Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(Ducky @ 2011 05 11, 17:01)
jei aš būčiau tokiu būdu Mikę darius, būčiau išprotėjus  biggrin.gif per daug laiko užima su tais krapštukais  smile.gif

Įduri su klijais pateptą ir ištrauki, medžiaga tik lieka doh.gif aš turbūt nuo lankstymo greičiau išprotėčiau biggrin.gif
Atsakyti
tai kam tada iš viso tą krapštuką naudot, galima ir be jo juk ir man vis tiek atrodo kad taip greičiau smile.gif
Va nepatingėjau nufotkint. Galiausiai toj vietoj kur laikau pirštais, patepu klijais ir tvirtinu ten kur noriu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 11 gegužės 2011 - 17:14
QUOTE(Ducky @ 2011 05 11, 18:11)
tai kam tada iš viso tą krapštuką naudot, galima ir be jo juk ir man vis tiek atrodo kad taip greičiau smile.gif
Va nepatingėjau nufotkint. Galiausiai toj vietoj kur laikau pirštais, patepu klijais ir tvirtinu ten kur noriu smile.gif

kartais tarpas būna toks, kad pirštai nelenda, o saldainis pakankamai ilgas, tai kad mažiau juos stumdyt smaigstau medinio iešmuko bukuoju galu 4u.gif . O įsmeigus iešmuku į putos burbulą man gražiau organza garbanojasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 11 gegužės 2011 - 17:59
QUOTE(knielita @ 2011 05 11, 14:16)
Pistoletas, plausas irpagalys yra senukuose. O kokio butent pagalio reikia? Kotui daryti? Jei taip tai toki imanoma ir nemokamai labai grazu susirasti  biggrin.gif

Oi kaip gerai, leksiu i senukus thumbup.gif Taip kotui, cia del visa ko jai grazaus nerasiu miske biggrin.gif Aciu uz atsakyma. Tikiuosi pavyks medelis.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 05 11, 18:58)
kartais tarpas būna toks, kad pirštai nelenda, o saldainis pakankamai ilgas, tai kad mažiau juos stumdyt smaigstau medinio iešmuko bukuoju galu 4u.gif . O įsmeigus iešmuku į putos burbulą man gražiau organza garbanojasi  ax.gif

kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Atsakyti
as kai dariau sita medeli
user posted image
nezinojau kaip ta oorganza deti ir ka su ja daryti tai ant kekvieno saldainio apacios klijavau po du kvardariukus organzos lotuliukas.gif o tada klijavau saldaini prie bumbulo kartu su saldainiu doh.gif ( jei aiskiai parasiau g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 11, 19:18)
kiekvienam savo  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif žinoma, pagaliau kaip išmoksti paskui kitaip jau nepatogu atrodo, svarbu rezultatai gražūs 4u.gif
Atsakyti
Lankstau organza arba veduokles tipu arba kaip rode Ducky, tiesiog vieniem darbam man graziau vienas lankstymo budas, kitiem-kitas. Bet nenaudoju krapstuku, kazkaip puikiai einasi be ju, nebent tarpai labai mazi, tada pasinaudoju zirklem, bet siaip kaip kam patogiau. Svarbu galutinis var. 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galetumet pagelbeti smile.gif
Turiu 12 cm oaze darysiu su rafaelo saldaniais , gal mazdaug patartumet kiek saldainiu dezutciu pirkti , nes nebus paskui kur dapirkineti !!
Atsakyti
[quote=barbarux,2011 05 11, 09:58]
čia floristinis gofruotas popierius, būna floristikos parduotuvėse 4u.gif
user posted image
user posted image
Dekui uz informacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2011 05 12, 12:05)
Merginos gal galetumet pagelbeti smile.gif
Turiu 12 cm oaze darysiu su rafaelo saldaniais , gal mazdaug patartumet kiek saldainiu dezutciu pirkti , nes nebus paskui kur dapirkineti !!

nu jeigu toks dydis pagrindo, tai 4 ne mažiau...

šiandien kaip tik padariau kaip visada standartinį medį iš 3 dėžučių, aišku be problemų ir 4 būtų tilpusios, tik jau ir kaina kiltų.... Apie 9cmpagrindo skersmuo smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos auksarankes 4u.gif atejau su savo antruoju darbeliu...user posted image

user posted image
Atsakyti