Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 15:49)
Oba kokios čia nuotaikos  lotuliukas.gif . Gerai, kad iš manęs nėra ką vogt  lotuliukas.gif
O dėl įstatymų, tai nemanau, kad taip paprastai BK pritaikysit, taikytų tada bele kur jau... Internetas yra internetas, pasiskolino gal pačios to nesuprasdamos, kad kažkam nemalonu ar užgauna, ar dar baisiau - vagia 4u.gif  biggrin.gif

Aš dar ir dekupažu domiuosi, tai viename internetiniame puslapyje, kur apie tai šnekama yra perspėjimas kad ir paveikslėlius be savininko sutikimo negalima naudoti ( čia turbūt turima omenyje pačių tapytus), atseit jau buvo kažkam problemų su plagijavimu iš to forumo.

Čia tiesiog būtu info, kad taip daryti negalima nono.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 15:49)
Oba kokios čia nuotaikos  lotuliukas.gif . Gerai, kad iš manęs nėra ką vogt  lotuliukas.gif
O dėl įstatymų, tai nemanau, kad taip paprastai BK pritaikysit, taikytų tada bele kur jau... Internetas yra internetas, pasiskolino gal pačios to nesuprasdamos, kad kažkam nemalonu ar užgauna, ar dar baisiau - vagia 4u.gif  biggrin.gif

Tu teisi, reiktų kreiptis į teismą lotuliukas.gif bet lyg tais viską išsiaiškinom ir tikėkimės daugiau nebevogs biggrin.gif
Atsakyti
sita foruma galima skaityti ir neprisiregistravus, foto ir rodo viesiems, todel nebutinai musiskiu darbas 4u.gif

as ir del BK pritariu galima parasyti, juk nieko neatsitiks 4u.gif 4u.gif
nu einam tiuninguoti foto biggrin.gif paskui paziuresim kuriu koki isskirtiniai zenklai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 17 balandžio 2011 - 15:13
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 16:09)
Tu teisi, reiktų kreiptis į teismą  lotuliukas.gif bet lyg tais viską išsiaiškinom ir tikėkimės daugiau nebevogs  biggrin.gif

O kaip čia taip pastebėjot? Netyčia ar kažkas prirodo g.gif . Savo darbą GAL pažinčiau, bet inete pamačius iš mūsų temos įdėtus darbus, turbūt, vargiai prisiminčiau kieno čia darbas buvo ir iš vis ar kiltų klausimas "Kur aš jį mačiau?" lotuliukas.gif
Niu ir valio, tvarka įvesta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ducky, imesk ir man nuoroda, idomu butu paziureti biggrin.gif
Del vagysciu, taip ju yra, yra ir tokiu kur isima uzrasus, apkarpo ir foto panaudoja 4u.gif reikes pasikapstyti ir ismokti ideti kaip vandens zenkla. tas dazniausiai eina per visa foto ir jau daug siunkiau apkirpti ar kaip kitaip isimti. Nors kita vertus, klausimas ar jos padarytu sudetingesni darbeli jei tik jo foto turi ir niekad nebande ax.gif O reputacija tokiu atveju butu sugadinta ju paciu, nebutinai zmogus atsisakytu saldziu dovanu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 17 balandžio 2011 - 15:20
QUOTE(knielita @ 2011 04 17, 16:19)
Ducky, imesk ir man nuoroda, idomu butu paziureti  biggrin.gif
Del vagysciu, taip ju yra, yra ir tokiu kur isima uzrasus, apkarpo ir foto panaudoja 4u.gif reikes pasikapstyti ir ismokti ideti kaip vandens zenkla. tas dazniausiai eina per visa foto ir jau daug siunkiau apkirpti ar kaip kitaip isimti. Nors kita vertus, klausimas ar jos padarytu sudetingesni darbeli jei tik jo foto turi ir niekad nebande ax.gif O reputacija tokiu atveju butu sugadinta ju paciu, nebutinai zmogus atsisakytu saldziu dovanu  4u.gif

Pati photoshopu dirbu - nieko nėra neįmanomo bigsmile.gif . Bet bandyt apsaugoti savo darbą privalu 4u.gif
Aš vogčiau idėją, gal kokių naujų, nematytų Velykų tema turite g.gif jamčiau... lotuliukas.gif pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 17 balandžio 2011 - 15:29
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 17, 16:11)
nu einam tiuninguoti foto biggrin.gif paskui paziuresim kuriu koki isskirtiniai zenklai biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Bet kaip pagyvėjo forumas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 04 17, 16:19)
Ducky, imesk ir man nuoroda, idomu butu paziureti  biggrin.gif
Del vagysciu, taip ju yra, yra ir tokiu kur isima uzrasus, apkarpo ir foto panaudoja 4u.gif reikes pasikapstyti ir ismokti ideti kaip vandens zenkla. tas dazniausiai eina per visa foto ir jau daug siunkiau apkirpti ar kaip kitaip isimti. Nors kita vertus, klausimas ar jos padarytu sudetingesni darbeli jei tik jo foto turi ir niekad nebande ax.gif O reputacija tokiu atveju butu sugadinta ju paciu, nebutinai zmogus atsisakytu saldziu dovanu  4u.gif

įmečiau smile.gif jei kas labai labai norės tos nuotraukos tai ir watermark nuims patikėk manim biggrin.gif užtruks laiko, bet tikrai įmanoma nuimt doh.gif
Aišku nebūtinai atsisakytų, bet nusiviltų tai tikrai...įsivaizduok tikiesi tokio gražaus kaip nutraukoj, o gauni...Dažnas pirkėjas tikrai nebenorėtų vėl atiduoti pinigų, kad vėl nereiktų nusivilti...
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 16:27)
Pati photoshopu dirbu - nieko nėra neįmanomo  bigsmile.gif . Bet bandyt apsaugoti savo darbą privalu  4u.gif
Aš vogčiau idėją, gal kokių naujų, nematytų Velykų tema turite  g.gif jamčiau... lotuliukas.gif pasidalinkit  4u.gif

Aš turiu vieną idėją, bet nežinau ar pavyks iki Velykų ją padaryt. Pasistengsiu ir parodysiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 17, 16:32)
Aš turiu vieną idėją, bet nežinau ar pavyks iki Velykų ją padaryt. Pasistengsiu ir parodysiu  pioneer.gif

Tai vat būtų gerai IKI, o ne PO lotuliukas.gif
Ir aš turiu kelias, ale knistis reikia, o aš pavasarį labiau į kinietį nešt pradėjau - kad būtų minimaliai darbo, greit ir super gražiai lotuliukas.gif
o gal ne kinietis, tinginys...na, nesvarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 17 balandžio 2011 - 15:37
QUOTE(barbarux @ 2011 04 17, 16:27)

Aš vogčiau idėją, gal kokių naujų, nematytų Velykų tema turite  g.gif jamčiau... lotuliukas.gif pasidalinkit  4u.gif

o ką čia primąstysi: ančiukas, viščiukas, medis, zuikis, kiaušinis g.gif pirmus keturis dariau ir matyt matei , o daugiau nebenoriu velykoms nieko daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 16:39)
o ką čia primąstysi: ančiukas, viščiukas, medis, zuikis, kiaušinis  g.gif pirmus keturis dariau ir matyt matei , o daugiau nebenoriu velykoms nieko daryt  biggrin.gif

Ui nea, taip nepadarysiu, ir labai kruopščiai reikia daryt, man ilgokai truks, kantrybė gali baigtis anksčiau nei reikia biggrin.gif
nius ką...teks eit kitur vogt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 17 balandžio 2011 - 15:46