Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Motolove @ 2011 05 02, 17:01)
Salone normaliai masazuodavo, tikrai nesilpnai, bet ir kentet labai nereikedavo.. Ta masaziste salone sake,kad ne nuo stiprumo priklauso efektyvumas, bet kai as pati su taurem masazuojuos,tai norisi kuo stipriau  biggrin.gif

Jei tik taskiukai, tai cia dar ne baisiausia, ka gali padaryti doh.gif Buna, kad melynes-juodynes sulig delno dydziu, tai va cia , jau ziauru, o tokiu mazyciu gali net ir geriausiai masazuotojai pasitaikyti, bet tuo zinojimu piktnaidziauti nereiketui, po kurio laiko viskas turetu tik gereti..
Atsakyti
pradejau ir as naudoti taureles bet dar tik antras kartas blush2.gif o mano celiulitas ir strijos atsirado tiksliau padaugejo kai pradejau liekneti ar taip normalu ir kazi ar pradings? g.gif nes jau geriau buti stmabesniai be celiulitu nei kudai ir su apelsino zievele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 06 07, 21:28)
pradejau ir as naudoti taureles bet dar tik antras kartas blush2.gif o mano celiulitas ir strijos atsirado tiksliau padaugejo kai pradejau liekneti ar taip normalu ir kazi ar pradings? g.gif nes jau geriau buti stmabesniai be celiulitu nei kudai ir su apelsino zievele  doh.gif

na linkiu kantrybės su tom taurelėm.
ale kaip čia pas jumis atbulai g.gif
Atsakyti
As ir pradejau masazuotis su taurem. Nors naudoju aliejuka, bet man su jo masazuojant pakankamai stipriai skauda g.gif

Norejau paklausti, kiek kartu per savaite reiketu masazuotis? Ar galima kas diena? g.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 07 31, 19:13)
As ir pradejau masazuotis su taurem. Nors naudoju aliejuka, bet man su jo masazuojant pakankamai stipriai skauda g.gif

Norejau paklausti, kiek kartu per savaite reiketu masazuotis? Ar galima kas diena? g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na tai netrauk pradžioj stipriai kad neskaudėtu , lai oda pradžioj pripranta ... ir nepagailek aliejuko

nežinau kiek galima , bet aš susirinkus informacijos iš interneto ir pan , dariausi kiekviena diena išskyrus per mėnesines ir sekmadieniui visa mėnesį , toks buvo mano kursas po kurio viskas buvo neatpažįstamai pasikeitę į gerąją puse...
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 31, 21:31)
toks buvo mano kursas po kurio viskas buvo neatpažįstamai pasikeitę į gerąją puse...

buvo?o kaip dabar blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 07 31, 21:27)
buvo?o kaip dabar  blush2.gif  4u.gif

dabar vis dar islikes puikus rezultatas , man po sia diena taures kazkokia panaceja , beabejo kartu su dieta ar/ir sportu .
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 31, 20:31)
na tai netrauk pradžioj stipriai kad neskaudėtu ,  lai oda pradžioj pripranta ... ir nepagailek aliejuko

nežinau kiek galima , bet aš susirinkus informacijos iš interneto ir pan , dariausi kiekviena diena išskyrus per mėnesines ir sekmadieniui visa mėnesį , toks buvo mano kursas po kurio viskas buvo neatpažįstamai pasikeitę į gerąją puse...

reiks pabandyt svelniau masazuotis g.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, o kiek laiko (min) jus skiriate kojoms masazuoti?
Atsakyti
ir kaip reikia tomis taurėmis masažuotis? g.gif niekaip nesuprantu..jei pagal limfos tekėjimo kryptį, tai taip išeitų, kad perbrauki kartą viršun tarkim, tada atitrauki ir vėl pradedi nuo apačios (čia taikau kojų priekinei pusei)?? ar brūžint pirmyn atgal,neatitraukus, bet juk tada gausis ir prieš limfą..tai kaip ten? 4u.gif apšvieskit, prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 09 06, 21:00)
ir kaip reikia tomis taurėmis  masažuotis? g.gif  niekaip nesuprantu..jei pagal limfos tekėjimo kryptį, tai taip išeitų, kad perbrauki kartą viršun tarkim, tada atitrauki ir vėl pradedi nuo apačios (čia taikau kojų priekinei pusei)?? ar brūžint pirmyn atgal,neatitraukus, bet juk tada gausis ir prieš limfą..tai kaip ten? 4u.gif  apšvieskit, prašau  blush2.gif

taip reikia kaip aprasei , nors as dariau visai kitaip , kita vertus kuo daugiau domejausi ziurejau foto video ir t.t tuo daugiau neaiskumu man buvo..
Atsakyti
kad aš turėjau omeny 2 būdus 4u.gif
1.kai atitrauki kaskart "užkilus į viršų" ir tada vėl eini nuo apačios.
2.kai neatitrauki ir brūžini pirmyn atgal. bet tai jau čia, mano galva, eitų ir prieš limfą, nes juk gaunasi ir žemyn braukimas

g.gif na nžn, gal ir kvailas klausimas, bet man tas neatitraukimas taurės iškart "priešinasi" masažavimui pagal limfą.. g.gif
Atsakyti