Bangelia.. kur tuos balandzius pirkai vestuviniam medeliui?
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 18:54)
cia radau nete toki pavyzdeli su nesusuktais lapais ir ne su kalnu kliju
tai gal ir nieko atrodo
jei kazkam dovanoti.. norsmociutem man regis labiau patinka su daug daug kliju ir blizguciu

čia jau gražiau, bet vis vien neturėčiau kur tokios sukišti ir gerai čia pasakyta buvo, kad labiau tokios "atvirutės" vyresnius žmones domina manau

Beje gražiai įkapavai dovanėlę

Darau as tokias knygas, ir tikrai nemazai ju padarius.Nezinau kur zmones jas deda, bet jau nuo pernai metu uzsakymus gaunu
QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 21:01)
aciu

QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 19, 21:02)
Darau as tokias knygas, ir tikrai nemazai ju padarius.Nezinau kur zmones jas deda, bet jau nuo pernai metu uzsakymus gaunu
tai sakau deda sekcijon

QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 19, 20:02)
Nieko nuostabaus, kad uzsakymu yra, juk ganetinai grazu (ypac moteriskems

r
QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 22:25)
Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja

tai reik kaledom trauktis dovanelem ir daryti viena kitai

QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 22:25)
Va butelaiti dekoruota, saldainiu puokste, krepseli, medeli mielai priimciau, bet beda ta kad ju man niekas nedovanoja
r

r
ir man ta pati problema

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 19, 21:27)
Zinok labai gera ideja, man labai patiktu kad ir tavo dovana puosta saldainiais, liuks atrodo

tiesa, tu klausei apie balandzius, tai ju yra pirkti man regis ir sigutes floristikoj, tikrai didelis pasirinkimas nuo maziuciuku iki dideliu

QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 21:29)
Ducky, kai vaziuosiu i ta puse atvesiu

QUOTE(knielita @ 2011 05 20, 12:47)
Zinok labai gera ideja, man labai patiktu kad ir tavo dovana puosta saldainiais, liuks atrodo
tiesa, tu klausei apie balandzius, tai ju yra pirkti man regis ir sigutes floristikoj, tikrai didelis pasirinkimas nuo maziuciuku iki dideliu

oi aciu

oi aciu aciu

dariau sianakt saldainiu gal puokstele ?

tai va keliu savo darbeli ... siaip uzmanymas buvo kitoks, bet kaip ir minejau issikerojau per daug
.. todel sugalvojau kitaip daryti ale irgi nesigavo taip kaip isivaizdavau savo smegenelese
nu bet galutinis variantas man visai patinka, o svarbiausia skanus
dar noriu padekoti kuri cia uzrode kad ta organza galima smeigti su pagaliuku
(pasiimkit baliona nes pamirsau kuri
) nes siaip visada vengiau ja naudoti nes nusisvilindavau pirstus
ir dabar nenorejau jos deti nes neturejau reikiamos spalvos ... ale truputi truko saldainiu teko daryti tarpus
o juos maskuoti organza, nu ir gavosi visai nieko

QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 20, 13:53)
tai va keliu savo darbeli ... siaip uzmanymas buvo kitoks, bet kaip ir minejau issikerojau per daug
.. todel sugalvojau kitaip daryti ale irgi nesigavo taip kaip isivaizdavau savo smegenelese
nu bet galutinis variantas man visai patinka, o svarbiausia skanus
(pasiimkit baliona nes pamirsau kuri
) nes siaip visada vengiau ja naudoti nes nusisvilindavau pirstus
ir dabar nenorejau jos deti nes neturejau reikiamos spalvos ... ale truputi truko saldainiu teko daryti tarpus
o juos maskuoti organza, nu ir gavosi visai nieko

labai labai gražu

QUOTE(Ducky @ 2011 05 20, 14:35)
aciu