Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(**sea** @ 2011 05 13, 11:01)
aciu Ducky  4u.gif  4u.gif vakar perskaiciau , bet uzsimeciau 2 dezutes , tai viso suejo 6 dezutes , liko 1 saldainis smile.gif!!!

dar truputi  vakare pakoreguosiu ir tada geresne foto idesiu !! blush2.gif

bet jau brangokas medelis gavosi smile.gif as visada i popieriu vinioju, idedu plunksneliu i Rafaelo darbelius smile.gif o seip grazu
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 14, 00:08)
dėkui  smile.gif niekur dar neišvykstu ir neišvyksiu artimiausiu metu, tiesiog baigiamiesiems egzams ruošiuosi, tai mano visos mūzos kol kas paatostogaus iki birželio doh.gif  laugh.gif

w_ilt_e - kaip koks kaktusiukas  smile.gif

tai kur jau cia ilgai blush2.gif as jau gal pora menesiu nieko nepadariau biggrin.gif o vaar pradejau ale nesigavo, tai sianakt vel darysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 14, 13:47)
tai kur jau cia ilgai  blush2.gif  as jau gal pora menesiu nieko nepadariau biggrin.gif o vaar pradejau ale nesigavo, tai sianakt vel darysiu  doh.gif  lotuliukas.gif

man ilgai biggrin.gif vis galvoju kaip norėčiau kokį medį padaryt, o laiko tai ir nėr blink.gif
ką bandei daryt? medį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 14, 13:55)
man ilgai  biggrin.gif vis galvoju kaip norėčiau kokį medį padaryt, o laiko tai ir nėr  blink.gif 
ką bandei daryt? medį? smile.gif

ai kad nzn kaip tai pavadinti ... norejau toki karkasa ale is saku ispinti nei tai pintine nei tai kazkas biggrin.gif ale labai issikerojau ir didelis gavosi .. o turejo buti tik simboline puokstele vietoj iprastu geliu, nes bus nesamos i ligonine ...tai ardysiu ir darysiu is naujo g.gif

jau issigandau kad reiks man paciai ieskoti tos folijos pardej doh.gif nes juk pazadejai man pagelbeti su tuo reikalu kai busiu LT lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 14 gegužės 2011 - 13:04
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 14, 14:04)
ai kad nzn kaip tai pavadinti ... norejau toki karkasa ale is saku ispinti nei tai pintine nei tai kazkas biggrin.gif ale labai issikerojau ir didelis gavosi .. o turejo buti tik simboline puokstele vietoj iprastu geliu, nes bus nesamos i ligonine ...tai ardysiu ir darysiu is naujo  g.gif

jau issigandau kad reiks  man paciai ieskoti tos folijos pardej  doh.gif  nes juk pazadejai man pagelbeti su tuo reikalu kai busiu LT  lotuliukas.gif

aha, tik parašyk kada maždaug būsi LT, nes galiu būt irgi ne namie, juk vasara atostogų metas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 14, 14:07)
aha, tik parašyk kada maždaug būsi LT, nes galiu būt irgi ne namie, juk vasara atostogų metas  smile.gif

birzelio 14-liepos 7 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 14, 14:11)
birzelio 14-liepos 7  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
smagu , kad patiko !! 4u.gif ikeliu jau galutini varijanta mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
sea nu grazu 4u.gif saldainei taip graziai sulipdyti, viena paskui kita biggrin.gif tik kotas man atrodo stambokas g.gif is ko skiacius darei, gal galima is arciau?
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 14, 14:24)
sea nu grazu 4u.gif saldainei taip graziai sulipdyti, viena paskui kita  biggrin.gif tik kotas man atrodo stambokas  g.gif  is ko skiacius darei, gal galima is arciau?

Skaicius pirkau metalinius kur ant duru lotuliukas.gif , , o kotas tai man irgi g.gif , bet nebuvo kada i koki miškeli nulekti biggrin.gif , o namuose tik sita ir plonas bambukines turejau , tai sukausi . O kas liečia saldainius tai turbut vieni iš lengviausiai klijuojančiu . Buvo vienas malonumas juos klijuoti thumbup.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 05 14, 16:31)
Skaicius pirkau metalinius kur ant duru  lotuliukas.gif

o man atrode kad jie raudoni? ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 05 14, 14:39)
o man atrode kad jie raudoni? ar ne?  g.gif

biggrin.gif tai as juos nudažiau biggrin.gif
Atsakyti