Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 18:28)
Na stai paruosta kelionei saldi saka, nieko keisti nereikejo, patiko ji ir taip  wub.gif Na o man dziugu kad padariau tai ko is manes buvo tiketasi  blush2.gif

na man vis tiek spalvos nedera doh.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 20, 19:28)
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę, tik man vis netiko galutinis rezultatas, perdariau kelis kartus, atiduodu Jūsų teismui. Tik manau tėčio ji nepasieks, nes mano akimis žiūrint kompozicija netinka dovanoti vyrui  doh.gif

manau, kad vyrui nelabai g.gif bet tėtis vis vien įvertins smile.gif mano tėvams viskas gražu biggrin.gif pakol aš nepasakau kad man kažkas nepatinka, tada ir jie pasako kad gal ir kažką derėtų pakeist biggrin.gif
Atsakyti
Ducky, daryta is to kas labiausiai patinka. Spalvyte vazonelio irgi man pasakyta, zodziu viskas issirinktas, man beliko tik viska sudeti kruvon, vat ir gavosi tokia saka ax.gif biggrin.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 20, 18:28)
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę, tik man vis netiko galutinis rezultatas, perdariau kelis kartus, atiduodu Jūsų teismui. Tik manau tėčio ji nepasieks, nes mano akimis žiūrint kompozicija netinka dovanoti vyrui  doh.gif

Grazu, tik va ta raudona daugiau moteriskei atrodo g.gif Nors tetis manau tikrai labai nudziugtu tokia dovana gaves, man daug silciau atrodo tokios dovanos nei tarkim is parduotuves kazkas ax.gif
Papildyta:
Na stai dar vienas medelis, sisyk didelis ir sunkus, nors foto neatrodo kad saldainiu cia beveik 2 kg. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 gegužės 2011 - 20:27
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 21:33)
Na stai dar vienas medelis, sisyk didelis ir sunkus, nors foto neatrodo kad saldainiu cia beveik 2 kg.  biggrin.gif

O žadėtasis medelis smile.gif kodėl nedėjai medžiagos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 20 gegužės 2011 - 22:06
Zmona tavo kompozicija nuostabi ir dar su saldainiais pačiais pačiausiais ... mmmmmmm ... skanumėlis, gražumėlis
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 20, 19:52)
apie 9lt mokejau smile.gif

Aciu 4u.gif

knielita labai grazu 4u.gif

QUOTE(loreta72 @ 2011 05 20, 23:31)
Zmona tavo kompozicija nuostabi ir dar su saldainiais pačiais pačiausiais ... mmmmmmm ... skanumėlis, gražumėlis

oi aciu aciu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Aciu Ducky, loreta72, Bangelia..,
matau atejo ir ferero saldainiuku eile smile.gif kaip tik dariau kavos puokste smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flormila: 21 gegužės 2011 - 09:09
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 22:06)
O žadėtasis medelis smile.gif kodėl nedėjai medžiagos?

Tiesa pasakius, del keliu priezasciu biggrin.gif Dar jauciasi siek tiek dregnas pagrindas, plausa tvirtinau vos aukstelejau, kad nesiliestu tiesiiogiai su dregme blush2.gif Antra bijau, kad medziaga daug greiciau isduotu jog dregme yra, o pagrindine priezastis tai visiskai baltas audinys nederejo, plausas labiau dramblio kaulo spalvos bet susigroja su juostele. Juostele buvo tik tokia, tad rinkausi is to ka pavyko gauti biggrin.gif Na gavosi kas gavosi smile.gif

Zmona, kaip ir buvau vakar nusprendusi pradedi dirbti blush2.gif Darbas ganetinai idomus, rinkodara, marketingas ir aktyvus pardavimai. Bet siandien esu beveik tikra kad atsisakysiu, nes atlygis mazas, auklei sumokesiu beveik visa atlyginima, liks 100 tik doh.gif O kur dar vazinejimas, pietus ir pan. dalykai blush2.gif

Flormila, grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flormila @ 2011 05 21, 10:09)
Aciu  Ducky, loreta72, Bangelia..,
matau atejo ir ferero saldainiuku eile smile.gif kaip tik dariau kavos puokste smile.gif

labai grazu 4u.gif oo jau spalvos wub.gif wub.gif

QUOTE(knielita @ 2011 05 21, 10:43)
kur dar vazinejimas, pietus ir pan. dalykai  blush2.gif [/color]

tai va kad jau kai viska pasveri tai ir gaunasi kad neapsimoka dirbti schmoll.gif baisu... taip neturetu buti ...
Atsakyti
QUOTE(Flormila @ 2011 05 21, 10:09)

nuostabi kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
na as ir vel Jusu teismui blush2.gif
rupus miltai kaip sunku daryti laiva doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
soninius bortus vyras iskritikavo ypac tariamus kajutes langus biggrin.gif , o man atrode kad teisingai nes kazkaip reikejo suktis is padeties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 21 gegužės 2011 - 21:19
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 21, 10:45)
labai grazu  4u.gif  oo jau spalvos  wub.gif  wub.gif
tai va kad jau  kai viska pasveri tai ir gaunasi kad neapsimoka dirbti  schmoll.gif baisu... taip neturetu buti ...

Padetis pas mus nepavydetina. Radau skelbima, kad ieskoma 0,5 etato administratore, ejau kaip zmogus kuris pasedes ofise, atsakys i skamb doh.gif ucius, sutvarkys administracinius reikalus ir po 4 val. eis namo. Bet atrankos metu taip krate biggrin.gif Jog pradzioje nesuvokiau kam administratorei butinos tokios zinios. Mano diplomai pasirodo suformavo teigiama nuomone ir reikalabimai isaugo. Darbas idomus: administravimas, kita sritis: aktyvi klientu paieska, pasiulymu rengimas, prezentaciju ruosimas, dar kita sritis: marketinginiu trumpalaikiu ir ilgalaikiu planu ruosimas, vartotoju segmentavimas, poreikiu isskirymas, griupems pasiulymu ruosimas ir ketvirta: rinkos sekimas, analizavimas ir dar penkta biggrin.gif uzslepta - ofiso valymas. Darbo pakaktu 4 etatams jei ne daugiau, man buvo pasakyta kad darbas atliekamas laiku, speti privaloma, dirbti galima ofise per nakti biggrin.gif paminesiu kad priimta 0.5 etato tai viso 4 val. Kiek manot siulo uz si darba? Buvo siulyta puse min. sumos, man atsisakius pasiule keliais simtais daugiau, po ju pasiulymo nusprendziau eiti tik del darbo pobudzio, bet perskaiciavus viska as dirbdama net jei aukle samdaus 5 val. per diena einu i juoda minusa, jei virsvalandziai sedziu skoloj. Va tokia padetis pas mus, turint kelis diplomus, turint noro ir jegu dirbti, tik tas noras greitai uzgesta kai suvoki kad is to atlygimo pasidengs vaiku aukle ar darzelis ir keli lankomi vaiku bureliai...Maistas, keliones, seimos pramogos nebutinos. issiliejau, nors ne vieta cia blush2.gif
Papildyta:
Natur, grazu, tik langai gal kiek keistokai atrodo, o jei juos pakeistum sokoladiniais centais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 21 gegužės 2011 - 21:29
QUOTE(knielita @ 2011 05 21, 22:30)

Papildyta:
Natur, grazu, tik langai gal kiek keistokai atrodo, o jei juos pakeistum sokoladiniais centais?

tai va atrodo kazka buvau apgalvojusi vizijose del laivo, bet kai reikejo pasirodo nenusipirkau visko, bet ir sveikatos pritruko ilgai krapsciausi biggrin.gif blush2.gif

Papildyta:
Flormila, kaip grazu kavos medis wub.gif
mielai kas ryta 7val gerciau kavos
Atsakyti