Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(preta @ 2013 05 14, 23:09)
Aciu uz komentara.  4u.gif  O pats makiazas, visa diena tvarkingai isbuvo?  ax.gif

be priekaištų. Bet vėlgi, tas laikymasis labai subjektyvus dalykas, priklausantis nuo oro, klientės veido odos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 05 14, 16:20)
Sveiki, Džestina šiuo metu motinystės atostogose, jei gerai informavo, nedirba. O dažius ji mane yra kartą - tikrai fantastiškai sau atrodžiau, akys kaip akys, bet veidą šitaip gražiai "iškontūravo", pritrūkau žodžių.

Esu ir pas Kateriną dažiusis, taip pat gražiai padažė, bet gal todėl patiko, kad man nereikia labai šviesios pudros, puikiai tiko jų wink.gif

Džestina rašosi klientes vasaros sezonui https://www.facebook...u...428&sk=info smile.gif
"Ameli" kartais ieško modelių, kam reik pasekite, bandomąjį nemokamai pasidarysit biggrin.gif

sunku man kažką pasakyt, nes neturiu nei vienos nuotraukos. O realiai rašiau jau, subėgus į raukšles pudra ne ką atrodė smile.gif dėl akių makiažo jokių priekaištų.
Ir aišku absurdas dėl pudros atspalvių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 05 14, 22:09)
Aciu uz komentara.  4u.gif  O pats makiazas, visa diena tvarkingai isbuvo?  ax.gif
Beje, kas einat tvarkytis antakiukus pas Lijana, gal teko pas ja ir dazytis? Siandiena kaip tik buvau, sake daro mergaitems makiazus, bet neturi jokios galerijos, jokiu nuotraukyciu, kad galima butu bent ispudi susidaryti, kas ir kaip.  unsure.gif

aš pas ją dariausi, jei apie tą pačią Lijaną kalbame biggrin.gif Iš esmės patiko, padažė dailiai, krupščiai, gerai laikėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 16, 09:17)
sunku man kažką pasakyt, nes neturiu nei vienos nuotraukos. O realiai rašiau jau, subėgus į raukšles pudra ne ką atrodė smile.gif dėl akių makiažo jokių priekaištų.
Ir aišku absurdas dėl pudros atspalvių doh.gif

Aciu, paziuresiu 4u.gif

QUOTE(Becel @ 2013 05 16, 14:05)
aš pas ją dariausi, jei apie tą pačią  Lijaną kalbame biggrin.gif  Iš esmės patiko, padažė dailiai, krupščiai, gerai laikėsi  smile.gif

Aciu uz komentara bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuriu, kad senoji zinute neberedaguojama, todel rasau naujaja. Gal kas is busimu ar esamu nuotaku daretes makiaza pas Loreta is 6Dua? ax.gif Irgi skaitau, kad atsiliepimai neblogi, bet niekur nera, kur pasiziureti realiu jos darbeliu g.gif

P.S. ar visos darotes ir bandomaji makiaza ir sukuosena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 05 29, 16:34)

P.S. ar visos darotes ir bandomaji makiaza ir sukuosena?  ax.gif

aš dariau ir makiažą, ir šukuoseną. Kad dariaus makiažą ypač džiaugiuos, nes jei vestuvių dieną būčiau su per tamsiu veidu, būčiau savęs nekentus, kad nepasidariau bandomojo.
Dėl šukuosenos irgi nesigailiu, bet dabar atsukus laiką atgal, galvoju, kad šukuosena buvo ne TA. Būtų buvus dar labiau ne TA, jei nebūčiau darius bandomosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 05 29, 16:34)
Ziuriu, kad senoji zinute neberedaguojama, todel rasau naujaja. Gal kas is busimu ar esamu nuotaku daretes makiaza pas Loreta is 6Dua?  ax.gif  Irgi skaitau, kad atsiliepimai neblogi, bet niekur nera, kur pasiziureti realiu jos darbeliu  g.gif

grisiu savaite pries vestuves, tai jei spesiu bandomaja sukuosena noreciau pasidaryti, o del makiazo tai net neplanavau bandomojo daryti g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turite kokios patirties ir galite papasakoti apie "Evi" salona Klaipėdoje? planuoju pas ten dirbančias meistres darytis makiažą ir šukuoseną, esu ne klaipėdietė, ir neturiu galimybės pasidaryti bandomųjų ankščiau nei savaitė prieš vestuves smile.gif tad neramu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 05 29, 14:34)
Ziuriu, kad senoji zinute neberedaguojama, todel rasau naujaja. Gal kas is busimu ar esamu nuotaku daretes makiaza pas Loreta is 6Dua?  ax.gif  Irgi skaitau, kad atsiliepimai neblogi, bet niekur nera, kur pasiziureti realiu jos darbeliu  g.gif

aš dariausi sesers vestuvėms prieš mėnesį. Dažo labai greitai, po makiažo apie tai kalbėjom, kodėl ji per 30 min., o kitos virš valandos. Tai sakė patirtis lemia, ji dirba virš 20 metų, pas ją mokėsi net visų išgirta Viktorija. Ji net neklausė manęs, kokio noriu makiažo, o aš ir tylėjau, buvo įdomu, kaip padarys bigsmile.gif Tik apie rūbų spalvą paklausė. O kai pamačiau rezultatą pasakiau OHO biggrin.gif bigsmile.gif Tikrai labai gražiai padažė, labai labai. Sesės darėsi tą pačią dieną makiažus pas Kateriną ir Aną Ameli salone, tai irgi labai labai labai gražūs makiažai buvo.

O aš jei bus nuotraukų, kur makiažas matysis, pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
Be galo aciu visom uz komentarus. wub.gif
Makiazui pasirinkau Dzestina, sukuosenai Ginte. Ziuresim, kas gausis ax.gif
Atsakyti
Kokie komentarai apie saloną surask save? rolleyes.gif
Atsakyti
As jau po vestuviu, tad galiu pakomentuoti. Viska dariausi kretingoj, "stiliaus namai"
1. Makiazas (vita): labai viskas super, rekomenduoju
2. Sukuosena (ilona): nelabai patiko kaip meistre. Bandomoji isvis nesilaike, tad vestuvems dariau toki prapynima gale ir palaidus plaukus ant sono, plius segiau gele sone. Tai ta sukuosena neblogai atlaike. Bet kita karta pas ja gal ir nebesidaryciau sukuosenos
Atsakyti