Mano mažulis toks bailiukas atrodo, daug ko bijo. Ypač naujoj aplikoj jei neįprasti balsai kurį laiką žiūri išpūstom akim o po to pradeda verkt ir šaukti baimės riksmu.
Dažniausiai jį gazdina garsai ir kai svetimas žmogus paima ne taip kaip jis įpratęs.
Ar ir kiti mažyliai taip bijo ar čia tik mano toks bailiukas?
Mano irgi bailiukas-neduok dieve garsiau ką nors pasakysi, ar jei pakalbins svetimas žmogus, tai kaip paleis dūdas.Pats net savo garsų bijo, krūpčioja, paskui verkia.
Pamenu dukra nebijojo svetimų. Būdavo troleibusu ar mikriku važiuojant pakalbina kas nors (jai tuomet dar metų nebuvo), o ji jau ir tiesia rankas, kad paimtų.
O sūnus dar nežinau. Kai būna namuose, tai lyg ir nieko kai svetimi kalbina. Bet pora kartų pas uošvius tokie riksmai buvo kad dabar niekur į svečius neiname.
Dar labai bijo ir krūpčioja nuo didesnio garso. o vyresnioji tyčia rėkauja ir spygauja, kad brolis išsigąstų.
O sūnus dar nežinau. Kai būna namuose, tai lyg ir nieko kai svetimi kalbina. Bet pora kartų pas uošvius tokie riksmai buvo kad dabar niekur į svečius neiname.
Dar labai bijo ir krūpčioja nuo didesnio garso. o vyresnioji tyčia rėkauja ir spygauja, kad brolis išsigąstų.
Mano dičkė tokia buvo. Ir yra jautresnė kol kas pas Aistę nelabai pastebiu kad ji o bijotų, bet pvz kai ateina seneliai nelabai nori su jais būt
Kai mano maziukas buvo tokio amziaus (4-5 men) - nieko nebijojo. Bendravimas su nepazistamais jam buvo tikra pramoga. Bijoti pradejo nuo 7 men. Bet jo baime tesiasi 15 sekundziu. Pamato, kad viskas gerai ir toliau siaucia.
mano mazius iki siol bijo svetimu zmoniu niekas jo negali paimti i rankas arba pakalbinti,nes tuoj paleidxia gerklyte o gars jis nebijo.
Kol kas nebijom
dabar ne, nebailiuke megsta zmones bet vienu momentu buvo ir bailiuke.. Isgasdine Ja buvo daktarai, teko ligoninej menesio laiko guleti ir kateterius vis kas kelias dienas perdeti i kita rankyte, nu tai kaip reikiant issigandus buvo, be to, labai krupciot buvo pradejus.. Atsistate viskas po kokio menesio..
mano mažiukei baimės laikotarpis buvo užėjęs apie 6-7 mėn. tai kokio žmogaus svetimo išsigąsdavo, tai plaukų džiovintuvą išgirdus lūpą patempdavo, dar bijodavo žmonių su akiniais ir pan. arba į svečius jei kur nueidavom, ir ten daug žmonių būdavo, tai irgi bijodavo. bet praėjo viskas, dabar bijot nebebijo, tik prie svetimų iš pradžių ramesnė būna, kol pripranta
Maniskei 10.5 menesio, bet ji lyg siol labai bijo savo senelio Jis nesioja akinius
Ir siaip prisibijom augalotu vyriskiu.
Ir siaip prisibijom augalotu vyriskiu.
Mano sūnus ir pasidarė bailiukas nuo 4 gal mėn. Labai bijo kai tėtis čiaudi