Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Merginos na jungiuosi ir as i jusu buri:) vestuves planuoju per atstuma nes pati gyvenu Madride:) ir gryshiu tik savaite pries:)

Mama uzrashe makiazas Aidos studija pas Edita, o sukuosena irgi Aidos studijoje pas Ausrine smile.gif gal esat ka girdeja apie sias meistres?wink.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite atsiliepimų apie Gintę iš 6Dua?
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Lijana is Kamejos? man atrodo ji seniau Vivoj dirbo. uzsirasiau pas ja makiaza ir dabar galvoju ar gerai padariau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal zinote neblogas kirpejas,kurios daro sukuosenas,
ir makiaza.man butu geriau jei butu Gargzduose,bet tinka ir Klaipeda.Aciu
Atsakyti
Laba. O gal kuri pasakytu kaip susisiekt su Dzestina. Man reikia kad i namus atvaziuotu. Aciu. Rasykit i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2012 02 02, 14:08)
Aš Sandros nuolatinė klientė ir vestuvinę šukuoseną pas ją dariausi. Atsiliepimai tik patys geriausi  smile.gif

Gal kas turite Sandros kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2012 05 12, 22:19)
Laba. O gal kuri pasakytu kaip susisiekt su Dzestina. Man reikia kad i namus atvaziuotu. Aciu. Rasykit i az. 4u.gif

Jei klausiat apie Džestiną iš Ameli studijos, jos ir kitų meistrių kontaktai yra FB mirksiukas.gif
QUOTE(Ginte2012 @ 2012 05 14, 21:41)
Gal kas turite Sandros kontaktus?

Parašiau AŽ smile.gif
Atsakyti
Merginos, Sandros ir kitų meistrių, dirbančių tame salone kontaktus rasite FB 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kas nors darėtės šukuoseną pas Liną ir makiažą pas Audronę iš salono "Surask save"?

Užsirašiau savo vestuvėms ir dabar abejoju, ar gerai padariau... sad.gif

Iš anksto ačiū toms kurios pagelbės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 06 21, 14:57)
Sveikos merginos,

Gal kas nors darėtės šukuoseną pas Liną ir makiažą pas Audronę iš salono "Surask save"?

Užsirašiau savo vestuvėms ir dabar abejoju, ar gerai padariau... sad.gif

Iš anksto ačiū toms kurios pagelbės wink.gif

Esu dariusi pas Audronę - labai patiko, užsirašiau vėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2012 02 18, 18:18)
Loreta makiaza daro nuostabiai:) o plaukucius siulyciau pas Sandra! 4u.gif

Dariausi 2 kartus makiaza pas Loreta, daugiau neisiu. Nepatiko man. Blogai man kazkaip issilaike. Prasiau kad padazytu viena spalva, tai padaze savaip. Ejau i vestuves draugu,tai nuotaka daresi makiaza pas Raimonda, tik nzn kur ji dirba. Lb graziai padaze ja. Ir per mergvakari ji lb graziai atrode, tada daresi bandomaji ir per vestuves. Ir kuo puikiausiai vakare dar laikesi makiazas, ne taip kaip man smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite turite atsiliepimu apie kirpeha Raminta ir visaziste Edita is Aidos studijos?
Uzsirasiau bet nezinau ar gerai padariau...
Atsakyti