Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

na rodausi su savo CIUPA CIUPS krepseliu.
manau mergytei patiko ax.gif
user posted image
p.s. mano dukra bent jau labai susirupino ar tuos saldainius valgys biggrin.gif ir dabar praso kad ir pas ja dar vienas toks butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 16 gegužės 2011 - 21:13
[quote=natur,2011 05 16, 22:12]
na rodausi su savo CIUPA CIUPS krepseliu.
manau mergytei patiko ax.gif

Grazus krepselis biggrin.gif
Atsakyti
natur nu tikrai labai grazu , zaisminga 4u.gif
Atsakyti
Labutis darbštuolės. Gal galite patarti kur Vilniuje galima nusipirkti auksinės spalvos popieriaus, būtent tokio kaip padaryta žuvies galva. Iš anksto dėkoju už informaciją.
user posted image

Mano pirmieji darbeliai
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija.vilke: 17 gegužės 2011 - 14:01
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 05 17, 14:56)
Labutis darbštuolės. Gal galite patarti kur Vilniuje galima nusipirkti auksinės spalvos popieriaus, būtent tokio kaip padaryta žuvies galva. Iš anksto dėkoju už informaciją.
user posted image
Mano pirmieji darbeliai
user posted image
user posted image

Man tai tas batelis labai grazus wub.gif
Atsakyti
is ko batelio kulnas padarytas? tiesiog karoliukai sulipdyti? g.gif
Atsakyti
[color=red]Labutis darbštuolės. Gal galite patarti kur Vilniuje galima nusipirkti auksinės spalvos popieriaus, būtent tokio kaip padaryta žuvies galva. Iš anksto

grazus ir idomus darbeliai 4u.gif

man regis ten krepinis popierius g.gif ar ne? va ducky puose buteli is tokio popieriaus CIA tai lyg toks pats g.gif (tikiuosi niekas nesupyks uz nuoroda, cia ne reklama blush2.gif tiesiog pas ja ziauriai didelio formato fotkes tai iskraipo puslapi ) reik klausti pas ja kur jin pirko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 17 gegužės 2011 - 15:39

Tokį auksinį ir raudoną pirkau toje pačioje floristikos parduotuvėje, buvo šalia krepinio popieriaus 4u.gif tik jis be linijų, labai tamplus ir kita pusė nespalvota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 17, 14:42)
is ko batelio kulnas padarytas? tiesiog karoliukai sulipdyti?  g.gif

Taip, isardziau senus mamos karolius ax.gif karoliukus suveriau ant vielutes, bet teko kiekviena dar suklijuoti, nes linko.
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2011 05 17, 15:42)
Tokį auksinį ir raudoną pirkau toje pačioje floristikos parduotuvėje, buvo šalia krepinio popieriaus  4u.gif tik jis be linijų, labai tamplus ir kita pusė nespalvota  4u.gif

Na reiks kitose floristikos parduotuvėse paieškoti, nes tuose kur buvau neturėjo verysad.gif
Atsakyti
natur - graži puokštelė gavos o dar ir su pinigėliais thumbup.gif
vitalija.vilke - gražūs darbai smile.gif tą krepinį popierių perku rimi parduotuvėj, nes floristikos pardėse jo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 17, 16:05)
natur - graži puokštelė gavos o dar ir su pinigėliais  thumbup.gif
vitalija.vilke - gražūs darbai smile.gif tą krepinį popierių perku rimi parduotuvėj, nes floristikos pardėse jo nėra smile.gif

Labai ačiū iš informacija thumbup.gif O kokioje būtent Rimi, nes Ateities g. žiūrėjau, tai auksinio nebuvo, tik įprastinės spalvos.
Atsakyti
[color=red]
user posted image

jau koks grožis wub.gif kada nors pasiskolinsiu idėją blush2.gif
Atsakyti