Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Dėkui mergaitės 4u.gif ai pagalvojau nusibodo man tie balandžiai, reik kažką naujo ieškot ir radau biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas bandymas ax.gif . Pradėjus daryti paaiškėjo, kad labai daug ko trūkstu, ta prasme, medžiagų, nekalbant, kad pas mus neradau oranžinio ir žalio krepinio... Ir fotografuot nemoku doh.gif , vienos bėdos lotuliukas.gif , šitose bent žalias kaspinas žaliai atrodo, ne juodai kaip kitose lotuliukas.gif
Yra kaip yra, priimu bet kokią nuomonę mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 17:25)
Rodausi vienu iš pastarųjų dienų medelių vestuviniam stalui smile.gif

Graaažu wub.gif . Man toks klausimas iškilo, o koks vazonas pas tave po medžiaga? Plastmasinis?
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 18:02)
Dar vienas bandymas  ax.gif .

Primastot rolleyes.gif Nieko kritikos negaliu pažert, man gražu. Gal profai kurie dirba su krepiniu popierium kitaip sakytu, bet man gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vienas bandymas  ax.gif . Pradėjus daryti paaiškėjo, kad labai daug ko trūkstu, ta prasme, medžiagų, nekalbant, kad pas mus neradau oranžinio ir žalio krepinio... Ir fotografuot nemoku  doh.gif , vienos bėdos lotuliukas.gif , šitose bent žalias kaspinas žaliai atrodo, ne juodai kaip kitose  lotuliukas.gif
Yra kaip yra, priimu bet kokią nuomonę  mirksiukas.gif

gražu 4u.gif sunku buvo sukti rožes?

QUOTE(šneider @ 2011 06 01, 18:41)
Graaažu  wub.gif . Man toks klausimas iškilo, o koks vazonas pas tave po medžiaga? Plastmasinis?

ačiū smile.gif plastmasinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 18:47)
gražu  4u.gif sunku buvo sukti rožes?

biggrin.gif nea, visai patiko, tik spalvų mišrainė, reikia pas mus tos parduotuvės, kurią čia taip išgyrė, nebeliktų problemų dėl popieriaus ir kt.dekoro lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Nieko įpatingo, norėjosi kažko prie kavos ir su kava rolleyes.gif
Atsakyti
Dar vienas bandymas  ax.gif

man nerodo verysad.gif

QUOTE(šneider @ 2011 06 01, 19:06)
Nieko įpatingo, norėjosi kažko prie kavos ir su kava  rolleyes.gif

grazu ir skanu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 01, 19:34)
man nerodo  verysad.gif

biggrin.gif jau rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 20:04)

ogo nu labai grazu 4u.gif wub.gif tik saldainiu mazokai lotuliukas.gif man kaip saldumynu megejai butu mazoka biggrin.gif bet siaip tai super atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 01, 20:35)
ogo nu labai grazu  4u.gif  wub.gif  tik saldainiu mazokai  lotuliukas.gif  man kaip saldumynu megejai butu mazoka  biggrin.gif  bet siaip tai super atrodo  4u.gif

Mažokai blush2.gif , bet labai skanūs, bijojau kad neliks nei tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 06 01, 20:38)
Mažokai  blush2.gif , bet labai skanūs, bijojau kad neliks nei tiek  lotuliukas.gif

jo šitos "pagalvėlės" labai skanios. Dariau iš jų, tik iš žalių, šią savaitę mini medelį, tai neįmanoma sustot kai pradedi ragaut hihihi.gif labai greit valgosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 21:37)
jo šitos "pagalvėlės" labai skanios. Dariau iš jų, tik iš žalių, šią savaitę mini medelį, tai neįmanoma sustot kai pradedi ragaut  hihihi.gif labai greit valgosi smile.gif

Raudonos tai taip, fruit story, irgi skanumėlis, bet į rožes dėti Agreže saldainiai, rudas popieriukas, pirkau Norfoje - griliažas, kažkoks kremas ir viduje lazdyno riešutas wub.gif Va tų tai tikrai maniau kad pritrūksiu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti