Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 17, 17:15)
Labai ačiū iš informacija  thumbup.gif O kokioje būtent Rimi, nes Ateities g. žiūrėjau, tai auksinio nebuvo, tik įprastinės spalvos.

ateities nedidelė Rimi, žiūrėk hiper, aš perku žirmūnuose smile.gif
Atsakyti
Atnesu vestuvini medeli.. dar nezinau patinka jis man ar ne biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 18, 19:16)

medelis grazus! 4u.gif o jis nevirsta i ta puse kur saldainiu bumbulas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 18, 20:32)
medelis grazus! 4u.gif  o jis nevirsta i ta puse kur saldainiu bumbulas? g.gif

nu zinai.. galejo biski but mazesnis burbulas.. bet db taip pasvyruoja pasvyruoja ir stovi biggrin.gif saka taip daugiau pasvyruoja.. blush2.gif
Atsakyti
As zinokit uzsikasus ieskau kas man iki sestadienio pagamintu saldainiu medeli nuotakai pasveikinti doh.gif
nieko neradau Vilniuje, visos uzsieme kazkokios g.gif

dabar galvoju -gal imtis paciai padaryti?
kaip jus manot kokie mano sansai? galiu kazka padoraus sukurti nebandzius nieko anksciau? g.gif

sudetingiausiai man skamba tasai gipsas g.gif
gal neuzmetysit manes jei paklausiu patarimo koki man gipsa pirkti kad nebutu sudetinga paruosti ir kokius klijus naudojat klijuojant oaze ant koto ir saldainiukus pacius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 18, 20:16)

su tais palinkusiais burbulais pavojinga: dariau viena tokį, atrodė idėja gera, o kai pradėjau ją įgyvendinti tai pradėjo mano medis linkt ant šono ir jeigu būčiau nepridėjusi akmenų į vazono vieną kraštą lygsvarai būtų nekas buvę doh.gif
QUOTE(`delfine` @ 2011 05 18, 21:20)
As zinokit uzsikasus ieskau kas man iki sestadienio pagamintu saldainiu medeli nuotakai pasveikinti  doh.gif
nieko neradau Vilniuje, visos uzsieme kazkokios  g.gif

dabar galvoju -gal imtis paciai padaryti?
kaip jus manot kokie mano sansai? galiu kazka padoraus sukurti nebandzius nieko anksciau?  g.gif

sudetingiausiai man skamba tasai gipsas  g.gif
gal neuzmetysit manes jei paklausiu patarimo koki man gipsa pirkti kad nebutu sudetinga paruosti ir kokius klijus naudojat klijuojant oaze ant koto ir saldainiukus pacius?  g.gif

būčiau tikrai padėjus, bet... unsure.gif gal geriau ne medelį bandykite, o kokią puokštelę, čia buvo kalbėta apie jas, tikrai nieko sunkaus nėra smile.gif
Atsakyti
neradau temeles apie dekoruotas knygas,gal is cia gyvenanciu auksarankiu bandziusios kazka daryti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 05 18, 20:32)
su tais palinkusiais burbulais pavojinga: dariau viena tokį, atrodė idėja gera, o kai pradėjau ją įgyvendinti tai pradėjo mano medis linkt ant šono ir jeigu būčiau nepridėjusi akmenų į vazono vieną kraštą lygsvarai būtų nekas buvę 

dar as svieziena sitam reikale,bet jau taip pat buvau susidurusi su sia problemele,teko nupjauti kota ir gavosi tiesi saka ,bet jau gerai laikesi...
Atsakyti
medelis Komunijos sventei

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 18, 21:32)
su tais palinkusiais burbulais pavojinga: dariau viena tokį, atrodė idėja gera, o kai pradėjau ją įgyvendinti tai pradėjo mano medis linkt ant šono ir jeigu būčiau nepridėjusi akmenų į vazono vieną kraštą lygsvarai būtų nekas buvę  doh.gif
būčiau tikrai padėjus, bet... unsure.gif gal geriau ne medelį bandykite, o kokią puokštelę, čia buvo kalbėta apie jas, tikrai nieko sunkaus nėra smile.gif

tai viskas suprantama 4u.gif kad as pati tik sia savaite sualvojau kad butent su saldainiukais reiketu pasveikinti, nes tos geles.... ju daug jos greit nuvysta ir man asmeniskai gaila visu buvo bevystanciu po savo vestuviu doh.gif

sakot puokste...ok lekiu puokstes ieskot biggrin.gif
jei ka sakiau blogiausiu atveju - pripirksiu rafaelo ir supakuosiu i kupeta is permatomo scelafaninio popieriaus - liux bus blush2.gif
Atsakyti
delfine, jei turi psitoleta ir kliju tai tikrai lengvai pasidarysi mirksiukas.gif Sudetingiau jei ju nera, tada jau sunkiau tvirtinasi saldainiai, netvirtai buna. o visa kita tavo fantazija ir norai. Tik nepamirsk pasirodyti su savo puokstele, tikiu kad ji bus labai grazi 4u.gif

Flormila, tas paskutinis medelis, mmmmm wub.gif toks saldus, sviesus, ir as toki gaut noreciau 4u.gif

Bangelia, liuks medis. Svarbu stovi smile.gif Sakute tikiu kad palinguoja, nes ganetinai plona turi atlaikyti burbula, bet man jis patiko. Zinai, as tik gal i tarpus organzos pakaisiociau, prigesinciau raudona spalva siek tiek, nes tokia svente, o cia aistra rekte rekia biggrin.gif Bet cia mano pasteliniu spalvu myletojos nuomone biggrin.gif

Papildyta:
Mano improvizacija, labai noreciau isgirsti ne grazbilybes bet tiesiai sviesiai ka apie ji galvojate.
Buciau dekinga uz patarimus, nes rimtai svarstau trumpinti medi ir antraji burbula leisti ant zemes. Jei mazasis burbulas butu auksciau manau butu graziau, bet vaikscioti ir ieskoti tinkamos sakos nebuvo kaip, dabar belieka daryti is tai kas yra ir daryti kad butu labai grazu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flormila @ 2011 05 18, 21:53)
medelis Komunijos sventei

miela rolleyes.gif
QUOTE(knielita @ 2011 05 18, 22:29)

Mano improvizacija, labai noreciau isgirsti ne grazbilybes bet tiesiai sviesiai ka apie ji galvojate.

g.gif tik pasakysiu, kad man spalviškai kažkas nedera nors tu ką g.gif matyt tas salotinis vazonas g.gif
Atsakyti
Labas

Flormila tavo medelis nu toks toks wub.gif wub.gif wub.gif labai gražios spalvos
Knielita aš turbūt to mažesnio burbulo visai nedėčiau, nes kai pridengiau jį ranka, man visai gražu be jo, nes ta šaka taip gražiai išlinkus ir atrodo daugiau kaip ir nieko nereikia smile.gif
Atsakyti