Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(wife @ 2011 04 18, 19:34)
Na bandysiu aciu 4u.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes !
Masazuojuosi apie 2 savaites...Bet man kazko atrodo kad dar daugiau man atsirado doh.gif
Kazkur girdejau kad taip buna pradzioj...o kada sakykit jau geres? biggrin.gif
Atsakyti
Kalvarijų turguj mokėjau 13 lt. už taures
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 04 13, 22:33)
ai dar truputį ne į tema, bet gal kas naudojat kosmetinį molį (berods žalias buvo) celiulitui mažinti?  g.gif

naudoju , celiulito gal ir nelabai sumazina, bet oda labai svelni buna.
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2011 04 28, 12:02)
Sveikutes !
Masazuojuosi apie 2 savaites...Bet man kazko atrodo kad dar daugiau man atsirado doh.gif
Kazkur girdejau kad taip buna pradzioj...o kada sakykit jau geres? biggrin.gif

va, man taip pat rodosi, kad dar daugiau doh.gif net baisu pasidare, bet jei cia tik pradzioj taip, tai tikiuos, kad veliau atsipirks sitas baisus vaizdas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 04 29, 14:52)
va, man taip pat rodosi, kad dar daugiau doh.gif net baisu pasidare, bet jei cia tik pradzioj taip, tai tikiuos, kad veliau atsipirks sitas baisus vaizdas blink.gif  lotuliukas.gif

Atsipirks tik ranku nenuleiskite mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau ir as tas taureles,merginos raso,kad perka turguj,parduotuvej,o as vaistinej nusipirkau-16lt.
Atsakyti
Tai negi niekas taip ir neatsakys?Ar ir jums padaugejo celiulito,kaip pradejot masazuotis?Kada viskas prades tvarkytis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2011 04 30, 16:56)
Tai negi niekas taip ir neatsakys?Ar ir jums padaugejo celiulito,kaip pradejot masazuotis?Kada viskas prades tvarkytis? ax.gif

Na nezinau arba man vaidenasi arba man irgi padaugejo nuo masazavimo.. Panos, o kaip jus masazuoja? Taip stipriai, kad jaustumet nedideli ''malonu'' skausma ar isvis svelniai? Man taip atrodo, kad jei svelniai masazuoju nera jokio poveikio,o jei stipriau pamasazuoju, tai atsiranda melyniu, ko nebudavo kai eidavau i salona darytis vakuuminio.
Atsakyti
QUOTE(Motolove @ 2011 04 30, 17:30)
Na nezinau arba man vaidenasi arba man irgi padaugejo nuo masazavimo.. Panos, o kaip jus masazuoja? Taip stipriai, kad jaustumet nedideli ''malonu'' skausma ar isvis svelniai? Man taip atrodo, kad jei svelniai masazuoju nera jokio poveikio,o jei stipriau pamasazuoju, tai atsiranda melyniu, ko nebudavo kai eidavau i salona darytis vakuuminio.

O kai eidavai i salona,stipriai vakumuodavo ar svelniai?As varau antra diena,kur stipriau-tai biski taip pasikeitusi spalva,nepavadinciau melyne,taskiukai melyni.Skaiciau merginu komentarus,tai tipo netinkamo masazo parasas tos melynes doh.gif .Nu nezinau,ranku nenuleisiu,vakuminsiuos toliau.
Atsakyti
QUOTE(Vasara-ziema @ 2011 04 30, 19:04)
O kai eidavai i salona,stipriai vakumuodavo ar svelniai?As varau antra diena,kur stipriau-tai biski taip pasikeitusi spalva,nepavadinciau melyne,taskiukai melyni.Skaiciau merginu komentarus,tai tipo netinkamo masazo parasas tos melynes doh.gif .Nu nezinau,ranku nenuleisiu,vakuminsiuos toliau.

sveikutes.as cia naujoke jusu pokalbyje.taciau noreciau pasidalinti savo ziniomis.lankiausi Rygoje labai idomioje paskaitoje.Tad ten pasakojo kad negalima stipriai masazuoti taure,o kam yra kraujosruvos ant koju,arba po gimdymo,griestai draudziami vakuuminiai masazai,nes stipriau itraukus oda su riebaliuku gali trukti daugiau kapiliaru.sekmes
Atsakyti
QUOTE(Motolove @ 2011 04 30, 16:30)

Na as ziuriu kur problemiskos vietos stipriau kur nelabai svelniau,ziuriu pagal situacija...kojas biski bijau su didziausiu vakuumu varyti rolleyes.gif
O uzpkaliuka varau kiek eina lotuliukas.gif
Bet melyniu nera...buvo atsiradusios kelios bet isnyko...
Atsakyti