Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

zmona, labai grazu. tavo stilius man labai patinka thumbup.gif Ant ko darei? ir tas ale sakas pirkais? Siaip labai graziai, prabangiai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 14:53)
zmona, labai grazu. tavo stilius man labai patinka  thumbup.gif Ant ko darei? ir tas ale sakas pirkais? Siaip labai graziai, prabangiai ziurisi thumbup.gif

ant nieko .. is putoplasto ispjoviau tokia ale (***** zodzius pamirsau biggrin.gif ) hmmm apvalia mazdaug 5 cm aukscio forma ir atskirai ale tokia kaip kepure grybo biggrin.gif sudejus viena ant kito gavosi tikras grybas lotuliukas.gif tada viska aptraukiau flizelinu ir t.t. nu ir klijavau ... o tos sakos tai pirktos ale manau kad galima rasti miske kazka panasaus .. tik tinkamai apdazius butu super ... ir vazonas nekainuoja ir cemenatas thumbup.gif pigiau gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 15:00)
ant nieko .. is putoplasto ispjoviau tokia ale (***** zodzius pamirsau biggrin.gif ) hmmm apvalia mazdaug 5 cm aukscio forma ir atskirai ale tokia kaip kepure grybo  biggrin.gif  sudejus viena ant kito gavosi tikras grybas  lotuliukas.gif tada viska aptraukiau flizelinu ir t.t. nu ir klijavau ... o tos sakos tai pirktos ale manau kad galima rasti miske kazka panasaus .. tik tinkamai apdazius butu super ... ir vazonas nekainuoja ir cemenatas  thumbup.gif  pigiau gaunasi  4u.gif

putoplastas eina į trasą biggrin.gif pati geriausia medžiaga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 15:12)
putoplastas eina į trasą  biggrin.gif pati geriausia medžiaga  biggrin.gif

aga thumbup.gif anksciau jo neturejau daug tai beveik nenaudojau .. o daba vyras partempe ir sake kiek reiks dar parnes lotuliukas.gif tai sakiau vazonus pradesiu kuopti is putoplasto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 15:16)
aga  thumbup.gif  anksciau jo neturejau daug tai beveik nenaudojau .. o daba vyras partempe ir sake kiek reiks dar parnes  lotuliukas.gif  tai sakiau vazonus pradesiu kuopti is putoplasto  lotuliukas.gif

irgi idėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 20:52)
Bangelia.. kur tuos balandzius pirkai vestuviniam medeliui?

alytaus rimi, geliu skyriui smile.gif
Atsakyti
Zmona, liuks thumbup.gif As sumasciau kompozicija savo dickiomokytojai padaryt, na ziuresiu kas gausis rolleyes.gif Ir panasu i tai kad mano saldzios improvizacijos nebebus tokios gausios, saldainius iskeisiu i projektu rengima, kazkiek gaila net unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Na stai paruosta kelionei saldi saka, nieko keisti nereikejo, patiko ji ir taip wub.gif Na o man dziugu kad padariau tai ko is manes buvo tiketasi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 20, 15:48)
alytaus rimi, geliu skyriui smile.gif

aa gi tiesa tu alytiske biggrin.gif kiek plojai? gal net neapsimoka siustis 4u.gif

QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 16:29)
Zmona, liuks  thumbup.gif As sumasciau kompozicija savo dickiomokytojai padaryt, na ziuresiu kas gausis  rolleyes.gif Ir panasu i tai kad mano saldzios improvizacijos nebebus tokios gausios, saldainius iskeisiu i projektu rengima, kazkiek gaila net  unsure.gif  unsure.gif

kas per projektai ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 18:28)
Na stai paruosta kelionei saldi saka, nieko keisti nereikejo, patiko ji ir taip  wub.gif Na o man dziugu kad padariau tai ko is manes buvo tiketasi  blush2.gif

oo nu ir super thumbup.gif daba kai geliu daugiau tai man daug graziau ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 15:20)
irgi idėja  biggrin.gif

tu pradek biggrin.gif tu turi dirbtuves, pasakysi kaip sekesi lotuliukas.gif nes as tai virtuve siukslinu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę, tik man vis netiko galutinis rezultatas, perdariau kelis kartus, atiduodu Jūsų teismui. Tik manau tėčio ji nepasieks, nes mano akimis žiūrint kompozicija netinka dovanoti vyrui doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 20, 19:28)
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę, tik man vis netiko galutinis rezultatas, perdariau kelis kartus, atiduodu Jūsų teismui. Tik manau tėčio ji nepasieks, nes mano akimis žiūrint kompozicija netinka dovanoti vyrui  doh.gif

jei atvirai tai kazkaip nzn kazko gal truksta? g.gif siaip kazkaip labai vaikiskai atrodo blush2.gif gal vaikui dovanoti tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 18:31)
aa gi tiesa tu alytiske  biggrin.gif  kiek plojai? gal net neapsimoka siustis  4u.gif

apie 9lt mokejau smile.gif

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 20, 19:28)
Sugalvojau tėčiui pagauti auksinę žuvelę,

nu grazu bigsmile.gif o vyrui ar tiktu dovanot net nznau.. kodel gi ne g.gif
Atsakyti