Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 17, 20:53)
ogo kiek pletku  lotuliukas.gif turejau bent uzsiemima paskaityti  biggrin.gif
Saga  medelis tikrai nerealus  4u.gif  turiu as ji kompe issisaugojus  4u.gif  bet ne tam kad vogciau o kad pasigereciau  4u.gif  o Ducky medeliu nesisaugau nes zinau kur ieskoti  lotuliukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif pavarai Žmonele biggrin.gif
Atsakyti
nu kaip pagyvėjo forumas, net gražu žiūrėti lotuliukas.gif , per mėnesį tiek vos pripliurpdavom.

Beje, paskutinį kart klausiu mad.gif , ar niekam nereikia putoplasto burbulams gamintis lotuliukas.gif ? Tuoj jis iškeliaus į konteinerį.

Ducky, o tu kokias dirbtuves turi, ar atskirą kambarį, o tai šiandien pjaustinėjau putplastį, tai voje, kiek "sniego" buvo. Galvoju jei kur kambarį reiktu pjaustinėt, tai turbut kol išvalyčiau doh.gif

Saga, koks gražus medelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 17 balandžio 2011 - 20:43
Oho kiek naujienu lotuliukas.gif !!!
Medelis nerealus cia norint nenorint nukopinti nesigautu doh.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 17, 21:42)

Ducky, o tu kokias dirbtuves turi, ar atskirą kambarį, o tai šiandien pjaustinėjau putplastį, tai voje, kiek "sniego" buvo. Galvoju jei kur kambarį reiktu pjaustinėt, tai turbut kol išvalyčiau  doh.gif

jo su putplasciu dirbu pas tėtį dirbtuvėse, nes kitaip tai šakės su šakelėm būtų doh.gif kai laivą pjaustausi būnu visa aplipusi nuo galvos iki kojų, tai kai dirbtuvės, tai dar nieko, o jeigu gyvent bute tai tikrai nebūtų galimybių tokiais darbais užsiiminėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 04 17, 20:50)
Oho kiek naujienu  lotuliukas.gif !!!
Medelis nerealus cia norint nenorint nukopinti nesigautu  doh.gif !!!

va ta pati irgi norejau parasyti smile.gif nerealus darbelis..o tokio pat nebeatkartosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 17, 16:18)
atnesu medi biggrin.gif
user posted image

paprasta ,bet grazu 4u.gif smile.gif kur perkiesi visas detales? smile.gif
Atsakyti
AČIŪ merginos:4u:

Na kažko labai daug aš iš putoplasto nedarau, bet bumbulus saldainmedžiam tai išsipjaustau virtuvėįje. Normaliai. Pirmą kart tai be proto prisišiukšlinau, o paskui išmokau. Laikas nuo laiko dar su gėlių purkštuku prasisuku tai jie tada nekimba ir neskraido taip. Beja ir to putoplasto yra skirtingo, vienas kažkoks yra mažiau byrantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 17 balandžio 2011 - 21:29
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 21:29)
Na kažko labai daug aš iš putoplasto nedarau, bet bumbulus saldainmedžiam tai išsipjaustau virtuvėįje. Normaliai. Pirmą kart tai be proto prisišiukšlinau, o paskui išmokau. Laikas nuo laiko dar su gėlių purkštuku prasisuku tai jie tada nekimba ir neskraido taip. Beja ir to putoplasto yra skirtingo, vienas kažkoks yra mažiau byrantis.

gerai supratau,kad pries pjaustant rutuliuka, geriau suslapinti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 22:29)
AČIŪ  merginos:4u:

aha su purkštuku gerai gaunasi smile.gif čia kai reikia kokį kampą nupjaut visada praverčia jis man smile.gif taip yra dviejų rūšių: kietas ir minkštas. Su minkštu daug lengviau dirbti, bet jis baisiai byra, o tas kitas sunkiai pjaunasi, bet mačiau šiukšlinasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 17, 22:36)

jei reikia staigiai ką nors palyginti, aš supurškiu rankas ir darbo vietą, kad neskraidytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 22:29)
Beja ir to putoplasto yra skirtingo, vienas kažkoks yra mažiau byrantis.

Jo, jis yra lauko sienom skirtas šiltinti, kietesnis, kad atsirėmus į sieną skylės nepaliktus lotuliukas.gif Tokį ir atiduodu.

Ryt galėčiau į Kretingą, o poryt į Klaipėdą atvežt, o taip pat į Gargždus.
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 17, 23:36)

Ne prieš pjaustant, o tiesiog darbo metu, laikas nuo laiko purkštelt purkštuku, tik nedaug, nes kai truputį sudrėksta tai ne taip skraido ir kimba.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 17, 19:08)
Turi?  bigsmile.gif  bigsmile.gif Na man zinoma malonu, kad kazkam patiko  biggrin.gif

jo turiu tongue.gif ta kur butelis isodintas i vazonuka, nes buvo nematyta ideja 4u.gif

QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 19:10)
čia tą norejau "užsisakyt"

maciau maciau sita biggrin.gif

QUOTE(ojojojIeva @ 2011 04 17, 21:59)
paprasta ,bet grazu 4u.gif  smile.gif kur perkiesi visas detales? smile.gif

asotelis eurinej, sitos butent gelytes tai kaune kazkokioj baej, bet seip paieskau gelyciu irgi eurinej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 18:52)
Na ištrinta buvo per nepilną valandą, nuo to laiko kai paskambinau ir bandžiau "užsisakyti" savo medį. Sužinojau kaina, (gera kaina buvo  biggrin.gif , as pigaiu būčiau prašius  biggrin.gif ) per kiek laiko padarytų... na o kai "užsakymas" buvo baigtas ėjom prie reikalo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Ištrynė p.Galina tas mano 3 medžių nuotraukas.
O išvada , kad kažkaip bent minimaliai reikia tas nuotraukytes apsisaugot (užsidet kokius tai ženklus  smile.gif ), patingėjau uždėt, rado, nukopino smile.gif
Ir nemanau, kad iš šio forumo kopino, keliai rodo kad tiesiai iš mano puslapiuko smile.gif.
AČIŪ Ducky :)uz bendradarbiavima smile.gif

gal galit ir man nuorodėlę įmest, jei ten dar ne visas foto išrynė? aš ir savo fotkių neapsaugau blush2.gif nemoku, gal ir mano panaudojo 4u.gif
o kaip jūs uždedat tuos ženklus? fotošopu?
Atsakyti