Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 21:57)
Raudonos tai taip, fruit story, irgi skanumėlis, bet į rožes dėti Agreže saldainiai, rudas popieriukas, pirkau Norfoje - griliažas, kažkoks kremas ir viduje lazdyno riešutas  wub.gif  Va tų tai tikrai maniau kad pritrūksiu  lotuliukas.gif
user posted image

o kaip skaniai atrodo doh.gif grysiu i lt tai apsipirksiu saldainiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 21:57)
Raudonos tai taip, fruit story, irgi skanumėlis, bet į rožes dėti Agreže saldainiai, rudas popieriukas, pirkau Norfoje - griliažas, kažkoks kremas ir viduje lazdyno riešutas  wub.gif  Va tų tai tikrai maniau kad pritrūksiu  lotuliukas.gif
user posted image

aha po 29lt/kg jie berods o kad iš tokių normalų medį padaryt biggrin.gif

Barbarux - o pas jus norfoj irgi saldainių nėra ukrainietiškų beveik? na tų mėlynų, raudonų, žalių AVK fabriko? grynai vilniuj norfose absoliučiai jau beveik saldainių nebeliko. Triufeliniai tik šitie beliko ir viskas doh.gif aš jau jiems laišką parašiau kada bus vėl saldainių normalus asortimentas, bet kaip nėr taip nėr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flormila @ 2011 05 28, 09:51)
Ieskau stai tokio prietaiso, bangoms daryti
rusiskas puslapiukas

Labutis, žinau kur tokį galima nusipirkti. Pati norėjau pirkti bet pagalvojau kad nelabai jau juo daug ir naudosiuos. Tai pataupiau pinigus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 28, 21:39)
na jei galima tai gal tiesiog nuoradele imesiu ju parduotuves http://www.ervis.lt/...ntent/textpage/, dabar daug ka yra issipardave (nera pvz krepinio popieriaus visu spalvu), bet laukia papildymo ir sake, kad greitu metu zada atidaryti internetine parduotuve, tai butu mums visoms idealiausias variantas  thumbup.gif

Kainos tikrai nemažos šios parduotuvėj. Prabanga būtų ten apsipirkinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 23:40)
aha po 29lt/kg jie berods o kad iš tokių normalų medį padaryt  biggrin.gif

Barbarux - o pas jus norfoj irgi saldainių nėra ukrainietiškų beveik? na tų mėlynų, raudonų, žalių AVK fabriko? grynai  vilniuj norfose absoliučiai jau beveik saldainių nebeliko. Triufeliniai tik šitie beliko ir viskas  doh.gif aš jau jiems laišką parašiau kada bus vėl saldainių normalus asortimentas, bet kaip nėr taip nėr  blink.gif

Kaina tai joa, ir medžiui netiktų,jie lengvučiai ir formos idealios nelaiko, viduje saldainis ne triufelio formos o apvalus viršus, tai slankioja belekaip ir dugnas kaip tuščias atrodo, bet va skonis wub.gif - viską atperka biggrin.gif . Juos kažkur tik apdailai, net nežinau taip staigiai pvz., bet medžiui ir kaina ir forma schmoll.gif
Ducky pas mus mačiau dar, tai arba neišpirkta, arba tiekia g.gif Mačiau ir naujų rūšių atvežta, aš vis tikiuosi Rocher angaže sulaukti, pav.irgi buvau įdėjusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 02 birželio 2011 - 07:30
Pagauta pas jus įkvėpimo, ir aš ,,susirgau šia liga" , parodysiu kelis savo darbelius 4u.gif Viskas buvo išdalinta dovanoms, AČIŪ jums už pamokas thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Aišku čia dar nevisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzukiene @ 2011 06 02, 13:20)
Pagauta pas jus įkvėpimo, ir aš ,,susirgau šia liga" , parodysiu kelis savo darbelius  4u.gif  Viskas buvo išdalinta dovanoms, AČIŪ jums už pamokas  thumbup.gif

oho kiek darbeliu 4u.gif ir kokie visi saunus ax.gif o jau tas raudonas medelis wub.gif wub.gif nerealus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzukiene, grazus darbeliai biggrin.gif

Ducky, vestuviu medis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 02 birželio 2011 - 13:19
QUOTE(dzukiene @ 2011 06 02, 13:20)
Pagauta pas jus įkvėpimo, ir aš ,,susirgau šia liga" , parodysiu kelis savo darbelius  4u.gif  Viskas buvo išdalinta dovanoms, AČIŪ jums už pamokas  thumbup.gif
Aišku čia dar nevisi  mirksiukas.gif

o kas pirmoje foto tarp lėlių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 02, 15:18)
o kas pirmoje foto tarp lėlių?  4u.gif

taigi masinas biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 02, 15:27)
taigi masinas  biggrin.gif  tongue.gif

Buvo mintis, bet jei tie apvalūs 2 šonuose yra ratai, tai tada jie ore g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 02 birželio 2011 - 14:50
QUOTE(barbarux @ 2011 06 02, 15:50)
Buvo mintis, bet jei tie apvalūs 2 šonuose yra ratai, tai tada jie ore  g.gif

ten tiuningovana maske lotuliukas.gif man asmeniskai tai jin nelabai blush2.gif bet manau tas kas gavo ja buvo laaaabai patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 02 birželio 2011 - 14:59
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 02, 15:58)
ten tiuningovana maske  lotuliukas.gif man asmeniskai tai jin nelabai  blush2.gif  bet manau tas kas gavo ja buvo laaaabai patenkintas  biggrin.gif

Na, jei tikrai taip, vis tiek ratai ant žemės turi būt blush2.gif . Mintis nebloga, reikia įsirašyt į planuojamų darbelių sąrašą biggrin.gif
Atsakyti