QUOTE(salome @ 2012 01 04, 21:49)
Rytine saule kiek skaitau tema apie siuos gimdymo namus, tiek pastebejau jus labai ginat juos ir atrodo, kad jie idealus, nors man atrodo tokiu isvis nera, visur visko buna ir mediku visokiu ir situaciju visokiu ir tikrai ne visada geras nusiteikimas padeda. Buvo ir teigiamu ir neigiamu dalyku ten.
O Naujagimiam palankios ligonines statuso manau jie tikrai ne veltui neturi, dar reikia pasitempti, kad ji gautu.
Neginu aš šių gimdymo namų. Pati nusivyliau dėl maitinimo, nes vietoj malonaus pamokymo kaip maitinti įkišo mišinuką mums, tačiau nepalaikau manymo, jog sumokėsiu - aptarnaus lyg karalienę, arba, kad gimdymo namai 5* viešbutis, arba, kad dėl visko kalti gydytojai, nors pati nesilankai pas juos. Nematau čia teisybės, jog reikia kaltinti tik medikus. Plius žmogaus požiūris atvykstant į gydymo įstaiga irgi daug reiškia. Jei aš atvažiuosiu nusiteikusi, kad ten viskas š, tai tikrai viskas š ir bus. Manau, jog reikia matyti realų vaizdą -
šių gimdymo namų minusas - nemokėjimas išaiškinti ir pamokyt kaip MAITINTI savo vaiką. Kitą darbą,
manau, jog medikai atlieka gerai. Nors atsiranda ir minusiukų, jog per mažai šneka, per grubiai atsako ar kažkokį veiksmą atlieka nemaloniai.
Šiuose gimdymo namuose gulėjau turbūt 5 kartus (sunkus nėštumas buvo), mačiau jų skyrius, darbus, daug jų medikų, daug sesučių, daugybę pacientų ir susidariau savo nuomonę apie viską, todėl ją ir dėstau
79<75>54