Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (11 tema)

QUOTE(Jolita-uogyte @ 2013 02 11, 13:21)
Sveikos mamytes,
Mano dziaugsmelis ir jau ne uz kalnu turetu pasirodyti...
pagal gyvenamaja vieta mums priklauso Trakai.... sakykit , pas kokia gyd geriau gimdyt, kuri profesionalesne??? 4u.gif

Sveika 4u.gif

Ten visos gydytojos profesionalios smile.gif Todėl siūlyčiau su niekuo nesitarti ir gimdyti važiuoti ramia širdimi smile.gif Tavimi tikrai bus pasirūpinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Ar Traku gimdymo namuose yra vonia, kurioje bent jau saremius galima butu isbuti joje?
Girdejau jie siuo metu rekonstruojami, galbut po rekonstrukcijos jau kokia vonia stovi, jei jos nebuvo anksciau... blush2.gif

Aisku galima butu pasiskambinti ir paklausti, bet, sakau, pirma SM pasidomesiu ir galbut kitoms sis klausimas bus aktualus 4u.gif

Is anksto dekoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2013 02 11, 18:49)
Sveikos mamytes  4u.gif

Ar Traku gimdymo namuose yra vonia, kurioje bent jau saremius galima butu isbuti joje?
Girdejau jie siuo metu rekonstruojami, galbut po rekonstrukcijos jau kokia vonia stovi, jei jos nebuvo anksciau... blush2.gif

Aisku galima butu pasiskambinti ir paklausti, bet, sakau, pirma SM pasidomesiu ir galbut kitoms sis klausimas bus aktualus  4u.gif
Is anksto dekoju  thumbup.gif

Nežinau, kaip dabar, bet liepa nebuvo. Buvo tik dušas, jame galima būti kiek tik nori. Nežinau ar vonia man būtų buvę geriau, bet dušas tikrai pasaka, kai srovelė teka nugara!!! Man gimdos kaklelis tik per ėjimus (3 kartus) į dušą, atsivėrė. Gaila tik, kad buvo vienintelis veikiantis dušas tuo metu, nors ir turėjome savo VIP palatą kurioje galėjau sėdėti kiek norėjau duše... Bet vyko remontas ir buvo atjungtas karštas vanduo visur, veikė tik vienintelis su boileriu. Bet nieko, pagelbėjo man ir tie 3 kartai išleisto boilerio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gimdziau Trakuose.... Vyras atveze i ligonine po 2 nakties... Pasiskambijom i priimamojo duris, nurode kur gimdymo skyrius, net lifta ijunge... tartis is anksto nieko nereikejo... juk tam ir yra budintys daktarai, kad bet kada priimtu...

Palatos padorios, gan geros, stovi po 2 lovas, kaip supratau - kita vyrui (jei nores likt miegot), tik uz jo nakvyne berods reik moketi... kiek - nezinau, nes mano neliko...

Dusas (+wc) vienas, ir tik laaabai ilgai reik palaukti silto vandens... Antras wc atrestauruotas.. thumbup.gif

Apranga gimdyvei duoda - naktinius ir chalata. Gali buti ir kiek paplyses blush2.gif, bet ne grozis gimdymo metu berupi jau... gimdykloje SALTOKA, todel rekomenduoju tureti sau vilnones kojines... man pagelbejo...
Vaikui rubelius ir pampizi turi tureti ir nestis i gimdykla. jie aprengia ir dar ant virsaus suvysto i pala...
Apie maista - jo pakanka, bet asortimentas menkas - vien koses pagrinde... Indus duoda. jei dar savo ruostu kazka ruosiates valgyt - kazkur buvo virdulys, mikrobange, saldytuvas...

Tai tiek info smile.gif Neskausmingu gimdymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2013 01 07, 19:15)
O kalbant apie palatas...

Jos ne paprastos - dar kazkaip skirstosi?... gali brukstelt kuom skirias?
ir kokios kainos?...
O norit atskiros - reikia is anksto tartis, uzaskinet ar viskas tvarkoma vietoj?...

VIP tai suprantu tada jau vienviete ir su "komfortu" turetu buti.... saldytuvas, mirkobange, arbatinis, savas dusas ir wc...?

VIP palatoje yra nuosavas dusas, tv ir dar kazkas - as nesigilinau, nes neemem (as ir taip ten 3 savaites gulejau biggrin.gif)
Kaina 300lt uz visa laika (3 paras)
-----------

jei paprastoje palatoje nori likti vyras kainuoja 60lt para jei PAPRASTAS gimdymas, jei CEZARIS tada vyrui NEKAINUOJA pasilikti.
kaip pasake skyriaus vedeja: "mes išsiderėjome iš direktoriaus, kad po cezario vyras galėtų pasilikti nemokamai, nes jis atlieka mūsų darbą- priežiūros atžvilgiu" smile.gif

man vyras labai reikalingas buvo pirmas kokias keturias dienas, nes negalėjau normaliai pati atsikelti.

QUOTE(Jolita-uogyte @ 2013 02 11, 13:21)
Sveikos mamytes,
Mano dziaugsmelis ir jau ne uz kalnu turetu pasirodyti...
pagal gyvenamaja vieta mums priklauso Trakai.... sakykit , pas kokia gyd geriau gimdyt, kuri profesionalesne??? 4u.gif

As uz skyriaus vedeja Variakojiene. Jos telefonas 8687 17561
ji NEREALI !!!! Būsiu visą gyvenimą dėkinga už tai, kad išsaugojo man gimdą ir už visą priežiūrą, net pasakyčiau motiniškumą. Jaučiuosi jai be galo dėkinga 4u.gif Nes tokią operaciją kokią ten man patirti tai priešui nelinkėčiau - kelis kartus su dievais kalbėjausi doh.gif Pradžioje spaudimas nukrito iki apie 40/25, paskui gimda nesusitraukinėjo, vėliau prasidėjo reakcija į vaistus- pradėjau visa drebėti tapo baisiai šalta ir kilo baisus noras užmigti doh.gif Tai šalia stovėjusi anesteziologė žadino ir kalbino apie mano vaiką...
Aš žinojau, kad esu rizikos grupėje ir man Variakojienė prieš operaciją visas galimas komplikacijas nupasakojo ir siūlė važiuoti į Antakalnį. Aš jau buvau išsigandusi, bet paskui atvažiavo vyras ir mes dar kartą kartu su gydytoja apkalbėjome kas gali įvykti ir ar gydytojai bus pasiruošę. Tai kai pasakėme, kad liekam ji buvo pasiruošusi operacijai- buvo iškviesti reikalingi gydytojai, pasiruoštas kraujas jei reiks perpilti ir kiti dalykai. Vienu žodžiu operacija praėjo aukštumoje. Aš esu įsitikinusi, kad antakalnyje nebūtų cackiniesi ir būtų išėmę gimdą, nes ji visai nenorėjo susitraukinėti net po didelių dozių oksitocino. Aš juk girdėjau visus gydytojų pokalbius (buvau beveik linkusi negirdėti doh.gif ) ir girdėjau kaip gydytojos aiškino, kad "reikia baigti, nes nukraujuos", o Variakojienė atsakydavo"dar truputį, dar šitą suleiskit, dar šitą paduokit" (pavadinimų aišku aš neatsimenu) ir paskutinę minutę buvo:"valio pradėjo susitraukti, gal viskas bus gerai".
Man dar porą dienų poto neleido valgyti ir gerti jei staiga reikėtų vėl operuoti.
Reziumė pasakysiu- kai atvažiavau pasirodyti po mėnesio tai gydytoja pasakė, kad jei pati nebūčiau operavusi nepatikėčiau, kad čia ta pati gimda. thumbup.gif Viskas atsistatė puikiai.

Už priežiūrą šioje ligoninėje iš 100 duočiau 1000 balų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(indrusep @ 2013 02 11, 18:49)
Sveikos mamytes  4u.gif

Aisku galima butu pasiskambinti ir paklausti, bet, sakau, pirma SM pasidomesiu ir galbut kitoms sis klausimas bus aktualus  4u.gif
Is anksto dekoju  thumbup.gif

Vonios tikrai nėra. Kai bus atremontuota tada viskas bus. Aš manau, kad kai Trakų ligoninė bus atremontuota ji taps didžiule "konkurente" Baltijos amerikos klinikai smile.gif))))))
Šiaip man patiko vienos draugės komentaras: tu ieškai viešbučio ar geros priežiūros ???
Kol kas Trakų ligoninė tikrai neatrodo kaip viešbutis, tačiau tokio žmogiškumo ir priežiūros kitur tiesiog nerasite

Dėl maisto. Nuo naujų metų pradėjo vežti maistą iš Vilniaus ir nebėra vietinės virtuvės sad.gif tai pasakysiu, kad maistas stipriai suprastėjo sad.gif bet tokie jau EU reikalavimai.
tačiau galima pasinaudoti mikrobange.
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 02 17, 17:38)
VIP palatoje yra nuosavas dusas, tv ir dar kazkas - as nesigilinau, nes neemem (as ir taip ten 3 savaites gulejau biggrin.gif)
Kaina 300lt uz visa laika (3 paras)
-----------

jei paprastoje palatoje nori likti vyras kainuoja 60lt para jei PAPRASTAS gimdymas, jei CEZARIS tada vyrui NEKAINUOJA pasilikti.
kaip pasake skyriaus vedeja: "mes išsiderėjome iš direktoriaus, kad po cezario vyras galėtų pasilikti nemokamai, nes jis atlieka mūsų darbą- priežiūros atžvilgiu" smile.gif

man vyras labai reikalingas buvo pirmas kokias keturias dienas, nes negalėjau normaliai pati atsikelti.
As uz skyriaus vedeja Variakojiene.  Jos telefonas 8687 17561
ji NEREALI !!!! Būsiu visą gyvenimą dėkinga už tai, kad išsaugojo man gimdą ir už visą priežiūrą, net pasakyčiau motiniškumą. Jaučiuosi jai be galo dėkinga  4u.gif  Nes tokią operaciją kokią ten man patirti tai priešui nelinkėčiau - kelis kartus su dievais kalbėjausi doh.gif  Pradžioje spaudimas nukrito iki apie 40/25, paskui gimda nesusitraukinėjo, vėliau prasidėjo reakcija į vaistus- pradėjau visa drebėti tapo baisiai šalta ir kilo baisus noras užmigti  doh.gif  Tai šalia stovėjusi anesteziologė žadino ir kalbino apie mano vaiką...
Aš žinojau, kad esu rizikos grupėje ir man Variakojienė prieš operaciją visas galimas komplikacijas nupasakojo ir siūlė važiuoti į Antakalnį. Aš jau buvau išsigandusi, bet paskui atvažiavo vyras ir mes dar kartą kartu su gydytoja apkalbėjome kas gali įvykti ir ar gydytojai bus pasiruošę. Tai kai pasakėme, kad liekam ji buvo pasiruošusi operacijai- buvo iškviesti reikalingi gydytojai, pasiruoštas kraujas jei reiks perpilti ir kiti dalykai. Vienu žodžiu operacija praėjo aukštumoje. Aš esu įsitikinusi, kad antakalnyje nebūtų cackiniesi ir būtų išėmę gimdą, nes ji visai nenorėjo susitraukinėti net po didelių dozių oksitocino. Aš juk girdėjau visus gydytojų pokalbius (buvau beveik linkusi negirdėti doh.gif ) ir girdėjau kaip gydytojos aiškino, kad "reikia baigti, nes nukraujuos", o Variakojienė atsakydavo"dar truputį, dar šitą suleiskit, dar šitą paduokit" (pavadinimų aišku aš neatsimenu) ir paskutinę minutę buvo:"valio pradėjo susitraukti, gal viskas bus gerai".
Man dar porą dienų poto neleido valgyti ir gerti jei staiga reikėtų vėl operuoti.
Reziumė pasakysiu- kai atvažiavau pasirodyti po mėnesio tai gydytoja pasakė, kad jei pati nebūčiau operavusi nepatikėčiau, kad čia ta pati gimda. thumbup.gif  Viskas atsistatė puikiai.

Už priežiūrą šioje ligoninėje iš 100 duočiau 1000 balų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Vonios tikrai nėra. Kai bus atremontuota tada viskas bus. Aš manau, kad kai Trakų ligoninė bus atremontuota ji taps didžiule "konkurente" Baltijos amerikos klinikai smile.gif))))))
Šiaip man patiko vienos draugės komentaras: tu ieškai viešbučio ar geros priežiūros ???
Kol kas Trakų ligoninė tikrai neatrodo kaip viešbutis, tačiau tokio žmogiškumo ir priežiūros kitur tiesiog nerasite
Dėl maisto. Nuo naujų metų pradėjo vežti maistą iš Vilniaus ir nebėra vietinės virtuvės sad.gif tai pasakysiu, kad maistas stipriai suprastėjo sad.gif bet tokie jau EU reikalavimai.
tačiau galima pasinaudoti mikrobange.

skaitant tavo pasakojima,siurpas ejo pagaugais...labai sveikinu,kad viskas baigesi gerai! o jei ne paslaptis kodel taip viskas buvo sudetinga?buvo kokia nors priezastis?kaip pirmas gimdymas tavo praejo?pati gimdei?kaip dabar tu ir tavo lelius jauciates? as irgi galeciau tik pacius silciausius ir geriausius zodzius pasakyt apie Traku gimdymo skyriu ir ju personala.mane operavo gyd. Streiziene ir galeciau apie Ja pasakyt tik pacius geriausius zodzius...viskas buvo liuks,net maistas smile.gif po cezario kelias dienas valgiau kruopas,ir tai labai skaniai pagamintas:)gaila,jei dabar maistas suprastejo,bet ir tai ne pasaulio pabaiga,galima pakenteti smile.gif tik patys geriausi atsiliepimai visam personalui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giegasim: 17 vasario 2013 - 23:27
QUOTE(giegasim @ 2013 02 17, 23:26)
skaitant tavo pasakojima,siurpas ejo pagaugais...labai sveikinu,kad viskas baigesi gerai! o jei ne paslaptis kodel taip viskas buvo sudetinga?buvo kokia nors priezastis?kaip pirmas gimdymas tavo praejo?pati gimdei?kaip dabar tu ir tavo lelius jauciates?   as irgi galeciau tik pacius silciausius ir geriausius zodzius pasakyt apie Traku gimdymo skyriu ir ju personala.mane operavo gyd. Streiziene ir galeciau apie Ja pasakyt tik pacius geriausius zodzius...viskas buvo liuks,net maistas smile.gif po cezario kelias dienas valgiau kruopas,ir tai labai skaniai pagamintas:)gaila,jei dabar maistas suprastejo,bet ir tai ne pasaulio pabaiga,galima pakenteti smile.gif tik patys geriausi atsiliepimai visam personalui thumbup.gif

Man buvo nesciuju cholestaze. ir jau buvau pora kartu Antakalnyje pagulejusi, tai jie mane isleido namo su salyga kad 38sav atvaziuoju "traukti lauk" doh.gif
o as nulekiau pas Variakojiene ir ji pasiule dar pagulet paauginti. Tai kai pasikartojau tyrimus ir jie buvo vel pablogeje nulekiau i Trakus.
man kasdien 3 k/dienoje state laselines ir po valanda klause/irasinejo vaiko tonus, plius aisku kartojo tyrimus pastoviai. Po 10 dienu gulejimo paziurejo, kad placenta sensta, vaikas nebepriaugineja svorio, be to maziuke gulejo isiremusi i ano cezario randa, taip, kad naturaliai butu buve pavojinga (pavojus, kad gali atsiverti randas ir prasidetu gimdymas i pilvo ertme).
Dar bandem palaukti naturalaus gimdos kaklelio atsiverimo, bet kaip ir ana karta jis visai neplanavo prasiverinet doh.gif
Be to mano tyrimai vel pablogejo, taip kad laukti jau tapo netgi pavojinga.

Man kas labai patiko- man buvo aiskinama kiekvienas niuansas, kur pavojus kodel.
As zinojau kuo rizikuoju (jei tiksliau zinojau, kad vaiko sveikata nerizikuoju- tai svarbiausia) ir zinojau, kad del manes gydytojai bus pasiruose blogiausiam atvejui.

be to buvo is archyvu istraukta mano sunaus gimimo byla ir galejo palyginti situacija, nes tada irgi buvo cholestaze tik veliau prasidejusi.

JEI GALECIAU ATSUKTI LAIKA ATGAL - DARYCIAU VISKA TAIP PAT !!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal yra nesenai gimdziusiu trakuose ir galetu pasakyti ar tiesa, kad Erika Streiziene jau nebedirba trakuose? smile.gif
Atsakyti
Labas,
gyd. Erika Streižienė dirba VUML dabar.
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2013 03 29, 22:55)
Labas,
gyd. Erika Streižienė dirba VUML dabar.

ane?! blink.gif tai trakuose nebedirba jau? kaip gerai kad dar pas ja spejau pagimdyt,pati geriausia daktare!
Atsakyti
Sveikos, iškilo man toks klausimas apie Trakų ligoninę:
"pagerintoj" palatoj yra papildoma lova vyrui? g.gif Jei yra tai ar kainuoja papildomai ar jau įskaičiuota į kainą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2013 04 09, 21:43)
Sveikos, iškilo man toks klausimas apie Trakų ligoninę:
"pagerintoj" palatoj yra papildoma lova vyrui?  g.gif Jei yra tai ar kainuoja papildomai ar jau įskaičiuota į kainą?  blush2.gif

Yra išlankstoma sofkutė smile.gif Už ją tikrai nereikia papildomai mokėti, ji įeina į tą pačią kainą smile.gif
Atsakyti