QUOTE(Vitulka @ 2014 05 19, 12:28)
Vadinas, išmoko. Nes iš manųjų plaukų sutvirtinimo sagiukai krito lauk, lindo

bet pas mane plaukų labai daug, nebuvo kuodo, labiau palaidi. Bet nepykau, dėl iškritusių plaukai neišsileido. Nenorėjau sulaižytų plaukų, ypač viršugalvio, todėl buvo išsipešioję šiek tiek
Papildyta:
Aj, dar šiek tiek erzino, jog ji nelabai turėjo nuomonės, kuris variantas man labiau tiktų. Aš manau, jog kirpėja turi matyt, kas tinka prie veido formos
Bet buvo pradedančioji, jauna kirpėja, todėl nepykau. Patirtis su laiku
Sveikos,
Mano kirpėjos paieškų istorija:
Patirtis su Akvile nekokia.. Šiaip tikrai miela mergaitė, bet..Turėjau savo kelias atsineštas nuotraukas, pasakiau ko panašiai norėčiau. Tačiau padarė visai ne tai ką rodžiau ir nuėjus nuo kirpyklos iki mašinos viskas jau buvo išsileidę

Nors pasakiau ne kartą, kad mano plaukai lb. blogai laiko susukimus

Maniškis pamatęs paklausė: - tai kodėl išsileidai šukuoseną, galėjai parodyti-o aš gi buvau su šukuosena, taigi..

Tiesa, po kelių dienų pati skambino, siūlė pakartoti bandomąją, bet aš nebenorėjau gaišti laiko ir mėtyti pinigėlių, nes mačiau, kad žmogus manęs nesupranta.
Dar pabandžiau su rekomendacija šukuotis pas Živilę iš Salon+ Akropolyje, taip pat labai miela mergina, kainos padorios.. susukimai laikė tikrai neblogai, padarė panašiai ko norėjau, tačiau matėsi, kad meistrė nėra patyrusi su ilgų plaukų šukuosenomis (beje, pati iškart pasakė, kad "tortų" nedaro). Taigi kažkaip vis kirbėjo mintis, kad galiu susigadinti nuotaiką vestuvių rytą bei galiu niekur nespėti
Ir prieš keletą dienų iki vestuvių susitariau su meistre Daiva iš kirpyklos Janonio 12 (buvau prieš keletą metų dariusi pas ją makiažą ir paprastutę šukuoseną fotosesijai), kad atvažiuos į namus. Nusprendžaiu rizikuoti dėl laiko stokos. Be bandomosios pagal mano parodytas nuotraukas padarė nerealiai super gražiai - nėra net ką lyginti su kitom dviem kirpėjom, papuošė. Žoždžiu, buvau laiminga kaip slyva surizikavusi

Matėsi, kad žmogus tiesiog TIKRAI moka šukuoti ilgus plaukus

Beje, už atvažiavimą ir šukuoseną paprašė 60 Lt