Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Gal kartais kas turit telefona ar email'a tos Irinos is aidos studijos? smile.gif
Atsakyti
6 DUA galiu tik pagirti. Dariausi makiažą pas Loretą, šukuoseną pas Sandrą. Atrodžiau tiesiog SUPER! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2012 09 20, 12:34)
6 DUA galiu tik pagirti. Dariausi makiažą pas Loretą, šukuoseną pas Sandrą. Atrodžiau tiesiog SUPER!  wub.gif

prisidedu prie pagyru Loretai, visada makiazus darausi pas ja, o per vestuves atrodziau tobulai blush2.gif
Atsakyti
Nu tada ir aš prisidedu biggrin.gif ir aš su mama dariausi makiažą 6DUA salone smile.gif)) Gražiai padarė, atlaikė visą dieną smile.gif)) 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu blogai atsiliepti bet visad patariam merginom pasidaryti bandomąjį makiažą prieš vestuves ir atsiųsti nuotraukas. Nežinau ar visos kvalifikuotos visažistės, kirpėjos išvažiavo į užsienį bet sunku su jomis. Ir netik apie Klaipėdą kalbu, bet visoje Lietuvoje. 6 iš 10ties nuotakų makiažai būna kaip čia švelniai pasakius, netinkami. Violetiniai skaistalai, blizgūs šešėliai, priklijuotos blakstienos atsilupa po valandos arba jos tokios sunkios, kad nuotaka net atsimerkti negali, plaukų kuokštai styro net neišėjus iš salono, veidai blizga vos ne neoninėm spalvom arba dar dažnas variantas, kad nebūna jokio makiažo... Nuotakos labai bijo ryškių spalvų, nors nuotraukose net pats ryškiausias makiažas atrodo kaip normalus. (taip, mes fotografuojam). Sakiau pradėsiu sudarinėti juodąjį sąrašiuką visažiščių, kirpėjų, nes tiesiog gaila žiūrėti į tokias jaunąsias. Jaunosiom dažnai net nepaaiškinama ar joms tiks ar netiks vienokie ar kitokie dalykai. Dar viena bėda, kad dažnai padaromos tokios šukuosenos, kurių merginos gyvenime nėra nešiojusios, kurios netinka prie veido formos. Tad bandomieji makiažai/šukuosenos yra PRIVALU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 26 rugsėjo 2012 - 23:34
Aš bandomąjį dariausi vienoje vietoje. Ir labai labai nepatiko. Kaip aš apibūdinu visą vaizdą: makiažas (arba kitaip sakant - dažai) ėjo pirma manęs ir tik už jo - aš. Ten buvau tikrai ne aš (mėgstanti subtilumą, natūralaus grožio pabrėžimą, o ne kuo daugiau blizgalų, tuo geriau), o kažkokia mergina su daug ir labai aiškiai matomu pritepliojimu. Šuo atveju gerai, kad dariausi.
Vėliau pamačiau pažįstamą nuotaką, kuri atrodė stulbinančiai: nieko perkrauto, paryškinti gražūs bruožai. Žinai, kad ji - padažyta, bet tas makiažas nekrenta į akis. Jo tarsi ir nepastebi. Išsiaiškinau, kad ją gražino VIVOS salone, tad ir aš užsirašiau ten. Nesidariau jokių bandomųjų. Kažkaip tikrai buvau rami, kad papulsiu į geras rankas.
Savaitės pradžioje aptarėme su Viktorija makiažą ir su kirpėja Ludmila - šukuoseną. Parodžiau suknelės nuotrauką, galvos papuošalą. Mūsų mintys dėl to, kaip turėčiau atrodyti, sutapo. Žinote, matyt turiu gerą intuiciją ir tai, kaip atrodžiau, net pranoko mano lūkesčius. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu taaaip gražiai atrodyti. wub.gif Tad duodu 10 balų VIVA salonui ir jei tektų laiką atsukti atgal - nieko nekeisčiau. Net gaila, kad nuotaka pabūti teko tik vieną dieną. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
ar datetes gal kas sukuosena ir makiaza STILIAUS NAMAI kretingoje ? likot patenkintos
Atsakyti
o blakstienas klijavotes ar su savo naturaliom buvot, nes idomu ar visuose salonuose jas prideda, kai makiaza daro g.gif
Atsakyti
O man idomu ar kas zinot ar galima sekmadieni susitarti del makiazo ir sukuosenos? O gal zinote klaipedoje ar gargzduose kazka kas galetu padaryti kokybiska sukuosena ir makiaza namuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 16, 12:24)
o blakstienas klijavotes ar su savo naturaliom buvot, nes idomu ar visuose salonuose jas prideda, kai makiaza daro g.gif

Man priklijavo ir nei sunkiai nuo jų jaučiausi, nei kažkokių problemų kilo. Labai gerai laikėsi iki tol, kol makiažo nenusivaliau. O nusivaliau tik kitos dienos vakara. biggrin.gif Mielai būčiau ilgiau nenusivaliusi, taip patiko. blush2.gif
Atsakyti
o pries kiek laiko kazin reikia makiazui uzsirasyti?kad nebutu per anksti ir per velai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 29, 16:36)
o pries kiek laiko kazin reikia makiazui uzsirasyti?kad nebutu per anksti ir per velai? ax.gif

Čia priklauso nuo to, kada vestuvės ir kur darysitės makiažą. smile.gif Jei vasara ir norite geresniame salone darytis, tai geriau prieš pusę metų. Ir tai gali būti užimta, jei bus anksčiau pasirūpinusių.
Mūsų vestuvės buvo rugsėjo pabaigoje, tai prieš 1,5 mėn skambinau užsirašyti. Laimei, kaip tik buvo viena vieta 8 val. ryto. Visi vėlesni laikai jau buvo užimti.
Atsakyti