Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(annesears @ 2013 05 04, 12:49)
Povilai, gal zinai Klaipedoje Katerina is Ameli? kaip tau jos darbai? ax.gif

Šiaip nepažįstu jos, bet "ant greitųjų" pracheckinau facebooke darbus, tai geri, nėra ko bijot, matosi, kad padažys normaliai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 04 17, 20:38)
arba visos jau susiradusios grozio salonus smile.gif

Aha as senai jau uzsirasius " surask save" dar galvojau amelijoj užsirašyti.....dabar beliko ramiai laukti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as galesiu po vestuviu pakomentuoti ir makiaza, ir sukuosena smile.gif nebedaug liko jau
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 05 04, 10:27)
As makiaza darysiuos pas Katerina is Ameli, labai dziaugiuosi, kad ji ir sukuosena man darys (ji dabar mokinais pas Irina Tuto), beto atvaziuos i namus, kartu su savo kolege Ana. tai Ana dazys mano mamyte, mociute ir broliene, o Katerina uzsiims tik su manimi  mirksiukas.gif

Povilai, jau po vestuvių. Pas Vidaja teks kreiptis kita proga ax.gif

Na ką, tiek bandomąjį, tiek vestuvinį dariausi pas Kateriną.
Bandomasis buvo nevykęs. Pudra per tamsi, nors aiškino, kad prisiderins prie veido odos, arba galima kaklą nurudint. Na man kaklo nurudimas visai ne prie širdies vien todėl, kad Ameli visažistės neturi šviesios pudros atspalvio. Tušas bandomojo aptrupėjo, pudra stipriai matės, vakare veidas visas blizgėjo, pudra subėgo į raukšles. Vakare atrodžiau tikrai ne kaip.
Į vestuvinį nešiaus savo pudrą smile.gif veidas atrodė geriau nei su jų MUFE, taip nesimatė ir bent jau atspalvis tiko. Šį kartą tepė bazę. Bet pudra dar neišėjus iš salono buvo subėgus smile.gif Akių makiažas tikrai puikus, bet veido oda aš nebuvau patenkinta, nes tie subėgimai tikrai grožio neprideda.
Trečią kartą ten neičiau smile.gif sumokėjau 100 Lt ir dar savo pudrą turėjau atsinešt. Galvoju ką man jos būtų pasiūliusios, jei būčiau atėjus su savo tikrąją perbalusia oda smile.gif

Sesuo ėjo pas Ana, taip pat nešės savo pudra. Dar gavo priekaištų, kad pudra nemaskuoja, oda probleminė, ir geriau nusipirkt Vichy, kuri stipriai maskuojanti. Dabar tyliai galvoju, kad jei taip žino, gal vertėtų pačiom nusipirkt ir turėt smile.gif

Šukuosena dariaus pas Irinos Tuto mokinę. Labai maloni, faina mergina. Per bandomąjį išbandė ne vieną šukuoseną, 2,5 h dirbo. Per vestuves darė dar kitokią nei buvom nusprendusios po bandomojo. Už abu kartus iš viso sumokėjau 65 Lt.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 07, 14:40)
Na ką, tiek bandomąjį, tiek vestuvinį dariausi pas Kateriną.
Bandomasis buvo nevykęs. Pudra per tamsi, nors aiškino, kad prisiderins prie veido odos, arba galima kaklą nurudint. Na man kaklo nurudimas visai ne prie širdies vien todėl, kad Ameli visažistės neturi šviesios pudros atspalvio. Tušas bandomojo aptrupėjo, pudra stipriai matės, vakare veidas visas  blizgėjo, pudra subėgo į raukšles. Vakare atrodžiau tikrai ne kaip.
Į vestuvinį nešiaus savo pudrą  smile.gif veidas atrodė geriau nei su jų MUFE, taip nesimatė ir bent jau atspalvis tiko. Šį kartą tepė bazę. Bet pudra dar neišėjus iš salono buvo subėgus smile.gif Akių makiažas tikrai puikus, bet veido oda aš nebuvau patenkinta, nes tie subėgimai tikrai grožio neprideda.
Trečią kartą ten neičiau  smile.gif sumokėjau 100 Lt ir dar savo pudrą turėjau atsinešt. Galvoju ką man jos būtų pasiūliusios, jei būčiau atėjus su savo tikrąją perbalusia oda smile.gif

Va va, todėl aš ir nemėgstu MUFE pudrų, nenuostabu, kad subėgo, blizgėjo ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Na kad jau apie Katerina is Ameli kalbat. Labai faina mergina, graziai tvarko antakius, bet su makiazu nelabai jai. Dariausi as ir mano mama progini. Tai mane dar puse velnio padare bet tikrai kai turiu su kuo palyginti (Vivoje kokius 3 kartus kartus esu darius pas skirtingas mergaites) tai tikrai labai seip sau. O mama tai isvis negraziai padaze. Ant nuotrauku kaip vaskine atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2013 05 08, 03:16)
Na kad jau apie Katerina is Ameli kalbat. Labai faina mergina, graziai tvarko antakius, bet su makiazu nelabai jai. Dariausi as ir mano mama progini. Tai mane dar puse velnio padare bet tikrai kai turiu su kuo palyginti (Vivoje kokius 3 kartus kartus esu darius pas skirtingas mergaites) tai tikrai labai seip sau. O mama tai isvis negraziai padaze. Ant nuotrauku kaip vaskine atrodo.

aš pas ją nesidariau, bet darėsi mano sesuo. Padažė tikrai labai labai labai gražiai. Kai pamačiau sesę, net išsižiojau. Kalbu apie makiažo išvaizdą, ne apie pudru subėgimą, laikymąsi.O dėl vaškinės - gal geriau vaškinė nei riebaluota g.gif
Atsakyti
Matau snekate apie Ameli salona, gal kam makiaza dare Dzestina? g.gif

Mano oda taip pat labai sviesi, prigasdinote, nebenoriu pas Katerina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 05 14, 13:59)
Matau snekate apie Ameli salona, gal kam makiaza dare Dzestina?  g.gif 

Mano oda taip pat labai sviesi, prigasdinote, nebenoriu pas Katerina  ax.gif

Sveiki, Džestina šiuo metu motinystės atostogose, jei gerai informavo, nedirba. O dažius ji mane yra kartą - tikrai fantastiškai sau atrodžiau, akys kaip akys, bet veidą šitaip gražiai "iškontūravo", pritrūkau žodžių.

Esu ir pas Kateriną dažiusis, taip pat gražiai padažė, bet gal todėl patiko, kad man nereikia labai šviesios pudros, puikiai tiko jų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 05 14, 15:20)
Sveiki, Džestina šiuo metu motinystės atostogose, jei gerai informavo, nedirba. O dažius ji mane yra kartą - tikrai fantastiškai sau atrodžiau, akys kaip akys, bet veidą šitaip gražiai "iškontūravo", pritrūkau žodžių.

Esu ir pas Kateriną dažiusis, taip pat gražiai padažė, bet gal todėl patiko, kad man nereikia labai šviesios pudros, puikiai tiko jų wink.gif

Aciu uz komentara. 4u.gif O pats makiazas, visa diena tvarkingai isbuvo? ax.gif

Beje, kas einat tvarkytis antakiukus pas Lijana, gal teko pas ja ir dazytis? Siandiena kaip tik buvau, sake daro mergaitems makiazus, bet neturi jokios galerijos, jokiu nuotraukyciu, kad galima butu bent ispudi susidaryti, kas ir kaip. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 05 14, 23:09)
Aciu uz komentara.  4u.gif  O pats makiazas, visa diena tvarkingai isbuvo?  ax.gif
Beje, kas einat tvarkytis antakiukus pas Lijana, gal teko pas ja ir dazytis? Siandiena kaip tik buvau, sake daro mergaitems makiazus, bet neturi jokios galerijos, jokiu nuotraukyciu, kad galima butu bent ispudi susidaryti, kas ir kaip.  unsure.gif

as esu dariusis pas Lijana fotosesijai makiaza, tai labai patiko, labai subtiliai padare, kaip ir buvo prasyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 05 15, 08:44)
as esu dariusis pas Lijana fotosesijai makiaza, tai labai patiko, labai subtiliai padare, kaip ir buvo prasyta bigsmile.gif

Sakykit, o kodel vestuvems pasirinkote kita visaziste? ax.gif
Atsakyti