Ten kadangi skaitosi reklama nes kontaktai yra, tai parašysiu į až . Su malonumu paviešinčiau vagilkas ir čia
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 10:03)
Ten kadangi skaitosi reklama nes kontaktai yra, tai parašysiu į až . Su malonumu paviešinčiau vagilkas ir čia
Gal gali ir man parasyt, nes kiek dejau savu medeliu nuotruku visi buvo be jkiu uzrasu
jau kai as niekada irgi nedejau jokiu zenklu ant savo darbu
Ducky parasyk ir man ta psl arba kuri jau turit
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 04 17, 11:11)
Gal gali ir man parasyt, nes kiek dejau savu medeliu nuotruku visi buvo be jkiu uzrasu
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 04 17, 11:18)
jau kai as niekada irgi nedejau jokiu zenklu ant savo darbu
parašiau į AŽ. Tai va kokių žmonių gali būti,. Jos tik vakar sukūrė tą psl, ir nebūtume net žinoję, jei nebūčiau pastebėjusi lankytojų iš to puslapio
Revera oi Ducky grazus laivas ziauriai o gerimas tai isviso
o tai man iskilo klausimelis, jos kopina musu foto ir tipo parduoda tokius darbus? o tai jei klientas uzsako toki darba, juk nukopijuoti realiai yra pakankamai sudetinga nu zodziu ir as noriu pasiziureti i ta puslapiuka laukiu AZ
o tai man iskilo klausimelis, jos kopina musu foto ir tipo parduoda tokius darbus? o tai jei klientas uzsako toki darba, juk nukopijuoti realiai yra pakankamai sudetinga nu zodziu ir as noriu pasiziureti i ta puslapiuka laukiu AZ
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 04 17, 11:58)
Revera oi Ducky grazus laivas ziauriai o gerimas tai isviso
ačiū už pagyras laivukui taip butelaitį specialiai derinau pagal laivo spalvą
o dėl tų kopijavimų, be abejo kad jos neatkartos tokių pat, nes lyginant su jų darbais(yra pora įdėta ir jų), tai ten joms kak rakam da kitaja iki to ką jos nukopijavusios buvo mane labiausiai įsiutino, kad paėmė svetimas nuotraukas nors turi ir savų.O žmogus netyčia užėjęs į jų psl gali susižavėti pavogtais darbais, užsisakys, o po to nusivils ir visai nieko iš nieko neužsakinės. Va kame esmė
Juk ir mano medelį buvo nusivogusios
Ducky, ačiū kad parodei. Reiks dėti savo rekvizitus ant nuotraukų.
Kas cia per bezabrazijos dedasi , noreciau ir as su zinoti rekvizitus to puslapiuko, jei dar neatsibodo rasinet, buciau dekinga
QUOTE(šneider @ 2011 04 17, 13:48)
Juk ir mano medelį buvo nusivogusios
eik tu sau! as galvojau kad visi trys pirmi sagos 28, o pasirodo trečias tavo ne nu viršūnė!
Būtinai dėkit, aš nuo pat pirmo medžio pradėjau dėti, nes kas ten žino, ir ne kur šone, o bent jau ant pačio darbo, nes juk galima apkirpti. O kai ant pačio darbo, tai bent jau photoshopu reiks pasidarbuoti vagilkoms, ne taip jau lengva iš karto bus
Papildyta:
QUOTE(ausruzel @ 2011 04 17, 14:11)
Kas cia per bezabrazijos dedasi , noreciau ir as su zinoti rekvizitus to puslapiuko, jei dar neatsibodo rasinet, buciau dekinga
išsiunčiau
Aš čia taip pamasčiau, niekur savo medelio nuotraukų daugiau nesu dėjusi, tik čia, tai gal kuri iš mūsiškių čia taip?Nieko įžeist nenorėjau, čia tik pamąstymas
Bet tai dabar nosį užrietus galiu vaikščiot, mano mėgėjos darbelį prie tokių profių kaip Saga ir Ducky įdėjo
Turiu pasiūlymą, kitą kart kuriant temą, pirmoje žinutėje reikia pateikti tokią informaciją: kad visos čia pateikiamos nuotraukos yra kažkieno nuosavybė ir už jų pasisavinimą be savininko sutikimo yra baudžiama pagal Baudžiamojo kodekso 191 str: Tas, kas savo vardu išleido arba viešai paskelbė svetimą literatūros, mokslo, meno ar kitokį kūrinį arba jo dalį, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
Gan žiauriai skamba, bet tokių atvejų nebe-pasitaikytu.
Bet tai dabar nosį užrietus galiu vaikščiot, mano mėgėjos darbelį prie tokių profių kaip Saga ir Ducky įdėjo
Turiu pasiūlymą, kitą kart kuriant temą, pirmoje žinutėje reikia pateikti tokią informaciją: kad visos čia pateikiamos nuotraukos yra kažkieno nuosavybė ir už jų pasisavinimą be savininko sutikimo yra baudžiama pagal Baudžiamojo kodekso 191 str: Tas, kas savo vardu išleido arba viešai paskelbė svetimą literatūros, mokslo, meno ar kitokį kūrinį arba jo dalį, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
QUOTE(šneider @ 2011 04 17, 14:53)
Aš čia taip pamasčiau, niekur savo medelio nuotraukų daugiau nesu dėjusi, tik čia, tai gal kuri iš mūsiškių čia taip?Nieko įžeist nenorėjau, čia tik pamąstymas
gali būti kad kažkas iš forumo, bet gali būti, kad nebūtinai čia reiškėsi mūsų temoj gera mintis dėl BK bet jeigu matė ką čia rašėm, tai tegu slepiasi po lapais
QUOTE(Ducky @ 2011 04 17, 15:07)
gali būti kad kažkas iš forumo, bet gali būti, kad nebūtinai čia reiškėsi mūsų temoj gera mintis dėl BK bet jeigu matė ką čia rašėm, tai tegu slepiasi po lapais
Oba kokios čia nuotaikos . Gerai, kad iš manęs nėra ką vogt
O dėl įstatymų, tai nemanau, kad taip paprastai BK pritaikysit, taikytų tada bele kur jau... Internetas yra internetas, pasiskolino gal pačios to nesuprasdamos, kad kažkam nemalonu ar užgauna, ar dar baisiau - vagia