Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (11 tema)

Sveikos, ar kas nors paskutiniu metu gimdėte Trakuose? Kažkaip labai aptilusi tema. Įdomu ar viskas ten po senovei, ar vis dar taip pat jauku ir saugu gimdyti, ar remontai pabaikti. Gal kas turite naujausių žinių. Galvoju ten gimdyti.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2014 05 08, 11:05)
Sveikos, ar kas nors paskutiniu metu gimdėte Trakuose? Kažkaip labai aptilusi tema. Įdomu ar viskas ten po senovei, ar vis dar taip pat jauku ir saugu gimdyti, ar remontai pabaikti. Gal kas turite naujausių žinių. Galvoju ten gimdyti.

Aš žiemą gulėjau dėl gręsiančio, bet tų remontų nemačiau tikrai... Viskas likę nuo tarybinių laikų kaip sakoma... g.gif
Yra viena mokama, kurioje viskas gražu, bet kitos palatos, tai nieko gero kaip sakoma... Žiemos metu šalau palatoje, nes langai kiauri...

Dabar aišku, kai orai šiltėja, tai nėra skirtumo dėl tų langų..

Nežinau, nebent dar yra kokių, kurios atremontuotos... Aš gulėjau šalia gimdyklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 08 gegužės 2014 - 10:13
Aš esu gimdžiusi pirmą vaiką ten, gavom mokamą palatą. Tą naktį gimdžiau viena, tai tikrai buvau patenkinta priežiūra, nors su niekuo nesitarėm.
Kažkaip paskutiniu metu mažai atsiliepimų apie gimdymą Trakuose, gal išėjo iš mados ten važiuoti vilnietėms smile.gif

Liepa, kiek atsimenu irgi norėjai Trakuose, ar pakeitei nuomonę?
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2014 05 08, 11:21)
Aš esu gimdžiusi pirmą vaiką ten, gavom mokamą palatą. Tą naktį gimdžiau viena, tai tikrai buvau patenkinta priežiūra, nors su niekuo nesitarėm. 
Kažkaip paskutiniu metu mažai atsiliepimų apie gimdymą Trakuose, gal išėjo iš mados ten važiuoti vilnietėms smile.gif

Liepa, kiek atsimenu irgi norėjai Trakuose, ar pakeitei nuomonę?

Norėjau, bet dabar jau nebežinau...
Nėštumas mano sunkokas, po Trakų dar teko gulėti ir Santariškėse, tai ten kažkaip saugiau pasijaučiau nei Trakuose... g.gif Aišku, Trakuose tas judėjimas minimalus, kaip sakė, kad labai retas atvejis, kad per parą gimdytų dvi moterys.
Tai vat ir nežinau kaip daryti, šiaip tarsi apsistojau ties Santariškėm, bet sakau, jei staigiai kas prasidėtų, tai tada į Trakus lėksime gal, nes mums Trakai šalia visai
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 05 08, 11:34)

Nėštumas mano sunkokas, po Trakų dar teko gulėti ir Santariškėse, tai ten kažkaip saugiau pasijaučiau nei Trakuose...  g.gif Aišku, Trakuose tas judėjimas minimalus, kaip sakė, kad labai retas atvejis, kad per parą gimdytų dvi moterys.

Kiek gimdyviu tikrai prikaluso nuo metu laiko, kai gimdziau ten pirmaji, tai ta pamaina gimdziau 5ta is viso 6 pagimdem, jokiu palatu po veina net nebebuvo, nes net vietu nebuvo, aki atavziavau gimdyt, buvau gyd poilsio palatoje.
Antra pasirinkau gimdyti AK ir tikrai nenusivyliau, nors ir kelione iki AK mums apie 30min uzima. bet nesigailiu savo pasirinkimo. Is ten gizau vakar smile.gif
Atsakyti
http://trakuligonine...iaus-paslaugos/
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2014 05 14, 23:05)

Neturiu prie ko prikibti,visa tiesa surasyta thumbup.gif
Naujagimi pirma karta matinau dar gimdykloj,
o jau palatoj sesutes bei gyd.padejo kiek ir kaip galejo.
Geresnio aptarnavimo negalejau nei susapnuoti.
Atsakyti
Sveikos, kas gimde siuo metu Trakuose? Kaip ten reikaliukai? Planuoju ten gimdyti antra mazyli.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 05 18, 23:35)
Neturiu  prie ko prikibti,visa tiesa surasyta thumbup.gif
Naujagimi pirma karta matinau dar gimdykloj,
o jau palatoj sesutes bei gyd.padejo kiek ir kaip galejo.
Geresnio aptarnavimo negalejau nei susapnuoti.

wub.gif ech nuostalgija man trakams wub.gif superinis personalas wub.gif du ten gimdziau ir jaigu reiktu dar karta,net nedvejociau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2015 02 09, 20:19)
wub.gif ech nuostalgija man trakams  wub.gif superinis personalas  wub.gif du ten gimdziau ir jaigu reiktu dar karta,net nedvejociau  wub.gif

Gal yra paskutiniu metu gimdžiusiu Trakuose?
Atsakyti
Pries 7 metus Trakuose gimdziau pirma dukryte, o pries kelias savaites ir antra pagimdziau. Zinokit esu labai patenkinta. Personalas yra nuostabus, esu visiems labai dekinga ypac gimdyma priemusiai akuserei Vydai ir gydytojai Vilijai. Aciu uz jusu profesionaliai atlikta darba, prieziura ir kantrybe. Silciausi prisiminimai.
Atsakyti
Merginos,negi negimdot Trakuose? Labai aktualu. Pati kita menesi tureciau gimdyt. Idomu kaip ten su remontais?
Pries 4m gimdziau ten,viska smulkiai surasiau,juk negaila pasidalint patirtim su tomis,kuriu dar tik laukia gimdymas wub.gif
Atsakyti