Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Bangelia.. kur tuos balandzius pirkai vestuviniam medeliui?
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 18:54)
cia radau nete toki pavyzdeli su nesusuktais lapais ir ne su kalnu kliju  biggrin.gif  tai gal ir nieko atrodo  blush2.gif  jei kazkam dovanoti.. norsmociutem man regis labiau patinka su daug daug kliju ir blizguciu  biggrin.gif

čia jau gražiau, bet vis vien neturėčiau kur tokios sukišti ir gerai čia pasakyta buvo, kad labiau tokios "atvirutės" vyresnius žmones domina manau biggrin.gif

Beje gražiai įkapavai dovanėlę smile.gif
Atsakyti
Darau as tokias knygas, ir tikrai nemazai ju padarius.Nezinau kur zmones jas deda, bet jau nuo pernai metu uzsakymus gaunu
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 21:01)
Beje gražiai įkapavai dovanėlę smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 19, 21:02)
Darau as tokias knygas, ir tikrai nemazai ju padarius.Nezinau kur zmones jas deda, bet jau nuo pernai metu uzsakymus gaunu

tai sakau deda sekcijon biggrin.gif tik zinau kad mama per mano vestuves "pasipuose" nisas lotuliukas.gif fotkese visur matosi biggrin.gif nu jai grazu biggrin.gif o as nieko pries, jei jai grazu- gerai ir man lotuliukas.gif smile.gif todel manau kad daugeliui musu tevu tokie dalykai grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 19, 20:02)

Nieko nuostabaus, kad uzsakymu yra, juk ganetinai grazu (ypac moteriskems smile.gif ), tai ypac vertina vyresnio amziaus zmones, tai originali dovana. Tik as asmeniskai nenoreciau tokios gauti, netureciau kur jos deti blush2.gif Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja lotuliukas.gif
r
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 22:25)
Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja  lotuliukas.gif

tai reik kaledom trauktis dovanelem ir daryti viena kitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 22:25)
Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja lotuliukas.gif
r

ir man ta pati problema biggrin.gif reik viena kitai pasidovanot, lauksiu dovanos ryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 21:27)
tai reik kaledom trauktis dovanelem ir daryti viena kitai  biggrin.gif

Zinok labai gera ideja, man labai patiktu kad ir tavo dovana puosta saldainiais, liuks atrodo wub.gif wub.gif

tiesa, tu klausei apie balandzius, tai ju yra pirkti man regis ir sigutes floristikoj, tikrai didelis pasirinkimas nuo maziuciuku iki dideliu 4u.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 21:29)
ir man ta pati problema  biggrin.gif reik viena kitai pasidovanot, lauksiu dovanos ryt  biggrin.gif

Ducky, kai vaziuosiu i ta puse atvesiu biggrin.gif tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 gegužės 2011 - 11:48
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 12:47)
Zinok labai gera ideja, man labai patiktu kad ir tavo dovana puosta saldainiais, liuks atrodo  wub.gif  wub.gif

tiesa, tu klausei apie balandzius, tai ju yra pirkti man regis ir sigutes floristikoj, tikrai didelis pasirinkimas nuo maziuciuku iki dideliu  4u.gif

oi aciu 4u.gif tai reik kitiem metam ka nors sumastyti smile.gif susikeisti dovanom biggrin.gif

oi aciu aciu thumbup.gif tikrai ir kiek daaaaaug thumbup.gif

dariau sianakt saldainiu gal puokstele ? g.gif nzn kaip pavadinti, ir dar kaip tycia poto dukra sumaste kad jau rytas doh.gif nu miego nooooriu, jauciuosi pervaziuota doh.gif einu fotkyti ka padariau ax.gif
Atsakyti
tai va keliu savo darbeli ... siaip uzmanymas buvo kitoks, bet kaip ir minejau issikerojau per daug biggrin.gif .. todel sugalvojau kitaip daryti ale irgi nesigavo taip kaip isivaizdavau savo smegenelese biggrin.gif nu bet galutinis variantas man visai patinka, o svarbiausia skanus ax.gif

dar noriu padekoti kuri cia uzrode kad ta organza galima smeigti su pagaliuku 4u.gif (pasiimkit baliona nes pamirsau kuri blush2.gif ) nes siaip visada vengiau ja naudoti nes nusisvilindavau pirstus biggrin.gif ir dabar nenorejau jos deti nes neturejau reikiamos spalvos ... ale truputi truko saldainiu teko daryti tarpus ax.gif o juos maskuoti organza, nu ir gavosi visai nieko thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 13:53)
tai va keliu savo darbeli ... siaip uzmanymas buvo kitoks, bet kaip ir minejau issikerojau per daug  biggrin.gif .. todel sugalvojau kitaip daryti ale irgi nesigavo taip kaip isivaizdavau savo smegenelese  biggrin.gif  nu bet galutinis variantas man visai patinka, o svarbiausia skanus  ax.gif

dar noriu padekoti kuri cia uzrode kad ta organza galima smeigti su pagaliuku  4u.gif  (pasiimkit baliona nes pamirsau kuri  blush2.gif ) nes siaip visada vengiau ja naudoti nes nusisvilindavau pirstus  biggrin.gif  ir dabar nenorejau jos deti nes neturejau reikiamos spalvos ... ale truputi truko saldainiu teko daryti tarpus  ax.gif o juos maskuoti organza, nu ir gavosi visai nieko  thumbup.gif

labai labai gražu 4u.gif kaip visada savaim stiliuje blush2.gif aš ją pavadinčiau kompozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 14:35)
labai labai gražu  4u.gif kaip visada savaim stiliuje  blush2.gif aš ją pavadinčiau kompozicija smile.gif

aciu 4u.gif kad niekaip negaliu isbristi is tu paciu spalvu doh.gif va va tas zodis biggrin.gif KOMPOZICIJA doh.gif uzkrites buvo is po sunkios nakties lotuliukas.gif
Atsakyti