Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(fantuteee @ 2011 09 08, 07:43)
kad aš turėjau omeny 2 būdus  4u.gif
1.kai atitrauki kaskart "užkilus į viršų" ir tada vėl eini nuo apačios.
2.kai neatitrauki ir brūžini pirmyn atgal. bet tai jau čia, mano galva, eitų ir prieš limfą, nes juk gaunasi ir žemyn braukimas

g.gif  na nžn, gal ir kvailas klausimas, bet man tas neatitraukimas taurės iškart "priešinasi" masažavimui pagal limfą.. g.gif

reikia tik iš apačios į viršų daryti.... kryptingai, nes kitaip gali ir bėdų prisidaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerod: 08 rugsėjo 2011 - 07:48
QUOTE(nerod @ 2011 09 08, 08:47)
reikia tik iš apačios į viršų daryti.... kryptingai, nes kitaip gali ir bėdų prisidaryt

Arba jei maisote kryptis, tai galima po apsilimo ir labai staigiais judesiais, bet cia jau ranka turetu buti igudusi..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 09 16, 16:36)
Arba jei maisote kryptis, tai galima po apsilimo ir labai staigiais judesiais, bet cia jau ranka turetu buti igudusi..

vaikstau i vakuuminius masazus salone, bet labai sunkiai istveriu skausma, todel daro nedideliu stiprumu. as bus koks efektas? ar nemetyti pinigu geriau ir pasirinkti kita celiulito mazinimo buda? g.gif
Atsakyti
mergaites o kaip jus pilva masazuojate?
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 09 19, 21:31)
mergaites o kaip jus pilva masazuojate?

as suku ratukus palei laikrodzio rodykle g.gif
Atsakyti
as tai masazuoju pirmyn atgal tai negi blogai darau?> doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2012 01 02, 15:49)
as tai masazuoju pirmyn atgal tai negi blogai darau?>  doh.gif

Reikia pagal laikrodzio rodykle ratais, arba saulyte nuo bambos piesti link isores, bet irgi pagal laikrodzio rodykle
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 01 02, 17:31)
Reikia pagal laikrodzio rodykle ratais, arba saulyte nuo bambos piesti link isores, bet irgi pagal laikrodzio rodykle

as apie kojas mirksiukas.gif tai ratais ir kojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotele: 02 sausio 2012 - 16:48
QUOTE(Dorotele @ 2012 01 02, 17:47)
as apie kojas  mirksiukas.gif tai ratais ir kojas?

Kojas reikia i virzu, tieisiais, zigzaginiais, rutuliniais judesiais arba labai staigiais, po truputi atleidziant vaziuojant i apacia dvipusiais. Svarbiausia, kad viskas butu daroma pagal limfos telkejima 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2012 01 02, 19:25)
Kojas reikia i virzu, tieisiais, zigzaginiais, rutuliniais judesiais arba labai staigiais, po truputi atleidziant vaziuojant i apacia dvipusiais. Svarbiausia, kad viskas butu daroma pagal limfos telkejima 4u.gif
user posted image

vienu zodziu - galima kojas tik i virsu pagal limfos tekejima? tai kiekviena karta is naujo isiurbt, daugiau darbo gaunasi biggrin.gif aciu uz info, nezinojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2012 01 02, 20:56)
vienu zodziu - galima kojas tik i virsu pagal limfos tekejima? tai kiekviena karta is naujo isiurbt, daugiau darbo gaunasi  biggrin.gif  aciu uz info, nezinojau  4u.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
Kas galetu patarti ar gumine taurele geriau nusipikrti ar ta vakumini masazuokli anticeliulitini? su taurele esu dariusis masazo kabinete bet su tuo aparaciuku neteko g.gif Gal patogiau jis ar kaip cia yra?
Atsakyti