per 30 min nepagimdys, taciau nerimas yra, gal kad nescia smile.gif).
Siap pati ruosiuosi ten gimdyti tik vis abejoniu dar kyla, o jei kokios komplikacijos ar kas nors vaikeliui negerai , ar jie ten turi visa reikiama aparatura ar tada veza i Vilniu atgal?

Prasau gimdziusios atrasykit smile.gif ir iskalidykit visas mano abejones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliapo @ 2011 07 18, 09:34)
Sveikos merginos,

Skaitau apie tuos Trakus ir vistiek vienintelis dalykas kuris neduoda man ramybes tai kelias iki Traku, o jei per ta laika kas nors nutiks , ar i kokius kamscius vasara papulsiu vaziuojant is Vilniaus, nors aisku niekas per 30 min nepagimdys, taciau nerimas yra, gal kad nescia smile.gif).
Siap pati ruosiuosi ten gimdyti tik vis abejoniu dar kyla, o jei kokios komplikacijos ar kas nors vaikeliui negerai , ar jie ten turi visa reikiama aparatura ar tada veza i Vilniu atgal?

Prasau gimdziusios atrasykit smile.gif ir iskalidykit visas mano abejones smile.gif

Tikrai nemanau, kad viskas taip greitai vyks kaip atrodo. Nors visko būna.. Aš į Trakų ligoninę iš Elektrėnų atvažiavau 4 val. ryto, atsidarymas buvo tik 1 cm., bet kadangi neturėjome transporto važiuoti atgal - paliko mus iki ryto ir stebėjo, ar nebus tai tik paruošiamieji sąrėmiai. Nepasakosiu kaip viskas vyko ( o vyko viskas sklandžiai), aš savo sūnų pagimdžiau 15val. Tad tikrai nemanau, kad viskas per val. nutiktų, jei tik pradėsi abejoti - ir lėk, tikrai neprašausi.. Nors mano atveju aš galėjau į ligoninę atvažiuoti kokią 10 val. ir būčiau neprašovusi, tačiau pirmas nėštumas - nežinai kas kur ir kaip, tai ir nerizikavau.
O kas dėl komplikacijų - tai nežinau, neteko susidurti.
Tad gražaus Jums nestuke.gif ir lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti
tikiuosi kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

gal galėtumėt pasakyt, kaip tėvelis gali lankytis po gimdymo? Ar yra kažkokios valandos? Ar visą parą gali būt kartu? Kiek palatos, kur tėvelis gali miegot, kainuoja? smile.gif Būsiu labai dėkinga atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti