Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

knielita, Flormila, natur, vitalija.vilke, ZmoNa_ labai gražūs visų medeliai 4u.gif good.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,

As cia truputi ne i tema, bet kadangi darote medelius is saldainiu, gal zinote kur butu galima rasti juodu saldainiu? Butu labai gerai, jei zinotumete Klaipedoje smile.gif
Man ju reikia saldainiu eglutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2011 05 21, 22:17)
na  as ir vel Jusu teismui  blush2.gif
rupus miltai kaip sunku daryti laiva 

nu grazu 4u.gif ir dar kaip idomiai su tais centais biggrin.gif net nzn keista ar grazu biggrin.gif matyt ir tas ir tas 4u.gif

QUOTE(knielita @ 2011 05 21, 22:30)
Padetis pas mus nepavydetina. Radau skelbima, kad ieskoma 0,5 etato administratore

jooo dabar viskas uzslepta unsure.gif as karta irgi kazkur panasiai turejau darbintis, ale administratore lotuliukas.gif ale kai isvardino tai net buhaltere i banka buciau turejus vezioti nes ji nevairuoja doh.gif
Atsakyti
Zmona, tavo KOMPOZICIJA pasakiska 4u.gif

Flormilos kavos puokste iskart sugundytu isgerti puodeli kavos bigsmile.gif
Atsakyti
Ducky, turiu tau pora klausimuku blush2.gif
is ko darai pagrinda saldainiu puokstems?
Is ko padarai saka, ant kurios uzdedamas burbulas saldainiu medziui?

ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 05 23, 12:07)
Zmona, tavo KOMPOZICIJA pasakiska  4u.gif

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 05 23, 11:07)
Zmona, tavo KOMPOZICIJA pasakiska  4u.gif

pritariu 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(juoduke123 @ 2011 05 22, 01:14)
Sveikos darbstuoles,

As cia truputi ne i tema, bet kadangi darote medelius is saldainiu, gal zinote kur butu galima rasti juodu saldainiu? Butu labai gerai, jei zinotumete Klaipedoje  smile.gif
Man ju reikia saldainiu eglutei  smile.gif

saldainių eglutė vasarą? ir dar juoda? blink.gif biggrin.gif mano duomenimis lietuvos rinkoje juodų saldainių nėra g.gif

QUOTE(Nansy @ 2011 05 23, 19:42)
Ducky, turiu tau pora klausimuku  blush2.gif
is ko darai pagrinda saldainiu puokstems?
Is ko padarai saka, ant kurios uzdedamas burbulas saldainiu medziui?

ax.gif  ax.gif

puokščių nesu dariusi labai daug tai dažniausiai priklauso nuo to kokis bus pagrindas: būna pirktiniai, kaip čia buvo pora įdėtų, kartais pasidarau pati: putoplasto rutulys ant šakos ir po to jau apipavidalinu kaip nors.
Šaka saldainių medžiui yra mano ekskliuzyvinis dizainas biggrin.gif imu tikrą medžio šaką ir dažau, tapau ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 23, 21:17)
pritariu  4u.gif user posted image

oi aciu aciu biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 23, 22:10)
saldainių eglutė vasarą? ir dar juoda?  blink.gif  biggrin.gif mano duomenimis lietuvos rinkoje juodų saldainių nėra  g.gif

Maximkoj esu mačiusi maišeliuose supakuotus, ne visai juodi, su lyg baltais kvadratukais, bet tamsūs, gal tiktų 4u.gif
Juoda, eglutė, palaukim rezultato, gal visai įdomus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 05 24, 08:50)
Maximkoj esu mačiusi maišeliuose supakuotus, ne visai juodi, su lyg baltais kvadratukais, bet tamsūs, gal tiktų  4u.gif
Juoda, eglutė, palaukim rezultato, gal visai įdomus  ax.gif  mirksiukas.gif

Ta saldainiu eglute bus skirta vestuvem, is baltu saldainiu padariau jaunaja, o juodu saldainiu man reikia jaunikiui thumbup.gif
Dekui uz atsakyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke123 @ 2011 05 24, 12:21)
Ta saldainiu eglute bus skirta vestuvem, is baltu saldainiu padariau jaunaja, o juodu saldainiu man reikia jaunikiui  thumbup.gif
Dekui uz atsakyma  drinks_cheers.gif

na va, ir viskas aišku thumbup.gif , visai nieko idėja, nepamirškite nufotografuot ir mums parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti