zmona, labai grazu. tavo stilius man labai patinka Ant ko darei? ir tas ale sakas pirkais? Siaip labai graziai, prabangiai ziurisi
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 14:53)
zmona, labai grazu. tavo stilius man labai patinka Ant ko darei? ir tas ale sakas pirkais? Siaip labai graziai, prabangiai ziurisi
ant nieko .. is putoplasto ispjoviau tokia ale (***** zodzius pamirsau ) hmmm apvalia mazdaug 5 cm aukscio forma ir atskirai ale tokia kaip kepure grybo sudejus viena ant kito gavosi tikras grybas tada viska aptraukiau flizelinu ir t.t. nu ir klijavau ... o tos sakos tai pirktos ale manau kad galima rasti miske kazka panasaus .. tik tinkamai apdazius butu super ... ir vazonas nekainuoja ir cemenatas pigiau gaunasi
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 15:00)
ant nieko .. is putoplasto ispjoviau tokia ale (***** zodzius pamirsau ) hmmm apvalia mazdaug 5 cm aukscio forma ir atskirai ale tokia kaip kepure grybo sudejus viena ant kito gavosi tikras grybas tada viska aptraukiau flizelinu ir t.t. nu ir klijavau ... o tos sakos tai pirktos ale manau kad galima rasti miske kazka panasaus .. tik tinkamai apdazius butu super ... ir vazonas nekainuoja ir cemenatas pigiau gaunasi
putoplastas eina į trasą pati geriausia medžiaga
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 15:12)
putoplastas eina į trasą pati geriausia medžiaga
aga anksciau jo neturejau daug tai beveik nenaudojau .. o daba vyras partempe ir sake kiek reiks dar parnes tai sakiau vazonus pradesiu kuopti is putoplasto
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 15:16)
aga anksciau jo neturejau daug tai beveik nenaudojau .. o daba vyras partempe ir sake kiek reiks dar parnes tai sakiau vazonus pradesiu kuopti is putoplasto
irgi idėja
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 20:52)
Bangelia.. kur tuos balandzius pirkai vestuviniam medeliui?
alytaus rimi, geliu skyriui
Zmona, liuks As sumasciau kompozicija savo dickiomokytojai padaryt, na ziuresiu kas gausis Ir panasu i tai kad mano saldzios improvizacijos nebebus tokios gausios, saldainius iskeisiu i projektu rengima, kazkiek gaila net
Na stai paruosta kelionei saldi saka, nieko keisti nereikejo, patiko ji ir taip Na o man dziugu kad padariau tai ko is manes buvo tiketasi
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 20, 15:48)
alytaus rimi, geliu skyriui
aa gi tiesa tu alytiske kiek plojai? gal net neapsimoka siustis
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 16:29)
Zmona, liuks As sumasciau kompozicija savo dickiomokytojai padaryt, na ziuresiu kas gausis Ir panasu i tai kad mano saldzios improvizacijos nebebus tokios gausios, saldainius iskeisiu i projektu rengima, kazkiek gaila net
kas per projektai
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 18:28)
Na stai paruosta kelionei saldi saka, nieko keisti nereikejo, patiko ji ir taip Na o man dziugu kad padariau tai ko is manes buvo tiketasi
oo nu ir super daba kai geliu daugiau tai man daug graziau
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 15:20)
irgi idėja
tu pradek tu turi dirbtuves, pasakysi kaip sekesi nes as tai virtuve siukslinu
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 20, 19:28)
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę, tik man vis netiko galutinis rezultatas, perdariau kelis kartus, atiduodu Jūsų teismui. Tik manau tėčio ji nepasieks, nes mano akimis žiūrint kompozicija netinka dovanoti vyrui
jei atvirai tai kazkaip nzn kazko gal truksta? siaip kazkaip labai vaikiskai atrodo gal vaikui dovanoti tiktu
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 18:31)
aa gi tiesa tu alytiske kiek plojai? gal net neapsimoka siustis
apie 9lt mokejau
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 20, 19:28)
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę,
nu grazu o vyrui ar tiktu dovanot net nznau.. kodel gi ne