Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Maximoje yra tokie saldainiai, triufelio formos, popoeriukai juodi ar tamsiai rudi, bijau suklysta, rase, kad tai juodojo sokolado saldainiai, paziurek, turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke123 @ 2011 05 24, 12:21)
Ta saldainiu eglute bus skirta vestuvem, is baltu saldainiu padariau jaunaja, o juodu saldainiu man reikia jaunikiui  thumbup.gif
Dekui uz atsakyma  drinks_cheers.gif

keista eglutės vestuvėms g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano pasikrapstymai artejanciai tevo dienai
user posted image
Negalvojau kad tiek saldainiu reikes doh.gif , buteliai 350ml, o saldainiu sudejau apie 600gr. vienam, dirbi ir mokaisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruzel @ 2011 05 24, 16:33)
Sveikutes, mano pasikrapstymai artejanciai tevo dienai
Negalvojau kad tiek saldainiu reikes doh.gif , buteliai 350ml, o saldainiu sudejau apie 600gr. vienam, dirbi ir mokaisi ax.gif

oj ir man taip pirma kart buvo...per dideli rutuliuka padarei smile.gif
darbeliai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 24, 23:05)
oj ir man taip pirma kart buvo...per dideli rutuliuka padarei smile.gif
darbeliai grazus 4u.gif

Siaip vizualiai gerai atrodo, esu patenkinta, tik negalvojau kad ant mazo buteliuko tiek saldainiu sukrausiu
Atsakyti
Ausruzel, super thumbup.gif O saldainiu naudojasi tikrai daug smile.gif
user posted image
Mano pries metus darytas butelaitis kiek primena tavaji, tik saldainiu cia virs 1 Kg. biggrin.gif
Atsakyti
kai pasiziuriu i tuos butelius nu niekaip nepasakyciau kad tiek saldianiu sutelpa g.gif

pamenu kai dariau pirma medeli gerai kad pasiskaiciau kad minimum apie kila reik saldainiu.. nu galvoju kokia nesamone koks maisas didelis .. o kai pradejau lipinti vos uztekau kilogramo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 25 gegužės 2011 - 11:14
Na stai, dar vienas medelis, patiko man dirbti su sitais saldainiais, darbas kaip is pypkes, labai greitai ir patogiai, tik vazonelis gal nelabai tinka, per aukstas, bet raudono kitokio neradau
user posted image
Atsakyti
Kadangi žuvytė išplaukė pas jaunatvišką šeimininkę tėčiui padariau vyriškesnę kompoziciją
user posted image
bokalo viduje
user posted image
Atsakyti
Nu merginos, šaunuolės bigsmile.gif Idėjos liejasi per kraštus bigsmile.gif

Aš tai nebeturiu laiko net užsukti pas jus paskaityti, užsiknisau su namų statybom, medeliai liko antroj vietoj rolleyes.gif Prižadu, kai ką genealaus padarysiu, butinai užsuksiu parodyti cool.gif
Atsakyti
vitalija.vilke idomiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 26, 14:14)
Kadangi žuvytė išplaukė pas jaunatvišką šeimininkę tėčiui padariau vyriškesnę kompoziciją

Super thumbup.gif , ideja kieta, nebuciau sumasciusi sitaip, gerai sugalvota drinks_cheers.gif
Atsakyti