QUOTE(annesears @ 2013 05 04, 10:27)
As makiaza darysiuos pas Katerina is Ameli, labai dziaugiuosi, kad ji ir sukuosena man darys (ji dabar mokinais pas Irina Tuto), beto atvaziuos i namus, kartu su savo kolege Ana. tai Ana dazys mano mamyte, mociute ir broliene, o Katerina uzsiims tik su manimi
Povilai, jau po vestuvių. Pas Vidaja teks kreiptis kita proga
Na ką, tiek bandomąjį, tiek vestuvinį dariausi pas Kateriną.
Bandomasis buvo nevykęs. Pudra per tamsi, nors aiškino, kad prisiderins prie veido odos, arba galima kaklą nurudint. Na man kaklo nurudimas visai ne prie širdies vien todėl, kad Ameli visažistės neturi šviesios pudros atspalvio. Tušas bandomojo aptrupėjo, pudra stipriai matės, vakare veidas visas blizgėjo, pudra subėgo į raukšles. Vakare atrodžiau tikrai ne kaip.
Į vestuvinį nešiaus savo pudrą
veidas atrodė geriau nei su jų MUFE, taip nesimatė ir bent jau atspalvis tiko. Šį kartą tepė bazę. Bet pudra dar neišėjus iš salono buvo subėgus
Akių makiažas tikrai puikus, bet veido oda aš nebuvau patenkinta, nes tie subėgimai tikrai grožio neprideda.
Trečią kartą ten neičiau
sumokėjau 100 Lt ir dar savo pudrą turėjau atsinešt. Galvoju ką man jos būtų pasiūliusios, jei būčiau atėjus su savo tikrąją perbalusia oda
Sesuo ėjo pas Ana, taip pat nešės savo pudra. Dar gavo priekaištų, kad pudra nemaskuoja, oda probleminė, ir geriau nusipirkt Vichy, kuri stipriai maskuojanti. Dabar tyliai galvoju, kad jei taip žino, gal vertėtų pačiom nusipirkt ir turėt
Šukuosena dariaus pas Irinos Tuto mokinę. Labai maloni, faina mergina. Per bandomąjį išbandė ne vieną šukuoseną, 2,5 h
dirbo. Per vestuves darė dar kitokią nei buvom nusprendusios po bandomojo. Už abu kartus iš viso sumokėjau 65 Lt.