Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 16:43)
Ui nea, taip nepadarysiu, ir labai kruopščiai reikia ten viską daryt ir ilgokai, kantrybė gali baigtis anksčiau nei reikia  biggrin.gif
nius ką...teks eit kitur vogt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tuomet neįsivaizuoju ką galima padaryt greitai biggrin.gif nemoku taip biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir man galima nuoroda i AZ. smile.gif Nedaug mano darbeliu , bet gal ir as savo rasiu...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 16:46)
lotuliukas.gif tuomet neįsivaizuoju ką galima padaryt greitai  biggrin.gif nemoku taip  biggrin.gif

Bele kaip ir aš nemoku ir nenoriu, bet kažko paprastesnio norisi blush2.gif
Atsakyti
atnesu medi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 16:08)
Bele kaip ir aš nemoku ir nenoriu, bet kažko paprastesnio norisi  blush2.gif

Nugi kiausini padaryk biggrin.gif Jau tokiam daug laiko labai nereiks, o ir velykine tematika bus biggrin.gif

As nieko nedarau, ran
Rankos nekyla doh.gif Siaubas kazkoks doh.gif

Bangelia, grazu bet negerai biggrin.gif Kur atskiriamieji zenklai? jei vogs zinosim is ko pavoge smile.gif Juokauju zinoma, tos vogtos nuotraukos ikvepe doh.gif biggrin.gif Kita vertus, nesmagu kai tavo darbus pristato kaip savo, mano irgi buvo pas viena patalpinti darbai, tik su ja greitai issiaiskinom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 17 balandžio 2011 - 16:23
QUOTE(knielita @ 2011 04 17, 17:20)
Bangelia, grazu bet negerai  biggrin.gif Kur atskiriamieji zenklai? jei vogs zinosim is ko pavoge smile.gif Juokauju zinoma, tos vogtos nuotraukos ikvepe doh.gif  biggrin.gif Kita vertus, nesmagu kai tavo darbus pristato kaip savo, mano irgi buvo pas viena patalpinti darbai, tik su ja greitai issiaiskinom  ax.gif

ne visiems jie pastebimi cool.gif
O ZINOK MAN ATRODO tavo darbu turiu pc tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 17 balandžio 2011 - 16:29

Bangelia, grazu bet negerai  biggrin.gif Kur atskiriamieji zenklai? jei vogs zinosim is ko pavoge smile.gif Juokauju zinoma, tos vogtos nuotraukos ikvepe doh.gif  biggrin.gif Kita vertus, nesmagu kai tavo darbus pristato kaip savo, mano irgi buvo pas viena patalpinti darbai, tik su ja greitai issiaiskinom  ax.gif

matai kaip temą išvystėm biggrin.gif aktualu patapo biggrin.gif

Gražu Bangelia.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 17, 17:27)
ne visiems jie pastebimi  cool.gif

rimtai doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
cool.gif lotuliukas.gif
vokit vokit savo darba atpazinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Nugi kiausini padaryk  biggrin.gif Jau tokiam daug laiko labai nereiks, o ir velykine tematika bus biggrin.gif

As nieko nedarau, ran
Rankos nekyla  doh.gif Siaubas kazkoks doh.gif

Va ir galvoju, kad turbūt reikia kiaušinį daryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 09:03)
Ten kadangi skaitosi reklama nes kontaktai yra, tai parašysiu į až . Su malonumu paviešinčiau vagilkas ir čia  bash.gif

Gal gali ir man imesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 17, 17:59)
Gal gali ir man imesti  g.gif

Kad nebeįdomu jau ten, švaru... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 18:00)
Kad nebeįdomu jau ten, švaru... blush2.gif

Geeeeeeeeeeras biggrin.gif tai jau istryne, mat kaip issigando biggrin.gif nu siaubas, man visai nepatiktu kitu darbais dangstytis, kaip moku, taip darau ir daug smagiau kai pacios darytas, aisku, jusu darbams neprilygsta, bet ne tai man svarbu, visai patiko kelis medelius sukonstruoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 17 balandžio 2011 - 17:10