Aš dar guliu Trakų ligoninėje ir pasakysiu, kad priežiūros klausimu tai viena geriausių ligoninių LT
Aš čia gimdžiau savo pirmagimį (cezaris), ir dabar dukrytę (irgi cezaris). Tiek su pirmu tiek su antra teko pagulėti ir Antakalnį ir abu kartus pabėgusi iš ten gimdyti atvažiavau i Trakus.
man labai patiko vienos draugės komentaras palyginant Antakalnio klinikas ir Trakus: "ko tau reikia? viešbučio (išvaizdos) ar priežiūros?"
Taigi del prieziuros:
realiai beveik nieko savo veztis nereikia (vaiko rubelius/pampersus, sau asmeniskai)
rubus, palutes, marliukus, vystykliukus duoda.
puodukus, saukstus, saukstelius, sakutes duoda.
Sikpopieriaus yra. Palatose popieriniu ranksluosciu ir skysto muilo yra.
Karsto vandens duoda, mikrobange pasinaudot gali. Saldytuvas yra koridoriuje.
WC jei ne VIP palatoje esi tai kai yra sunku (po operacijos pvz) atveza tau tokia kaip invalidu kedute- WC. Padarei reikalus, isstumei uz duru.
Akušerės, seselės, sanitarės labai labai malonios ir paslaugios
Vienas minusėlis atsiradęs po naujų metų- pasikeitė maitinimo sistema. Iki Naujako buvo vietinė virtuvė su tikrai labai geru maistu, ypač košėmis ir sriubomis
Dabar maistas vežamas iš Vilniaus, tai kartais reikia spręsti "o čia kas? ir iš ko tai pagaminta?"
Aš manau, kad kai čia bus padarytas remontas ir pilna renovacija, tai Trakų ligoninė taps rimta konkurente Baltijos Amerikos klinikai
Nes nemažai tų pačių gydytojų dirba ir ten ir čia
Jeigu staiga tapai kažkam blogu, tave dergia ir spjaudo už nugaros, vadinasi tam žmogui esi daug gero padaręs !!!! (F.Ranevskaya)