Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

[dar szinojau apie toky dalyka kaip hidrolatas, zinau kad nuo spuogu gydo, bet radau kur ir strijoms ir celilitui tinka kas turi.
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 04 13, 21:28)
[dar szinojau apie toky dalyka kaip hidrolatas, zinau kad nuo spuogu gydo, bet radau kur ir strijoms ir celilitui tinka kas turi.

Cia man idomi tema. Ne tiek celiulitui, tiek strijoms ax.gif bet nelabai isivaizduoju, nes kazkaip visur akcentuoja, kad jau striju nepavyks isnaikint, nebent lazeriu.
Atsakyti
Paprastą maistinį aliejų naudoju 4u.gif svarbu, kad būtų extra virgin ir nerafinuotas bigsmile.gif

Šiandien Koslinoj už taureles mokėjau 16.20 lt. Buvau vienoj Koslinoje, bet nebeturėjo, tai per pusę miesto lėkiau į kitą bigsmile.gif Ir pačiu laiku spėjau, nes man jau nusipirkus paskutines taureles ir bežiūrinėjant kitas prekes atėjo moteris, kuri irgi norėjo taurelių ax.gif

Už avatarą atsiprašau, gal pagundas keliu blush2.gif
Atsakyti
ten link savanori, link tos parduotuves kr nuoroda yra kad jos po 20 lt, tik ta kr as pirkau parduotuve daug arciau, ten salia biutine technika yra
Atsakyti
ai dar truputį ne į tema, bet gal kas naudojat kosmetinį molį (berods žalias buvo) celiulitui mažinti? g.gif
Atsakyti
http://www.bio-kosme...urkstuvliu.html

va cia pvz nuo celiulito tinka, iveskit hidrolatas i google ir ismes, manau po proceduru su taurem tiktu, nramint oda ir dar celiulitui
Atsakyti
QUOTE(EgliukasVLN @ 2011 04 13, 21:37)
http://www.bio-kosme...urkstuvliu.html

va cia pvz nuo celiulito tinka, iveskit hidrolatas i google ir ismes, manau po proceduru su taurem tiktu, nramint oda ir dar celiulitui

Gal ir neblogas, laukiu ir as pasisakymu is kitu merginu apie pelargoniju vandenuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kažkada vasarą buvau skaičiusi Jūsų temas ir susidomėjau masažo taurėmis. Žadėjau pirkti,bet nusprendžiau nepirkti.Vakar netikėtai radau jas pas save namie ! Pasirodo,jog mano mama jau ~20 metų jas buvo pirkusi ir žadėjo mesti laukai. Tad jau nuo vakar pradėjau masažuoti pilvą,kojas.Pilvas tai probleminis,o kojos ne,tačiau masažuosiu.
Gal galite pasidalinti rezultatais ? blush2.gif Nepykite,kad neseku temos...
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 04 13, 21:40)
Naura14, va dabar pastebejau, kad temos pradzioje mano taurytes puikuojasi, maniskes irgi melynos spalvos ax.gif
Su tuo limfu tekejimu irgi dar klausimas. As masazuojuosi pagal schema, kuria dabar jus ikelet, bet esu maciusi ir visai kitaip pazymetu tekejimo krypciu, va ir zinok zmogau, kuri teisinga ax.gif

Galima ir kitokiomis kryptimis, tik svarbiausia zinoti, kaip teka limfa, tada nereikes sukti galvos del tokiu paveiksleliu. Jei mazsazuojate neatitraukiant, reiketu masazuoti labai greitai.
Papildyta:
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2011 04 13, 22:30)
Cia man idomi tema. Ne tiek celiulitui, tiek strijoms ax.gif  bet nelabai isivaizduoju, nes kazkaip visur akcentuoja, kad jau striju nepavyks isnaikint, nebent lazeriu.

Strijos gali optiskai sumazeti, susitraukti kaip ir visi kiti randai . O darantis masazus, stiprinant oda, tai jos truputi pasitraukia, bet ne del to, kad sugyja, o del to, kad stangreja oda.
Atsakyti
As vistiek nesuprantu kaip ta limfa teka blush2.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 17, 11:07)
As vistiek nesuprantu kaip ta limfa teka  blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

Darykite pagal pirmame puslapyje ideta schema ir viskas bus pagal tekejima wink.gif
Atsakyti
Na bandysiu aciu 4u.gif
Atsakyti