Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

Sveikutes, darbeliai grazus 4u.gif
Knielita- man asmeniskai nedera saldainiu spalvos, raudonumas labai jau skirtingas, bet cia tik mano nuomone

Jei kam reikia patarimu del puoksciu darymo, mielai padeciau, patarciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 18, 22:43)
neradau temeles apie dekoruotas knygas,gal is cia gyvenanciu auksarankiu bandziusios kazka daryti? blush2.gif

Apie kokias knygas kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Flormila @ 2011 05 18, 21:53)
medelis Komunijos sventei

lb grazus thumbup.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 05 18, 22:39)
g.gif tik pasakysiu, kad man spalviškai kažkas nedera nors tu ką  g.gif matyt tas salotinis vazonas  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(loreta72 @ 2011 05 18, 22:44)
Knielita aš turbūt to mažesnio burbulo visai nedėčiau, nes kai pridengiau jį ranka, man visai gražu be jo, nes ta šaka taip gražiai išlinkus ir atrodo daugiau kaip ir nieko nereikia smile.gif

drinks_cheers.gif
bet seip saka Knielita man tai superine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangelia..: 19 gegužės 2011 - 08:03
Aciu uz nuomones, esu suvarzyta, nes spalva nurodyta, saldainiai irgi buvo prasyti butent tokie, man labiau rupi pati medzio forma, tie du burbulai ant vienos horizantalios sakos, ar ziurisi?
Atsakyti
man tai gal geriau ziurisi be to antro burbulo g.gif
user posted image
sorry biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 19, 08:16)
man tai gal geriau ziurisi be to antro burbulo  g.gif
user posted image
sorry biggrin.gif

Man tokia saka ideali pasirode krikstynu medziui, cia juk idealu supynems pakabinti biggrin.gif Bet medis skirtas daug daug solidesniai progai, viskas daryta pagal pageidavimus, na bet jei netiks, as ji pakoreguosiu kaip sitoj foto, nes tokiu saku daug nera bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 19 gegužės 2011 - 08:19
QUOTE(knielita @ 2011 05 19, 09:19)
Man tokia saka ideali pasirode krikstynu medziui, cia juk idealu supynems pakabinti  biggrin.gif Bet medis skirtas daug daug solidesniai progai, viskas daryta pagal pageidavimus, na bet jei netiks, as ji pakoreguosiu kaip sitoj foto, nes tokiu saku daug nera  bigsmile.gif

man tai irgi kazkas nelabai.. nors siaip visai nesupykciau toki medeli gavus biggrin.gif as jjauciu daryciau kaip ir tu pati sakei.. pjauciau kazkaip kazkokiu budu saka ir ta antra bumbula bandyciau montuoti apacioj, jei yra butini abu bumbulai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2011 05 18, 22:07)
Apie kokias knygas kalbi?

va apie tokias...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2011 05 18, 21:29)

super! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 19, 12:35)
va apie tokias...
user posted image
Papildyta:

super! 4u.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif

O kas domina siuose knyguose? Imi knyga, suklijuoji lapus, dekoruoji karstais klijais, purski dazais ir belieka dekoruoti knyga kaip nori.
Tiesa, gali ideti teksta, sveikinima ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 19, 13:35)
va apie tokias...

ne duok Dieve kas nors man tokią padovanotų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 19, 14:09)
ne duok Dieve kas nors man tokią padovanotų  doh.gif  biggrin.gif

graziai ta knygute papuosta atrodo, bet ir aš nežinočiau kur tokią dėti, o išmest būtų gaila - žmogus tiek darbo idėjo...

o apie saldainių medelius visai kitos nuomonės - gali laikyti laikyti, o kai nusibosta - suvalgai. Esu ir aš keletą minčių iš jūsų, mergaitės, "pasivogusi", turiu ir nuotraukėlių savo pirmų blynų, kai turėsiu daugiau laiko pasirodysiu ir aš cool.gif
Atsakyti
del tos knygos tai nzn mano tevas gavo dvi jubiliejaus proga tai kazkur sekcijoj ale pasidejo biggrin.gif mes igi gavom vestuviu proga biggrin.gif tai kazkur pas anyta metosi ax.gif o siaip nzn gal ta knyga padarius ale dekoravus su saldainiais nu gautusi kazkas kaip palinkejimas su saldainiais .. suvalgei saldainius knyga ismetei blush2.gif nes kazkaip nzn gal cia skonio reikalas, nu mano mamai labai patinka ale grazu ax.gif gal cia senimui labiau patinka nes jiems naujove kazkokia g.gif
Atsakyti