knielita, Flormila, natur, vitalija.vilke, ZmoNa_ labai gražūs visų medeliai
QUOTE(natur @ 2011 05 21, 22:17)
nu grazu ir dar kaip idomiai su tais centais net nzn keista ar grazu matyt ir tas ir tas
QUOTE(knielita @ 2011 05 21, 22:30)
Padetis pas mus nepavydetina. Radau skelbima, kad ieskoma 0,5 etato administratore
jooo dabar viskas uzslepta as karta irgi kazkur panasiai turejau darbintis, ale administratore ale kai isvardino tai net buhaltere i banka buciau turejus vezioti nes ji nevairuoja
Zmona, tavo KOMPOZICIJA pasakiska
Flormilos kavos puokste iskart sugundytu isgerti puodeli kavos
Flormilos kavos puokste iskart sugundytu isgerti puodeli kavos
Ducky, turiu tau pora klausimuku
is ko darai pagrinda saldainiu puokstems?
Is ko padarai saka, ant kurios uzdedamas burbulas saldainiu medziui?
QUOTE(juoduke123 @ 2011 05 22, 01:14)
Sveikos darbstuoles,
As cia truputi ne i tema, bet kadangi darote medelius is saldainiu, gal zinote kur butu galima rasti juodu saldainiu? Butu labai gerai, jei zinotumete Klaipedoje
Man ju reikia saldainiu eglutei
As cia truputi ne i tema, bet kadangi darote medelius is saldainiu, gal zinote kur butu galima rasti juodu saldainiu? Butu labai gerai, jei zinotumete Klaipedoje
Man ju reikia saldainiu eglutei
saldainių eglutė vasarą? ir dar juoda? mano duomenimis lietuvos rinkoje juodų saldainių nėra
QUOTE(Nansy @ 2011 05 23, 19:42)
Ducky, turiu tau pora klausimuku
puokščių nesu dariusi labai daug tai dažniausiai priklauso nuo to kokis bus pagrindas: būna pirktiniai, kaip čia buvo pora įdėtų, kartais pasidarau pati: putoplasto rutulys ant šakos ir po to jau apipavidalinu kaip nors.
Šaka saldainių medžiui yra mano ekskliuzyvinis dizainas imu tikrą medžio šaką ir dažau, tapau ją
QUOTE(Ducky @ 2011 05 23, 22:10)
saldainių eglutė vasarą? ir dar juoda? mano duomenimis lietuvos rinkoje juodų saldainių nėra
Maximkoj esu mačiusi maišeliuose supakuotus, ne visai juodi, su lyg baltais kvadratukais, bet tamsūs, gal tiktų
Juoda, eglutė, palaukim rezultato, gal visai įdomus
QUOTE(barbarux @ 2011 05 24, 08:50)
Maximkoj esu mačiusi maišeliuose supakuotus, ne visai juodi, su lyg baltais kvadratukais, bet tamsūs, gal tiktų
Ta saldainiu eglute bus skirta vestuvem, is baltu saldainiu padariau jaunaja, o juodu saldainiu man reikia jaunikiui
Dekui uz atsakyma
QUOTE(juoduke123 @ 2011 05 24, 12:21)
Ta saldainiu eglute bus skirta vestuvem, is baltu saldainiu padariau jaunaja, o juodu saldainiu man reikia jaunikiui
Dekui uz atsakyma
Dekui uz atsakyma
na va, ir viskas aišku , visai nieko idėja, nepamirškite nufotografuot ir mums parodyt