Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(Flormila @ 2011 05 29, 06:02)
tai apie sita parduotuve zinau - ROJUS  wub.gif kiek supratau turi filialu ir Kaune ir Klaipedoje

Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 05 29, 17:24)
Sveikos visos gyvos  4u.gif nebuvau 5 dienas o kiek visos čia prikūrusios  thumbup.gif kibsiu ir aš į darbus pagaliau  biggrin.gif

Papildyta:
nieko naujo  biggrin.gif  mano etatinė parduotuvė  biggrin.gif

Smagu, kad zinot sita parduotuve thumbup.gif , bet kai as klausiau kur nusipirkti auksinio popieriaus zuvytei, tai nei viena nepasaket verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 28, 22:18)
ateinu su savo vestuviniu medeliu....

Medelis labai simpatiskas, tik pauksciukus buciau patupdzius po juo ant vazonelio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 30 gegužės 2011 - 09:17
QUOTE(Flormila @ 2011 05 29, 05:02)
tai apie sita parduotuve zinau - ROJUS  wub.gif kiek supratau turi filialu ir Kaune ir Klaipedoje

o kur kaune randasi sios parduotuves filialas? Masikai sladianiu medeliu nedaru, tik "namu reikmems", kai reikia prei dovanos vietoj geles, bet po sia parduotuve pasiganyti noreciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 30, 10:15)
Papildyta:
Smagu, kad zinot sita parduotuve  thumbup.gif , bet kai as klausiau kur nusipirkti auksinio popieriaus zuvytei, tai nei viena nepasaket  verysad.gif

labai klystate, nes aš tikrai pasakiau, o Jūs matyt to net nepastebėjot...
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 30, 15:59)
labai klystate, nes aš tikrai pasakiau, o Jūs matyt to net nepastebėjot...

pastebejau, kad Rimi parduotuveje, o sia as pati netycia atradau, bet vistiek labai aciu uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaunai panelei pradiniu klasiu baigimo proga skirtas medelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 05 30, 09:51)
o kur kaune randasi sios parduotuves filialas? Masikai sladianiu medeliu nedaru, tik "namu reikmems", kai reikia prei dovanos vietoj geles, bet po sia parduotuve pasiganyti noreciau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 05 30, 18:53)
Jaunai panelei pradiniu klasiu baigimo proga skirtas medelis

grazus tvarkingas 4u.gif bet man kazko truksta g.gif gal tas kotas butu nuspalvotas tai geriau ziuretusi g.gif as aisku ne naturaliste tai man to gryno medzio spalvos nereik blush2.gif
Atsakyti
Labuti smile.gif ieskau kas penktadieniui padarytu saldainiu medeli blush2.gif blush2.gif blush2.gif atsiprasau kad ne i tema gal.. bet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 05 30, 10:51)
o kur kaune randasi sios parduotuves filialas? Masikai sladianiu medeliu nedaru, tik "namu reikmems", kai reikia prei dovanos vietoj geles, bet po sia parduotuve pasiganyti noreciau   blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As irgi noreciau pasiganyti ax.gif Nes iki dabar geriausia buvo ganytis Urmo bazej ax.gif o norisi nauju plotu atrasti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 31 gegužės 2011 - 12:23
Rodausi vienu iš pastarųjų dienų medelių vestuviniam stalui smile.gif

user posted image
Atsakyti
nu labai superinis 4u.gif ir pora po medziu visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 06 01, 17:25)
Rodausi vienu iš pastarųjų dienų medelių vestuviniam stalui smile.gif

Gražus darbas thumbup.gif
Atsakyti