Ducky vestuvinis medelis
O ir siaip ziuriu merginos kiek prigaminusios saunuoles
Sveikos merginos
Papasakosiu kas man nutiko: o gi visą dieną negaliu įeiti į šį forumą, rašo, kad kažkas yra įkėlęs informaciją iš vieno tinklapio, prie kurio buvo prisegtas virusas, ir jei aš atidarysiu šį forumą, jis instaliuosis pas mane kompe
Dabar bandau atidaryti - atsidaro , o va 48 psl, vistiek neleidžia pažiūrėti
Papasakosiu kas man nutiko: o gi visą dieną negaliu įeiti į šį forumą, rašo, kad kažkas yra įkėlęs informaciją iš vieno tinklapio, prie kurio buvo prisegtas virusas, ir jei aš atidarysiu šį forumą, jis instaliuosis pas mane kompe
QUOTE(šneider @ 2011 06 02, 21:29)
Sveikos merginos
man irgi 48 psl. pažiūrėti neleidžia, tai aš jo ir nežiūriu
QUOTE(autojo @ 2011 06 02, 22:25)
man irgi 48 psl. pažiūrėti neleidžia, tai aš jo ir nežiūriu
galvojau man čia vienai
o as kai neturiu antivirusines tai viska atsidarau daba reiks vel valyt kompa nes jau kazko sunkiai uzsikrove o 48 psl fotkes sukele dzukiene
Ačiū merginos už pagyras
Tos lėlytės ir automobiliukas, tai į Airiją lauktuves simbolines siuntėm, kad vaikams ir po žaisliuką ir saldainiukų
Dėl virusų tai manęs nekaltinkit, nes ir man problemų buvo, net maniau, kad neįsikels foto, nes vis striginėjo ir nekrovė labai
Tos lėlytės ir automobiliukas, tai į Airiją lauktuves simbolines siuntėm, kad vaikams ir po žaisliuką ir saldainiukų
Dėl virusų tai manęs nekaltinkit, nes ir man problemų buvo, net maniau, kad neįsikels foto, nes vis striginėjo ir nekrovė labai
QUOTE(dzukiene @ 2011 06 03, 08:30)
Tai gal pas jus kompiuteryje tas virusas jau buvo, o keliant foto, prisisegė prie jų. Žinoma niekas negalvoja, kad specialiai įkėlėt virusą
Aj, nieko tokio, vieno psl nepaskaičiau, nenumirsiu
QUOTE(dzukiene @ 2011 06 03, 08:30)
galimas variantas kad jjau komiuteryje yra virusas,, kaip ir sake .. niekas nekaltina
Pas mus pasirodo internetiniai trigdžiai, nes veda šviesolaidį, tai gavom laišką, kad bus trigdžių
dzukiene, barbarux, šneider ir Ducky, visų medeliai verti pagyrų
Ačiū