QUOTE(pieva ieva @ 2012 03 22, 02:09)
as cia tokiu klausimeliu turiu. ar jus masazuojat tik koju prieki ir gala ar sonus ir vidine slaunu puse? ir gal si taurele sujudintu ir pilvuko riebaliukus? gal kas bandet?
Vidines slaunies puses nepatartina liesti, o pilvukui labai gerai, temos pradzioj parasyta, kad reikia pasazuoti
QUOTE(P_Karolina @ 2012 02 10, 20:22)
As tik matau issipletusi kapiliaru tinkala ir venas, taip, kad su tauremis geriau butu nemasazuoti, kad neprisidaryti bedos...
O kur butu galima isigyti sias taureles?
QUOTE(Molibdena @ 2012 03 25, 14:20)
O kur butu galima isigyti sias taureles?
Turguje arba rusisku prekiu parduotuvese
QUOTE(naura14 @ 2012 03 22, 18:21)
As tik matau issipletusi kapiliaru tinkala ir venas, taip, kad su tauremis geriau butu nemasazuoti, kad neprisidaryti bedos...
tikrai manot, jog problema-tik issiplete kapiliarai ir venos?
as tai matau ir gilokas celiulito bangeles
pati kovoju su pan vaizdo problemom(tiek venos, tiek pats celiulitas), tai man cia jau tikrai-problema-toks kojyciu vaizdas..
pernai ISKENCIAU tikraja to zodzio prasme 5 vakuuminius masazus, tai po ju venos asmeniskai man atrode dar labiau paryskejusios turiu dar abonementa 5-iem kartam, o bet taciau esu isitikinusi, jog vakumas-ne mano kojytem...
si men teko isbandyti net kelis skirtingus masaziukus-rankomis, taurele, cili (kaitinanti).. tai asmeniskai man labiausiai patiko-rankomis.. visur - nuosekliai, vienodu intensyvumu, zodziu-SUPER.. O su taurele-tai ji daugiau prisisiurbia, tai atsokineja pagarba toms, kurios sugeba pacios namie tinkamai issimasazuot, tiek priekine, tiek nugarine dali
nuo treciadienio pradedu kursa endermologiniu masazu -tikiuosi, jog si kova su celiulitu bus neskausminga ir efektinga
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 03 22, 10:22)
Vidines slaunies puses nepatartina liesti, o pilvukui labai gerai, temos pradzioj parasyta, kad reikia pasazuoti
o kaip slaunies vidine puse stangrint?
nes dabar po masaziuku labiausiai ta vieta akis ir bado.. slaunys lygesnes ir stangresnes atrodo, o va, vidine puse-tai tokia, kokia net iki masazu nebuvo
o gal ir buvo tik gal po masazu(kai isorine puse sustangrejo, palygejo) tas kontrastas isryskejo?
zaviuosi jumis , as tai galvoju kaip man prisiversti pasimasazuoti , nes dazniausiai buna taip, kad nusiperki, panaudoji kelis kartus ir numeti
Sveikos,
atradau dar porą vietų Kaune, kur galima įsigti taurelių ir rusiškų anticeliulitinių, eterinių ir t.t. aliejukų - Šilainių poliklinikoje (prie registratūros) ir Vilijampolės turguje (yra net dvejose vietose).
Tuo pačiu noriu padėkoti 'naurai14' už išsamius paaiškinimus ir pamokymus .
atradau dar porą vietų Kaune, kur galima įsigti taurelių ir rusiškų anticeliulitinių, eterinių ir t.t. aliejukų - Šilainių poliklinikoje (prie registratūros) ir Vilijampolės turguje (yra net dvejose vietose).
Tuo pačiu noriu padėkoti 'naurai14' už išsamius paaiškinimus ir pamokymus .
QUOTE(miss_ @ 2011 09 06, 15:05)
merginos, o kiek laiko (min) jus skiriate kojoms masazuoti?
Prisidedu prie klausimo.
Gal kuri atsakytumet...