Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(Narvile @ 2011 04 17, 18:09)
Geeeeeeeeeeras  biggrin.gif  tai jau istryne, mat kaip issigando  biggrin.gif  nu siaubas, man visai nepatiktu kitu darbais dangstytis, kaip moku, taip darau ir daug smagiau kai pacios darytas, aisku, jusu darbams neprilygsta, bet ne tai man svarbu, visai patiko kelis medelius sukonstruoti  thumbup.gif

jo ištrynė, tai nėra ten ko jau ir žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Ducky, as vel del to visciuko, o kokius saldainius klijavote, kaip suprantu ciulpinukai, gal cia mini griliazas, kiek mazdaug sunaudojote saldainiu visciukui?
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 17, 19:09)
Geeeeeeeeeeras  biggrin.gif  tai jau istryne, mat kaip issigando  biggrin.gif  nu siaubas, man visai nepatiktu kitu darbais dangstytis, kaip moku, taip darau ir daug smagiau kai pacios darytas, aisku, jusu darbams neprilygsta, bet ne tai man svarbu, visai patiko kelis medelius sukonstruoti  thumbup.gif

Na ištrinta buvo per nepilną valandą, nuo to laiko kai paskambinau ir bandžiau "užsisakyti" savo medį. Sužinojau kaina, (gera kaina buvo biggrin.gif , as pigaiu būčiau prašius biggrin.gif ) per kiek laiko padarytų... na o kai "užsakymas" buvo baigtas ėjom prie reikalo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Ištrynė p.Galina tas mano 3 medžių nuotraukas.
O išvada , kad kažkaip bent minimaliai reikia tas nuotraukytes apsisaugot (užsidet kokius tai ženklus smile.gif ), patingėjau uždėt, rado, nukopino smile.gif
Ir nemanau, kad iš šio forumo kopino, keliai rodo kad tiesiai iš mano puslapiuko smile.gif.
AČIŪ Ducky :)uz bendradarbiavima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 17 balandžio 2011 - 17:59
QUOTE(Narvile @ 2011 04 17, 18:50)
Ducky, as vel del to visciuko, o kokius saldainius klijavote, kaip suprantu ciulpinukai, gal cia mini griliazas, kiek mazdaug sunaudojote saldainiu visciukui?

mini eclair, o turėjau kilogramą, tai tiek ir suėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 18:52)
Sužinojau kaina, (gera kaina buvo  biggrin.gif , as pigaiu būčiau prašius  biggrin.gif )

siaubas biggrin.gif apsidžiaugė moteriškė, kad pasipelnys nežinodama net kaip jį daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 17, 18:27)
ne visiems jie pastebimi  cool.gif
O ZINOK MAN ATRODO tavo darbu turiu pc tongue.gif  biggrin.gif

Turi? bigsmile.gif bigsmile.gif Na man zinoma malonu, kad kazkam patiko biggrin.gif

QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 18:39)
Va ir galvoju, kad turbūt reikia kiaušinį daryt  thumbup.gif

Jo, kiausinis tokia proga geriausiai tinka biggrin.gif Man visciukai, zasiukai, kiskiukai labai sudetingai atrodo, as linkus ka paprasciau pasidaryti, kiausinis siuo atveju man atrodo labai tinkamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O del nuotrauku talpinimo, jei moterytes tik tik pradejo gaminti medelius ir ju turi vospora ka des i savo puslapi? Taigi tada ir ieskos graziu, patraukliu medeliu ir nuspalvina savo puslapi biggrin.gif kazkada kai buvo mano tik pradzia darbu as juos gaminau non stop, o galejau va sitaip paprastai biggrin.gif Imu nusikopijuoju ir idedu, grazu ir vargt nereikia biggrin.gif
Atsakyti

sako, per 4 dienas padarysiu, kol viska susipirksiu biggrin.gif , kažin kaip ji ten butu susipirkus, o aš "norėjau" butent tokių saladainių, ir papuošimų tokių pat kaip nuotr. labai reikli pirkėja buvau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

čia tą norejau "užsisakyt"

user posted image

šiaip idomus jausmas "užsisakinėt" biggrin.gif biggrin.gif pagal savo darytą pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 17 balandžio 2011 - 18:14
Saga, labai labai grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2011 04 17, 19:10)
sako, per 4 dienas padarysiu, kol viska susipirksiu  biggrin.gif , kažin kaip ji ten butu susipirkus, o aš "norėjau" butent tokių saladainių, ir papuošimų tokių pat kaip nuotr.  labai reikli pirkėja buvau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

šiaip idomus jausmas "užsisakinėt"  biggrin.gif  biggrin.gif pagal savo darytą pvz.

taip ir galvojau, kad šitą užsakinėsi biggrin.gif net aš neįsivaizduoju kaip čia jis padarytas, o čia moteriškė net 10 medžių nepadariusi jau pagal užsakymą tokius daro laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 17, 20:14)
Saga, labai labai grazus wub.gif  wub.gif

ačiu knielita.
Atsakyti
Saga28 nuostabus medelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 20:17)
taip ir galvojau, kad šitą užsakinėsi  biggrin.gif net aš neįsivaizduoju kaip čia jis padarytas, o čia moteriškė net 10 medžių nepadariusi jau pagal užsakymą tokius daro  laugh.gif

Šaka iš Girulių miško, saldainių pas mus tokių Klaipedoj nera tai perku iš vieno miestelio parduotuvikės, tinklas prieš pora metu pirktas (vis nebuvo sugalvotas kur pritaikyt) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif butu neužteke 4 dienu jai medžiagas susipirkt. biggrin.gif
Atsakyti
ogo kiek pletku lotuliukas.gif turejau bent uzsiemima paskaityti biggrin.gif
Saga medelis tikrai nerealus 4u.gif turiu as ji kompe issisaugojus 4u.gif bet ne tam kad vogciau o kad pasigereciau 4u.gif o Ducky medeliu nesisaugau nes zinau kur ieskoti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti