Akušerė Vyda buvo mano antrame gimdyme- visai teigiami atsiminimai. Tiesa, kad keistoka, tai ir aš sutinku. Savotiška, tiksliau, tokia.
Akušerė Janina man labiau patiko . Ją lig šiol pamenu kaip patį mieliausią žmogų, sutiktą Trakuose. Bet čia labai subjektyvu, tokie jausminiai dalykai.
Visoms linkiu sklandžių ir ramių gimdymų.
QUOTE(vikondrija @ 2012 04 13, 22:29)
Venckienė...
čia ne ta teisėja Venckienė
juokauju
as gimdysiu birzeli savo pirmaji leliuka ,kadangi juose gyvenu tai kitur net nesidairau ,pasirinkau butent Trakus nes atsiliepimai patys patys geriausi ,seip mane nuo pat pradzios kai suzinojau kad laukiuosi priziuri venckiene visai maloni moteris tikrai noreciau kad ji butu ta daktare kuri priziures mane gimdymo metu ,na nesakau kad kitos blogos ,gal tiesiog apie ja daugiausiai girdejau geru atsiliepimu ir tikrai viska profesionaliai atlieka ziuresim kaip bus
Sveikos,
na, mes jau namuose..
važiavau su niekuo nesitarus. prieš 2 metus gimdžiau susitarusi.. tiesa sakant, skirtumų nerasčiau.. tiek kad šįkart viskas vyko greičiau, nes atvažiavau jau su pilnu atsidarymu. gimdymą priėmė akušerė Janina.. didelis jai dėkui visas personalas labai malonus ir paslaugus, pradedant registratore apačioje, kuri iškvietė liftą, matyt, įvertinusi, kad nebeužlipsiu iki 3 aukšto
trumpas foto repotažas iš 301 palatos.. tiesa sakant gyvai viskas jaukiau atrodo:
ir dar naujiena: vedėja išrašydama užsiminė, kad nuo birželio pas juos planuojamas remontas..
na, mes jau namuose..
važiavau su niekuo nesitarus. prieš 2 metus gimdžiau susitarusi.. tiesa sakant, skirtumų nerasčiau.. tiek kad šįkart viskas vyko greičiau, nes atvažiavau jau su pilnu atsidarymu. gimdymą priėmė akušerė Janina.. didelis jai dėkui visas personalas labai malonus ir paslaugus, pradedant registratore apačioje, kuri iškvietė liftą, matyt, įvertinusi, kad nebeužlipsiu iki 3 aukšto
trumpas foto repotažas iš 301 palatos.. tiesa sakant gyvai viskas jaukiau atrodo:
ir dar naujiena: vedėja išrašydama užsiminė, kad nuo birželio pas juos planuojamas remontas..
QUOTE(vineypooh @ 2012 04 26, 16:00)
Sveikos,
na, mes jau namuose..
na, mes jau namuose..
Sveika Labai sveikinu su naujuoju gyventoju
Dėkoju labai už nuotraukėles, niekas jų čia kažkaip nededa, o taip įdomu, kaip ten kas atrodo ypač toms, kurios ten dar nebuvo Kaip supratau čia paprasta plata, bet tikrai neatrodo prasta
Dėl remonto, tai nekokios žinios.. Man gimdyti liepos pabaigoje.. Įdomu ar spės suremontuoti.. Jeigu nebus vietų, kai atvažiuosiu.. siaubas.. ką teks daryti tada..
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 04 26, 17:22)
Kaip supratau čia paprasta plata, bet tikrai neatrodo prasta
paprasta. turi jie ir vip'inę.. bet nemačiau, kaip atrodo.. tos privalumas, kad norint į tualetą nereikia išeit į koridorių.. bet kai ten visai šalia, tai nesunku ir išeit.. taip bent jau pajausdavau, kad palatoj sunkus oras ir reik prasivėdint..
didelis pliusas, kad bet kokioj palatoj visąlaik (nebent jau laaabai daug gimdyvių privažiuotų) gali būti vyras šalia.. aš nors ir gerai jaučiaus po gimdymo, bet pagalba ir bendravimas artimo žmogaus tikrai padeda greičiau atsigaut..
QUOTE(ingamart @ 2012 04 26, 17:57)
OO NAUJIENA AS IR NEZINOJAU DEL REMONTO O MAN ISVIS GIMDYTI BIRZELIO I GALA TAI KAIP CIA BUS ,REIKS KITA SYK PAKLAUSTI NESINORI NUVAZIAVUS LIKTI ANT LEDO ,TIKEKIMES NESIUS VAZIUOTI KUR KITUR
nemanau, kad jie ten užsidarys.. gal tiesiog skyrius persikels į kitą aukštą ar kaip nors.. juk vgn'e dabar irgi remontas - o viskas vyksta
QUOTE(vineypooh @ 2012 04 26, 16:00)
Sveikos,
na, mes jau namuose..
na, mes jau namuose..
Kaip šviežiausios gimdyvės, norėčiau dar paklausti keletos dalykėlių
* Ar, atvykus į Trakų gimdymo namus, iškart įkurdina palatoje, kurioje galima būtų iškart atsinešti visus daiktus? Ar tiesiai į gimdyklą siunčia ir tik po gimdymo vyrui reikia keliauti atnešti daiktų?
* Ar palatoje yra virdulys?
* Ar maistas skanus? Ar ieškotis iš kur užsakinėti ten reikėtų?
* Ar į gimdyklą duoda naktinius gimdymui? Ar reikia savo turėti?
* Ar gimdykloje vaikelį savo rūbeliais davėte aprengti, ar ligoninės?
* Ar gavote dovanų tepaliukų? Draugės sako nepirkti, nes ligoninėj už dyką dalina po gimdymo.
* Ar į gimdyklą neštis tualetinio popieriaus?
* Ar darė klizmutę? Ar geriau namuose pasidaryti?
* Gal galite pasakyti ko pritrūkote ligoninėje, o ko visiškai nereikėjo?
* Ar ligoninėje yra bevielis internetas?
Būsiu labai dėkinga už atsakymus
QUOTE(ingamart @ 2012 04 27, 15:20)
SVIESATAMSOJE PALAIKAU LABAI LABAI IR LAUKIU ATSAKYMU I SIUOS KLAUSIMUS KIEK ZINAU SAKE VALGIS SKANUS,KLIZMUTEPADARO VAIKUI DRABUZIUKUS REIK PACIAI TURETI TAU DUODA NAKTINIUS IR JO KREMA KIEK PASAKOJO ZINAI MANAU SKIRTINGAI JAI" NINI"DUODI TAI VISKA IR GAUNI O JAI NE TAI SI BEI TA
Supratau Tai lauksime atsakymų Parašiau šiai mamytei dar į AŽ, gal čia nebeužsuks, tai jeigu atsakys ir man į AŽ tada čia perrašysiu viską
Gal kitoms ir kvaili klausimai čia atrodo, bet man kai nei karto negimdžiusei, ir dar iš Vilniaus į Trakus važiuoti teks, tai nesinori į Vilnių lakstyti jeigu ką pamiršim
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 04 27, 15:07)
Kaip šviežiausios gimdyvės, norėčiau dar paklausti keletos dalykėlių
* Ar, atvykus į Trakų gimdymo namus, iškart įkurdina palatoje, kurioje galima būtų iškart atsinešti visus daiktus? Ar tiesiai į gimdyklą siunčia ir tik po gimdymo vyrui reikia keliauti atnešti daiktų?
* Ar gavote dovanų tepaliukų? Draugės sako nepirkti, nes ligoninėj už dyką dalina po gimdymo.
* atvykus pirmiausia klauso vaikučio tonų, apžiūri gimdyvę, pildo dokumetus.. paskui leidžia pasidėt daiktus palatoje, kurioje gulima po gimdymo.
* palatoje nėra virdulio, bet yra virtuvėlė, kurioje yra.
* maistas visoks, nepasakyčiau, kad labai skanu, bet gal visur ligoninėse panašu.. aš tarkim nelabai mėgstu košių, bet valgiau viską.. jei duoda ligoninėj, vadinas - sveika
* duoda naktinius ir chalatą gimdymui.. naktinius po gimdymo, ir dar paskui pakeičia.
* gimdykloj aprengėm savo drabužėliais arba siūlė vaikutį suvystyti. buvau nepasiėmus drabužėlių į gimdyklą, bet vyras nuėjo ir atnešė, ten tam pačiam koridoriuj viskas. bet palatose tikrai nesigirdi gimdyklos garsų.
* dovanėlę kūdikiui davė paleisdami namo. ten buvo pora sudocremo, johnson prausiklis ir kremukas.. čiulptukas, dar kažkas.. iš tiesų sudocremo mėginėlio su pirmu vaiku man užteko visam laikui..
* aš nesinešiau tualetinio.. net nepagalvojau, kad reikėtų..
* klizmutę pirmąkart darė, antrąkart - ne. nes jau atvažiavau gimdydama.. tai negaliu atsakyt, ar pasikeitė tvarka..
* nepritrūkau berods nieko.. ir nieko perdaug nebuvau įsidėjus..
* bevielio greičiausiai nėra.. neturėjom kompo
Klizmą daro pagal pageidavimus
Tualetinio popieriaus ten pakankamai. Ir šiaip labai švaru
Mes vakare išvažiavom, tai jokių dovanų negavom, išskyrus sveiką dukrą
Tualetinio popieriaus ten pakankamai. Ir šiaip labai švaru
Mes vakare išvažiavom, tai jokių dovanų negavom, išskyrus sveiką dukrą