QUOTE(Vilangella @ 2012 03 25, 23:53)
...Važiavo nesitarus. Personalo elgesys žeminantis ir nežmoniškas - priekaištai, aprėkimai, replikos, abejingumas, neprofesionalumas, akušerės nekompetencija, grėsmė mamos gyvybei, vaikelis su hematoma ant galvytės, jokios pagalbos.... burnos klijavimas su pleistru gimdyvei, kad ši nešauktų... ir t.t.
Moteris tikrai nėra nei kamprizinga, nei skandalinga, nei ieškanti priekabių, greičiau net atvirkščiai, mano akimis žiūrint galėtų labiau savo nuomonę reikšti...
...
Moteris tikrai nėra nei kamprizinga, nei skandalinga, nei ieškanti priekabių, greičiau net atvirkščiai, mano akimis žiūrint galėtų labiau savo nuomonę reikšti...
...
Labas rytas
Manęs neįtikino jūsų draugės patirtis. Nepatikimai skamba "mano draugės" - informacija iš kitų lūpų.
Išsamiai - kokios replikos, kodėl neprofesionali akušerė? Gimsta kas antras, kas trečias vaikas su kraujosruva ant galvos. Kiek teko domėtis, kraujosruva priklauso ir nuo individualių žmogaus kraujagyslių trapumo. Pleistras, kiek žinau, garso nemažina. Nebent kaištis į burną. Ir dar.. ko ten taip reikėjo rėkti??