Dėkui mergaitės ai pagalvojau nusibodo man tie balandžiai, reik kažką naujo ieškot ir radau
Dar vienas bandymas . Pradėjus daryti paaiškėjo, kad labai daug ko trūkstu, ta prasme, medžiagų, nekalbant, kad pas mus neradau oranžinio ir žalio krepinio... Ir fotografuot nemoku , vienos bėdos , šitose bent žalias kaspinas žaliai atrodo, ne juodai kaip kitose
Yra kaip yra, priimu bet kokią nuomonę
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 17:25)
Graaažu . Man toks klausimas iškilo, o koks vazonas pas tave po medžiaga? Plastmasinis?
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 18:02)
Dar vienas bandymas .
Primastot Nieko kritikos negaliu pažert, man gražu. Gal profai kurie dirba su krepiniu popierium kitaip sakytu, bet man gražu
Dar vienas bandymas . Pradėjus daryti paaiškėjo, kad labai daug ko trūkstu, ta prasme, medžiagų, nekalbant, kad pas mus neradau oranžinio ir žalio krepinio... Ir fotografuot nemoku , vienos bėdos , šitose bent žalias kaspinas žaliai atrodo, ne juodai kaip kitose
gražu sunku buvo sukti rožes?
QUOTE(šneider @ 2011 06 01, 18:41)
Graaažu . Man toks klausimas iškilo, o koks vazonas pas tave po medžiaga? Plastmasinis?
ačiū plastmasinis
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 18:47)
gražu sunku buvo sukti rožes?
nea, visai patiko, tik spalvų mišrainė, reikia pas mus tos parduotuvės, kurią čia taip išgyrė, nebeliktų problemų dėl popieriaus ir kt.dekoro
Nieko įpatingo, norėjosi kažko prie kavos ir su kava
Dar vienas bandymas
man nerodo
QUOTE(šneider @ 2011 06 01, 19:06)
Nieko įpatingo, norėjosi kažko prie kavos ir su kava
grazu ir skanu
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 20:04)
jau rodo
ogo nu labai grazu tik saldainiu mazokai man kaip saldumynu megejai butu mazoka bet siaip tai super atrodo
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 01, 20:35)
ogo nu labai grazu tik saldainiu mazokai man kaip saldumynu megejai butu mazoka bet siaip tai super atrodo
Mažokai , bet labai skanūs, bijojau kad neliks nei tiek
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 20:38)
Mažokai , bet labai skanūs, bijojau kad neliks nei tiek
jo šitos "pagalvėlės" labai skanios. Dariau iš jų, tik iš žalių, šią savaitę mini medelį, tai neįmanoma sustot kai pradedi ragaut labai greit valgosi
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 21:37)
jo šitos "pagalvėlės" labai skanios. Dariau iš jų, tik iš žalių, šią savaitę mini medelį, tai neįmanoma sustot kai pradedi ragaut labai greit valgosi
Raudonos tai taip, fruit story, irgi skanumėlis, bet į rožes dėti Agreže saldainiai, rudas popieriukas, pirkau Norfoje - griliažas, kažkoks kremas ir viduje lazdyno riešutas Va tų tai tikrai maniau kad pritrūksiu