QUOTE(mishkinuke @ 2013 01 07, 19:15)
O kalbant apie palatas...
Jos ne paprastos - dar kazkaip skirstosi?... gali brukstelt kuom skirias?
ir kokios kainos?...
O norit atskiros - reikia is anksto tartis, uzaskinet ar viskas tvarkoma vietoj?...
VIP tai suprantu tada jau vienviete ir su "komfortu" turetu buti.... saldytuvas, mirkobange, arbatinis, savas dusas ir wc...?
VIP palatoje yra nuosavas dusas, tv ir dar kazkas - as nesigilinau, nes neemem (as ir taip ten 3 savaites gulejau
)
Kaina 300lt uz visa laika (3 paras)
-----------
jei paprastoje palatoje nori likti vyras kainuoja 60lt para jei PAPRASTAS gimdymas, jei CEZARIS tada vyrui NEKAINUOJA pasilikti.
kaip pasake skyriaus vedeja: "mes išsiderėjome iš direktoriaus, kad po cezario vyras galėtų pasilikti nemokamai, nes jis atlieka mūsų darbą- priežiūros atžvilgiu"
man vyras labai reikalingas buvo pirmas kokias keturias dienas, nes negalėjau normaliai pati atsikelti.
QUOTE(Jolita-uogyte @ 2013 02 11, 13:21)
Sveikos mamytes,
Mano dziaugsmelis ir jau ne uz kalnu turetu pasirodyti...
pagal gyvenamaja vieta mums priklauso Trakai.... sakykit , pas kokia gyd geriau gimdyt, kuri profesionalesne???
As uz skyriaus vedeja Variakojiene.
Jos telefonas 8687 17561
ji NEREALI !!!! Būsiu visą gyvenimą dėkinga už tai, kad išsaugojo man gimdą ir už visą priežiūrą, net pasakyčiau motiniškumą. Jaučiuosi jai be galo dėkinga
Nes tokią operaciją kokią ten man patirti tai priešui nelinkėčiau - kelis kartus su dievais kalbėjausi
Pradžioje spaudimas nukrito iki apie 40/25, paskui gimda nesusitraukinėjo, vėliau prasidėjo reakcija į vaistus- pradėjau visa drebėti tapo baisiai šalta ir kilo baisus noras užmigti
Tai šalia stovėjusi anesteziologė žadino ir kalbino apie mano vaiką...
Aš žinojau, kad esu rizikos grupėje ir man Variakojienė prieš operaciją visas galimas komplikacijas nupasakojo ir siūlė važiuoti į Antakalnį. Aš jau buvau išsigandusi, bet paskui atvažiavo vyras ir mes dar kartą kartu su gydytoja apkalbėjome kas gali įvykti ir ar gydytojai bus pasiruošę. Tai kai pasakėme, kad liekam ji buvo pasiruošusi operacijai- buvo iškviesti reikalingi gydytojai, pasiruoštas kraujas jei reiks perpilti ir kiti dalykai. Vienu žodžiu operacija praėjo aukštumoje. Aš esu įsitikinusi, kad antakalnyje nebūtų cackiniesi ir būtų išėmę gimdą, nes ji visai nenorėjo susitraukinėti net po didelių dozių oksitocino. Aš juk girdėjau visus gydytojų pokalbius (buvau beveik linkusi negirdėti
) ir girdėjau kaip gydytojos aiškino, kad "reikia baigti, nes nukraujuos", o Variakojienė atsakydavo"dar truputį, dar šitą suleiskit, dar šitą paduokit" (pavadinimų aišku aš neatsimenu) ir paskutinę minutę buvo:"valio pradėjo susitraukti, gal viskas bus gerai".
Man dar porą dienų poto neleido valgyti ir gerti jei staiga reikėtų vėl operuoti.
Reziumė pasakysiu- kai atvažiavau pasirodyti po mėnesio tai gydytoja pasakė, kad jei pati nebūčiau operavusi nepatikėčiau, kad čia ta pati gimda.
Viskas atsistatė puikiai.
Už priežiūrą šioje ligoninėje iš 100 duočiau 1000 balų
QUOTE(indrusep @ 2013 02 11, 18:49)
Sveikos mamytes
Ar Traku gimdymo namuose yra vonia, kurioje bent jau saremius galima butu isbuti joje?
Girdejau jie siuo metu rekonstruojami, galbut po rekonstrukcijos jau kokia vonia stovi, jei jos nebuvo anksciau...
Aisku galima butu pasiskambinti ir paklausti, bet, sakau, pirma SM pasidomesiu ir galbut kitoms sis klausimas bus aktualus
Is anksto dekoju
Vonios tikrai nėra. Kai bus atremontuota tada viskas bus. Aš manau, kad kai Trakų ligoninė bus atremontuota ji taps didžiule "konkurente" Baltijos amerikos klinikai
))))))
Šiaip man patiko vienos draugės komentaras: tu ieškai viešbučio ar geros priežiūros ???
Kol kas Trakų ligoninė tikrai neatrodo kaip viešbutis, tačiau tokio žmogiškumo ir priežiūros kitur tiesiog nerasite
Dėl maisto. Nuo naujų metų pradėjo vežti maistą iš Vilniaus ir nebėra vietinės virtuvės
tai pasakysiu, kad maistas stipriai suprastėjo
bet tokie jau EU reikalavimai.
tačiau galima pasinaudoti mikrobange.
Jeigu staiga tapai kažkam blogu, tave dergia ir spjaudo už nugaros, vadinasi tam žmogui esi daug gero padaręs !!!! (F.Ranevskaya)