Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Ducky vestuvinis medelis thumbup.gif
O ir siaip ziuriu merginos kiek prigaminusios blush2.gif saunuoles ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Papasakosiu kas man nutiko: o gi visą dieną negaliu įeiti į šį forumą, rašo, kad kažkas yra įkėlęs informaciją iš vieno tinklapio, prie kurio buvo prisegtas virusas, ir jei aš atidarysiu šį forumą, jis instaliuosis pas mane kompe doh.gif

Dabar bandau atidaryti - atsidaro blink.gif , o va 48 psl, vistiek neleidžia pažiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 06 02, 21:29)
Sveikos merginos  4u.gif

Papasakosiu kas man nutiko: o gi visą dieną negaliu įeiti į šį forumą, rašo, kad kažkas yra įkėlęs informaciją iš vieno tinklapio, prie kurio buvo prisegtas virusas, ir jei aš atidarysiu šį forumą, jis instaliuosis pas mane kompe  doh.gif

Dabar bandau atidaryti - atsidaro  blink.gif , o va 48 psl, vistiek neleidžia pažiūrėti  g.gif

man irgi 48 psl. pažiūrėti neleidžia, tai aš jo ir nežiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2011 06 02, 22:25)
man irgi 48 psl. pažiūrėti neleidžia, tai aš jo ir nežiūriu smile.gif

drinks_cheers.gif galvojau man čia vienai biggrin.gif
Atsakyti
o as kai neturiu antivirusines tai viska atsidarau lotuliukas.gif doh.gif daba reiks vel valyt kompa nes jau kazko sunkiai uzsikrove g.gif doh.gif o 48 psl fotkes sukele dzukiene g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 03 birželio 2011 - 00:06
Ačiū merginos už pagyras 4u.gif
Tos lėlytės ir automobiliukas, tai į Airiją lauktuves simbolines siuntėm, kad vaikams ir po žaisliuką ir saldainiukų 4u.gif

Dėl virusų tai manęs nekaltinkit, nes ir man problemų buvo, net maniau, kad neįsikels foto, nes vis striginėjo ir nekrovė labai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzukiene @ 2011 06 03, 08:30)

Dėl virusų tai manęs nekaltinkit, nes ir man problemų buvo, net maniau, kad neįsikels foto, nes vis striginėjo ir nekrovė labai  schmoll.gif

Tai gal pas jus kompiuteryje tas virusas jau buvo, o keliant foto, prisisegė prie jų. Žinoma niekas negalvoja, kad specialiai įkėlėt virusą biggrin.gif
Aj, nieko tokio, vieno psl nepaskaičiau, nenumirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzukiene @ 2011 06 03, 08:30)

Dėl virusų tai manęs nekaltinkit, nes ir man problemų buvo, net maniau, kad neįsikels foto, nes vis striginėjo ir nekrovė labai  schmoll.gif

galimas variantas kad jjau komiuteryje yra virusas,, kaip ir sake .. 4u.gif niekas nekaltina biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus pasirodo internetiniai trigdžiai, nes veda šviesolaidį, tai gavom laišką, kad bus trigdžių cool.gif
Atsakyti
dzukiene, barbarux, šneider ir Ducky, visų medeliai verti pagyrų 4u.gif
Atsakyti
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos, ateinu paįvairinti jūsų tėmelę
user posted image

user posted image
Atsakyti