QUOTE(Asta2011 @ 2011 12 07, 15:53)
Sveiki
Aš naujokė prisijungiau,nes noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Trakus, gal kam bus naudinga.
.
Žodžiu, susitariau su gydytoja Meškaite, ji Vilniuje turi savo privatu ginekologinį kabinetą, dėl cezario Trakuose, nes labai suplyštu per gimdymus, po antro vaiko net kraują pylė, nes kol siuvo kažkaip labai nukraujavau (laukėmės trečio vaikelio). Tačiau, planuotos datos nesulaukiau, gimdymas prasidėjo anksčiau. Paskambinau gyd. Meškaitei, pasakiau, kad man sąrėmiai, ji važiuoti tą vakarą (buvo apie 11 val.) negali, pranešė gydytojai Variakojienei, patikino, kad jos taip dirba jau daug metų, t.y. keisdamos viena kitą, esant reikalui. Mes per tą laiką jau nuvykom į Trakus, bet gydytoja Variakojienė pasirodo taip pat nenusiteikusi važiuoti, o kažkokią budinčią gydytoją telefonu konsultuoja kaip elgtis, nes man prasidėjo nedidelis kraujavimas.
Mes su vyru labai nustebom, kad tie Trakai taip giriami, jau vos įėjus pro duris pasidarė nesaugu, lenda kažkokios pensininkės apsimiegoję iš pakampių kaip pelės, priėmime aparatūros beveik jokios, pasišviečia su staline lempa. Tas mano pakraujavimas labai išgąsdino budinčią gydytoją, ji iškvietė greitąją ir išsiuntė į Antakalnio klinikas, kuo aš labai apsidžiaugiau. Pasivažinėjom trupučiuką, bet pats gimdymas praėjo sklandžiai, nedarė Antakalnyje jokio cezario, bet kažkaip pasisekė ir nesuplyšti stipriai.
Jeigu dabar reikėtų rinktis kur gimdyti, tai jokiu būdu ne į Trakus.
Aš naujokė prisijungiau,nes noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Trakus, gal kam bus naudinga.
.
Žodžiu, susitariau su gydytoja Meškaite, ji Vilniuje turi savo privatu ginekologinį kabinetą, dėl cezario Trakuose, nes labai suplyštu per gimdymus, po antro vaiko net kraują pylė, nes kol siuvo kažkaip labai nukraujavau (laukėmės trečio vaikelio). Tačiau, planuotos datos nesulaukiau, gimdymas prasidėjo anksčiau. Paskambinau gyd. Meškaitei, pasakiau, kad man sąrėmiai, ji važiuoti tą vakarą (buvo apie 11 val.) negali, pranešė gydytojai Variakojienei, patikino, kad jos taip dirba jau daug metų, t.y. keisdamos viena kitą, esant reikalui. Mes per tą laiką jau nuvykom į Trakus, bet gydytoja Variakojienė pasirodo taip pat nenusiteikusi važiuoti, o kažkokią budinčią gydytoją telefonu konsultuoja kaip elgtis, nes man prasidėjo nedidelis kraujavimas.
Mes su vyru labai nustebom, kad tie Trakai taip giriami, jau vos įėjus pro duris pasidarė nesaugu, lenda kažkokios pensininkės apsimiegoję iš pakampių kaip pelės, priėmime aparatūros beveik jokios, pasišviečia su staline lempa. Tas mano pakraujavimas labai išgąsdino budinčią gydytoją, ji iškvietė greitąją ir išsiuntė į Antakalnio klinikas, kuo aš labai apsidžiaugiau. Pasivažinėjom trupučiuką, bet pats gimdymas praėjo sklandžiai, nedarė Antakalnyje jokio cezario, bet kažkaip pasisekė ir nesuplyšti stipriai.
Jeigu dabar reikėtų rinktis kur gimdyti, tai jokiu būdu ne į Trakus.
Džiugu, jog pabaigoje visgi viskas išsisprendė gerai ir nesvarbu kur pagimdėte, bet džiaugiatės savo stebuklu.
Dėl Jūsų išvežimo į Vilnių - kadangi tai Jums jau trečias vaikelis, tai esate patyrusi ir turėtumėte žinoti, kad bet koks kraujavimas nėštumo metu yra nenormalus dalykas. Nėštumo metu moteris neturėtų nei kraujuoti, nei teplioti. Kartais tokie patepliojimai nieko blogo nereiškia, tačiau kartais gali turėti labai skaudžių pasekmių. Trakai yra antro lygio ligoninė, jie neturi specialios sudėtingos aparatūros, kurios prireiktų, jeigu būtų sudėtingos komplikacijos, todėl visais atvejais, jeigu yra įtarimai kažkokie, tai gimdyvė vežava į Antakalnio klinikas. taigi ir šiuo atveju, kadangi kraujavote, tai pasielgta teisingai - iškviesta greitoji ir pervežta gimdyvė. Džiugu, jog tas pakraujavimas toks nereikšmingas buvo ir viskas pavyko puikiai. Įsivaizduokite scenarijų, jog pakraujavimas yra dėl kažkokių rimtų priežasčių, tačiau Trakų medikai į tai nesureaguoja, pasilieka gimdyvę Trakuose, gimdymas komplikuojasi ir atsitinka kažkas baisaus... gal net vaikelio netektis. Kas tada??? tada tai jau visa žiniasklaidsa būtų sukelta ant kojų, o Jus rašytumėte ne apie tai, kad "apsimiegojęs" personalas išsiuntė į Vilnių, o kad personalas neprofesionalus, neįvertino situacijos ir dėl to atsitiko baisi nelaimė...