Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(Narvile @ 2011 05 11, 08:23)
Flormila, kaip grazu  thumbup.gif  is kokio cia popieriaus daryta, as bandziau su paprastu tampomu, nesigauna  schmoll.gif  cia matyt daug storesnis, kur jo perki ir kiek mazdaug kainuoja  ax.gif

Taip jis storesnis ir geriau tempiasi, RIMI yra po 5 lt. bet daugiau tai Verkiu g. prie Ogmios centro parduotuve yra, ten tikrai labai daug.
Papildyta:
QUOTE(**sea** @ 2011 05 12, 12:05)
Merginos gal galetumet pagelbeti smile.gif
Turiu 12 cm oaze darysiu su rafaelo saldaniais , gal mazdaug patartumet kiek saldainiu dezutciu pirkti , nes nebus paskui kur dapirkineti !!

tai jei tusciu kokiu vietu bus, popierium uzpildysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 12, 21:25)
sveikos auksarankes 4u.gif  atejau su savo antruoju darbeliu...

viskas gerai, bet vazonėlis man nelb plastmasinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 12, 20:35)
viskas gerai, bet vazonėlis man nelb plastmasinis  g.gif

galeciau molinukus naudoti,bet bijau,kad suskils nuo gipso?! g.gif o tai pacios darbeliai kokiuose?ir kaip galima vietoj plauso naudoti medziaga?
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2011 05 12, 22:36)
galeciau molinukus naudoti,bet bijau,kad suskils nuo gipso?! g.gif  o tai pacios darbeliai kokiuose?ir kaip galima vietoj plauso naudoti medziaga?

Vazoneliai skyla nuo gipso tuomet patartina naudoti ne gipsa, bet kitas statybines medziagas, kurios ne taip pleciasi ir vazonelis neskyla joms stingstant 4u.gif
Del vazonelio, na skonio reikalas, as labiausiai vertinu molinukus, antroje eileje naudoju folija trauktus, plastmasinukus esu gal pora kartu naudojus, bet jie tikrai nelabai kaip ziurisi blush2.gif Vien todel, kad automatiskai kad ir pati graziausia darba pavercia daug paprastesniu ir pigesniu sad.gif
O del audinio naudojimo, nesu as Ducky. bet pasisakysiu, jau ir jai tai rasiau biggrin.gif Su audiniu darbas daug solidziau atrodo, nei tarkim su plausu. Nezinau kodel, gal kad nuuolat naudoju plausa ir nebesugebu is jo isgauti jau sventiskumo? Manau laikui begant subresiu ir as satino ar silko panaudimui, bet susilaikau vien todel, kad esu patyrusi kai plausas pradeda dvokti, nuo dregmes iseinancios is cemento ar rodbando ir audekla naudoti man siuo metu labai baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 13 gegužės 2011 - 08:17
Sveikutes merginos, na del gipso ir as turiu truputi patirties, kai skilo pirmas vazonas, o buvo nepigus doh.gif , buvo liudna, tuomet gipsa pildavau ne i pati vazona, o i ji dar dedavai toki plastmasinuka, vadinama vienkartini vazoneli, i ji pildavai gipsa. O dabar jau atkaliau ranka gipso maisymui, supratau, kad vazonas skyla tuomet, kai per kietai uzmaisai gipsa, o dabar maisau taip, kad gipsas gautusi skystos grietines tirstumo, ir tikrai, niekas neskyla thumbup.gif thumbup.gif Tai va tokia mano patirtis, gal kam pravers.

P.S. Taip uzmaisytas gipsas pilnai sustingsta per 1 val. ir veliau tikrai jokia dregme is jo neina
Atsakyti
aciu Ducky 4u.gif 4u.gif vakar perskaiciau , bet uzsimeciau 2 dezutes , tai viso suejo 6 dezutes , liko 1 saldainis smile.gif!!!
vitlij@ taip ir padariau mirksiukas.gif , tik ne su popierium aciu!! mirksiukas.gif !!
o cia kas gavosi

user posted image

dar truputi vakare pakoreguosiu ir tada geresne foto idesiu !! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 13 gegužės 2011 - 11:03
QUOTE(**sea** @ 2011 05 13, 12:01)
aciu Ducky  4u.gif  4u.gif vakar perskaiciau , bet uzsimeciau 2 dezutes , tai viso suejo 6 dezutes , liko 1 saldainis smile.gif!!!
vitlij@ taip ir padariau  mirksiukas.gif , tik ne su popierium aciu!! mirksiukas.gif !!
o cia kas gavosi
dar truputi  vakare pakoreguosiu ir tada geresne foto idesiu !! blush2.gif

Oho, kaip gražiai gula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 05 13, 12:01)
aciu Ducky  4u.gif  4u.gif vakar perskaiciau , bet uzsimeciau 2 dezutes , tai viso suejo 6 dezutes , liko 1 saldainis smile.gif!!!

dar truputi  vakare pakoreguosiu ir tada geresne foto idesiu !! blush2.gif

gražiai gavos, kai tiek daug smile.gif
Papildyta:
dar vienas medelis ir dabar ilgai nesirodysiu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos

ikeliu ir as savo medeli, tik va kotas ne koks bent man, neisejo padaryt kokio norejau, plausas niekaip nesilaike ax.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2011 05 13, 17:50)
Sveikos

ikeliu ir as savo medeli, tik va kotas ne koks bent man, neisejo padaryt kokio norejau, plausas niekaip nesilaike  ax.gif  blush2.gif
\

Labai įdomus. Man gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
**sea** su sitais saldainiais paprastai man nelabai patinka medeliai nu bet taviskis tai superinis thumbup.gif

Ducky grazu wub.gif kur isvyksti? g.gif (ar jau daba isvyksti i uzsieni? kazkaip maniau kad veliau g.gif )

w_ilt_e labai grazu ir idomu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 13 gegužės 2011 - 20:32
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 05 13, 21:31)

Ducky grazu  wub.gif  kur isvyksti?  g.gif (ar jau daba isvyksti i uzsieni? kazkaip maniau kad veliau  g.gif )

dėkui smile.gif niekur dar neišvykstu ir neišvyksiu artimiausiu metu, tiesiog baigiamiesiems egzams ruošiuosi, tai mano visos mūzos kol kas paatostogaus iki birželio doh.gif laugh.gif

w_ilt_e - kaip koks kaktusiukas smile.gif
Atsakyti