Maximoje yra tokie saldainiai, triufelio formos, popoeriukai juodi ar tamsiai rudi, bijau suklysta, rase, kad tai juodojo sokolado saldainiai, paziurek, turetum rasti
QUOTE(juoduke123 @ 2011 05 24, 12:21)
Ta saldainiu eglute bus skirta vestuvem, is baltu saldainiu padariau jaunaja, o juodu saldainiu man reikia jaunikiui
Dekui uz atsakyma
Dekui uz atsakyma
keista eglutės vestuvėms
Sveikutes, mano pasikrapstymai artejanciai tevo dienai
Negalvojau kad tiek saldainiu reikes , buteliai 350ml, o saldainiu sudejau apie 600gr. vienam, dirbi ir mokaisi
Negalvojau kad tiek saldainiu reikes , buteliai 350ml, o saldainiu sudejau apie 600gr. vienam, dirbi ir mokaisi
QUOTE(ausruzel @ 2011 05 24, 16:33)
Sveikutes, mano pasikrapstymai artejanciai tevo dienai
oj ir man taip pirma kart buvo...per dideli rutuliuka padarei
darbeliai grazus
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 24, 23:05)
Siaip vizualiai gerai atrodo, esu patenkinta, tik negalvojau kad ant mazo buteliuko tiek saldainiu sukrausiu
Ausruzel, super O saldainiu naudojasi tikrai daug
Mano pries metus darytas butelaitis kiek primena tavaji, tik saldainiu cia virs 1 Kg.
Mano pries metus darytas butelaitis kiek primena tavaji, tik saldainiu cia virs 1 Kg.
kai pasiziuriu i tuos butelius nu niekaip nepasakyciau kad tiek saldianiu sutelpa
pamenu kai dariau pirma medeli gerai kad pasiskaiciau kad minimum apie kila reik saldainiu.. nu galvoju kokia nesamone koks maisas didelis .. o kai pradejau lipinti vos uztekau kilogramo
pamenu kai dariau pirma medeli gerai kad pasiskaiciau kad minimum apie kila reik saldainiu.. nu galvoju kokia nesamone koks maisas didelis .. o kai pradejau lipinti vos uztekau kilogramo
Na stai, dar vienas medelis, patiko man dirbti su sitais saldainiais, darbas kaip is pypkes, labai greitai ir patogiai, tik vazonelis gal nelabai tinka, per aukstas, bet raudono kitokio neradau
Nu merginos, šaunuolės Idėjos liejasi per kraštus
Aš tai nebeturiu laiko net užsukti pas jus paskaityti, užsiknisau su namų statybom, medeliai liko antroj vietoj Prižadu, kai ką genealaus padarysiu, butinai užsuksiu parodyti
Aš tai nebeturiu laiko net užsukti pas jus paskaityti, užsiknisau su namų statybom, medeliai liko antroj vietoj Prižadu, kai ką genealaus padarysiu, butinai užsuksiu parodyti
vitalija.vilke idomiai
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 26, 14:14)
Kadangi žuvytė išplaukė pas jaunatvišką šeimininkę tėčiui padariau vyriškesnę kompoziciją
Super , ideja kieta, nebuciau sumasciusi sitaip, gerai sugalvota