Bangelia.. kur tuos balandzius pirkai vestuviniam medeliui?
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 18:54)
cia radau nete toki pavyzdeli su nesusuktais lapais ir ne su kalnu kliju tai gal ir nieko atrodo jei kazkam dovanoti.. norsmociutem man regis labiau patinka su daug daug kliju ir blizguciu
čia jau gražiau, bet vis vien neturėčiau kur tokios sukišti ir gerai čia pasakyta buvo, kad labiau tokios "atvirutės" vyresnius žmones domina manau
Beje gražiai įkapavai dovanėlę
Darau as tokias knygas, ir tikrai nemazai ju padarius.Nezinau kur zmones jas deda, bet jau nuo pernai metu uzsakymus gaunu
QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 21:01)
Beje gražiai įkapavai dovanėlę
aciu
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 19, 21:02)
Darau as tokias knygas, ir tikrai nemazai ju padarius.Nezinau kur zmones jas deda, bet jau nuo pernai metu uzsakymus gaunu
tai sakau deda sekcijon tik zinau kad mama per mano vestuves "pasipuose" nisas fotkese visur matosi nu jai grazu o as nieko pries, jei jai grazu- gerai ir man todel manau kad daugeliui musu tevu tokie dalykai grazus
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 19, 20:02)
Nieko nuostabaus, kad uzsakymu yra, juk ganetinai grazu (ypac moteriskems ), tai ypac vertina vyresnio amziaus zmones, tai originali dovana. Tik as asmeniskai nenoreciau tokios gauti, netureciau kur jos deti Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja
r
QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 22:25)
Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja
tai reik kaledom trauktis dovanelem ir daryti viena kitai
QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 22:25)
Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja
r
r
ir man ta pati problema reik viena kitai pasidovanot, lauksiu dovanos ryt
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 21:27)
tai reik kaledom trauktis dovanelem ir daryti viena kitai
Zinok labai gera ideja, man labai patiktu kad ir tavo dovana puosta saldainiais, liuks atrodo
tiesa, tu klausei apie balandzius, tai ju yra pirkti man regis ir sigutes floristikoj, tikrai didelis pasirinkimas nuo maziuciuku iki dideliu
QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 21:29)
ir man ta pati problema reik viena kitai pasidovanot, lauksiu dovanos ryt
Ducky, kai vaziuosiu i ta puse atvesiu tau
QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 12:47)
Zinok labai gera ideja, man labai patiktu kad ir tavo dovana puosta saldainiais, liuks atrodo
tiesa, tu klausei apie balandzius, tai ju yra pirkti man regis ir sigutes floristikoj, tikrai didelis pasirinkimas nuo maziuciuku iki dideliu
oi aciu tai reik kitiem metam ka nors sumastyti susikeisti dovanom
oi aciu aciu tikrai ir kiek daaaaaug
dariau sianakt saldainiu gal puokstele ? nzn kaip pavadinti, ir dar kaip tycia poto dukra sumaste kad jau rytas nu miego nooooriu, jauciuosi pervaziuota einu fotkyti ka padariau
tai va keliu savo darbeli ... siaip uzmanymas buvo kitoks, bet kaip ir minejau issikerojau per daug .. todel sugalvojau kitaip daryti ale irgi nesigavo taip kaip isivaizdavau savo smegenelese nu bet galutinis variantas man visai patinka, o svarbiausia skanus
dar noriu padekoti kuri cia uzrode kad ta organza galima smeigti su pagaliuku (pasiimkit baliona nes pamirsau kuri ) nes siaip visada vengiau ja naudoti nes nusisvilindavau pirstus ir dabar nenorejau jos deti nes neturejau reikiamos spalvos ... ale truputi truko saldainiu teko daryti tarpus o juos maskuoti organza, nu ir gavosi visai nieko
dar noriu padekoti kuri cia uzrode kad ta organza galima smeigti su pagaliuku (pasiimkit baliona nes pamirsau kuri ) nes siaip visada vengiau ja naudoti nes nusisvilindavau pirstus ir dabar nenorejau jos deti nes neturejau reikiamos spalvos ... ale truputi truko saldainiu teko daryti tarpus o juos maskuoti organza, nu ir gavosi visai nieko
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 13:53)
tai va keliu savo darbeli ... siaip uzmanymas buvo kitoks, bet kaip ir minejau issikerojau per daug .. todel sugalvojau kitaip daryti ale irgi nesigavo taip kaip isivaizdavau savo smegenelese nu bet galutinis variantas man visai patinka, o svarbiausia skanus
labai labai gražu kaip visada savaim stiliuje aš ją pavadinčiau kompozicija
QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 14:35)
labai labai gražu kaip visada savaim stiliuje aš ją pavadinčiau kompozicija
aciu kad niekaip negaliu isbristi is tu paciu spalvu va va tas zodis KOMPOZICIJA uzkrites buvo is po sunkios nakties