sveikos aš vis ruošiuosi vestuvinio medelio darymui turėsiu progą, tai dairausi idėjų, bet niekaip nerandu, kad būtų mano jėgoms, bet ir gerai atrodytų patį medelį daryt tai moku, bet su papuošimu sunkiau, visad su plaušu dariau dabar apie medžiagą galvoju, bet kažkaip man atrodo gana sudėtingai
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 16:25)
super
QUOTE(dinokis @ 2011 06 05, 16:16)
Gražu. O auksinė žuvelė žvejui turbūt
Ducky, o kaip tu ta medziagyte tvirtini, ar tiesiai ant gipso su klijais, ar kaip kitaip, labai graziai tie tavo vazoneliai aptraukti, kaip tu taip lygiai ta popieriu islankstai, ar cia armonikele kokia darai as velyku medeliui bandziau, tai man vistiek nesigavo lygios tos bangeles
QUOTE(Narvile @ 2011 06 06, 09:09)
Ducky, o kaip tu ta medziagyte tvirtini, ar tiesiai ant gipso su klijais, ar kaip kitaip, labai graziai tie tavo vazoneliai aptraukti, kaip tu taip lygiai ta popieriu islankstai, ar cia armonikele kokia darai as velyku medeliui bandziau, tai man vistiek nesigavo lygios tos bangeles
ir man įdomu, nes jei didesnį medelį darai molinima vazone, tai svoris ojojoi, kaip ginklą saviginai galim dovanot
man sitas vazonu aptraukimas super nusikopijavau nuo ducky aciu uz ideja man tai labai lengvai gaunasi as darau taip: iskerpu reikiamo dydzio popieriu.. statau i viduri plasmasini vazona, jo dugna keliais lasais prilipinu kad neslankiotu .. nu ir imu krasta popierius darau klostes kaip is medziagos ir iskart lipinu uzlenkus popieriu vidineje vazono puseje gal kazkas kitaip daro
Va va kaip tik atėjau paklausti apie vazonų dekoravimą iš nuotraukų atrodo, kad klijuota medžiaga ar juostelė atlasinė
Ir dar klausimėlis..užsiprašė draugė vestuvėms medelio, esu darius šiaip medelius dovanoms artimiesiems ir susidūriau sU tokia problema, kad oazė, jau suklijavus saldainius pradeda judėti, o būdavo, kad net nusmukdavo NORS TVIRTINU SU KARŠTAIS KLIJAIS.
KAIP JŪS DAROT?
ir ar apklijuojate oaze kokiu grazeniu popierium?
Ačiū už atsakymus
Papildyta:
o tai tik tada gipsa pili ar prieš tai?
Papildyta:
Tai jei aptraukti popierium, popierius kažkoks specialus turėtų būti?
Ir dar klausimėlis..užsiprašė draugė vestuvėms medelio, esu darius šiaip medelius dovanoms artimiesiems ir susidūriau sU tokia problema, kad oazė, jau suklijavus saldainius pradeda judėti, o būdavo, kad net nusmukdavo NORS TVIRTINU SU KARŠTAIS KLIJAIS.
KAIP JŪS DAROT?
Ačiū už atsakymus
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 06, 12:08)
man sitas vazonu aptraukimas super nusikopijavau nuo ducky aciu uz ideja man tai labai lengvai gaunasi as darau taip: iskerpu reikiamo dydzio popieriu.. statau i viduri plasmasini vazona, jo dugna keliais lasais prilipinu kad neslankiotu .. nu ir imu krasta popierius darau klostes kaip is medziagos ir iskart lipinu uzlenkus popieriu vidineje vazono puseje gal kazkas kitaip daro
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 06, 12:08)
Ačiū, bet nesupratau kaip tas klostes iš popieriaus darai ir iškart lipini
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 12:39)
KAIP JŪS DAROT?
Ačiū už atsakymus
Papildyta:
Papildyta:
na as naudoju arba putoplasto burbula arba is popieriaus susukta tai tikrai kietas ir niekur nejuda... apvynioju kokiu nors spalvotu popieriu ar medziaga ziurint kokie saldainiai kokios spalvos
del popieriaus tai ducky naudoja toki ale dovanini popieriu celoofanini, pas mus tokio nera tai as naudoju paprasta popierini bet virsus blizgus su folija o pilu cementa jau ant aplipinto vazono
QUOTE(šneider @ 2011 06 06, 12:40)
Ačiū, bet nesupratau kaip tas klostes iš popieriaus darai ir iškart lipini
einu nufotkinsiu