Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 28, 21:39)
na jei galima tai gal tiesiog nuoradele imesiu ju parduotuves http://www.ervis.lt/...ntent/textpage/, dabar daug ka yra issipardave (nera pvz krepinio popieriaus visu spalvu), bet laukia papildymo ir sake, kad greitu metu zada atidaryti internetine parduotuve, tai butu mums visoms idealiausias variantas  thumbup.gif

jau man ten reik lotuliukas.gif doh.gif nu laukiam internetines pardes biggrin.gif
Atsakyti
ateinu su savo vestuviniu medeliu.... user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 28, 20:39)
na jei galima tai gal tiesiog nuoradele imesiu ju parduotuves http://www.ervis.lt/...ntent/textpage/, dabar daug ka yra issipardave (nera pvz krepinio popieriaus visu spalvu), bet laukia papildymo ir sake, kad greitu metu zada atidaryti internetine parduotuve, tai butu mums visoms idealiausias variantas  thumbup.gif

tai apie sita parduotuve zinau - ROJUS wub.gif kiek supratau turi filialu ir Kaune ir Klaipedoje
Atsakyti
Labutis visoms. Labai reikalinga pagalba. Sesers vestuvems noriu padaryti laiva, bet susiduriau su tokia problema is ko geriau ji daryti, ar issipjauti is putplascio, ar geriau makrofleksa i deze pasidaryti ir issipjauti forma? O gal kuri turit nuorodele, kaip visa laiva padaryti (tik ne toki kur buna pintuose krepsiuose)? Buciau labai dekinga uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 29, 09:30)
Labutis visoms. Labai reikalinga pagalba. Sesers vestuvems noriu padaryti laiva, bet susiduriau su tokia problema is ko geriau ji daryti, ar issipjauti is putplascio, ar geriau makrofleksa i deze pasidaryti ir issipjauti forma? O gal kuri turit nuorodele, kaip visa laiva padaryti (tik ne toki kur buna pintuose krepsiuose)? Buciau labai dekinga uz informacija  mirksiukas.gif

nuorodeles tai nezinau schmoll.gif as pjauciau is putoplasto ax.gif o kai forma turi tada jau nieko ir nereik tik tiek kiek tavo fantazija nesa 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos gyvos 4u.gif nebuvau 5 dienas o kiek visos čia prikūrusios thumbup.gif kibsiu ir aš į darbus pagaliau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 28, 19:17)
Labai grazus visu darbeliai, matosi daryti su meile  wub.gif
O as tik noriu pasidalinti informacija su vilnietemis apie siandien atrasta parduotuve. Kaip uzejau iseiti nenorejau, galeciau gyventi ir kurti  smile.gif Kai pamaciau ir to reikia ir to, na zodziu kiek imanydama tvardziausi kad apsipirkti minimaliai, bet nelabai gavosi  ax.gif Zodziu ten rasite visko ir popieriaus, ir juosteliu, ir dezuciu, ir maiseliu, na zodziu visko ko reik supakuoti dovanas ir padaryti kompozicijas. Tik va iskilo klausimas ar galiu as cia taip drasiai reklamuoti, kad nenubaustu manes supermama, tai pradziai pasakysiu tik tiek kad ji randasi Siaures miestelyje, Vilniuje  thumbup.gif

nieko naujo biggrin.gif mano etatinė parduotuvė biggrin.gif
Atsakyti
Siandieninis darbelis blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 28, 22:18)
ateinu su savo vestuviniu medeliu....

jokiu komentaru verysad.gif ......kazkas netaip?
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 29, 20:55)

seip tai grazus, kodel gi ne.. drinks_cheers.gif tik tie pauksciai kazkaip aukstai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 28, 23:18)
[b]ateinu su savo vestuviniu medeliu....

grazu 4u.gif tik as nzn man tie pauksciukai noretusi kad butu ant "zemes".. aisku kekvieno skirtingas uzmanymas ... ir joo ispildymas bei skonis .. as juos buciau dejusi ant zemes .. arba tada buciau primontavus kokia sakele ir juos abu ant tos sakeles patubdzius ... nes dabar man jie kazkaip ore laikosi ax.gif bet kaip ir sakiau kekvieno skirtingas skonis ax.gif

QUOTE(Nansy @ 2011 05 29, 18:35)
Siandieninis darbelis  blush2.gif

labai grazu , spalvinga , vasariska, liux 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ojojojIeva, Nansy ir natur visų darbeliai labai patiko good.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 05 29, 18:35)
Siandieninis darbelis  blush2.gif

tvarkinga ir gražu smile.gif

QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 29, 20:55)

man irgi kliūna balandžiai g.gif o šeip medelis gražus smile.gif
Atsakyti