tai kam tada iš viso tą krapštuką naudot, galima ir be jo juk ir man vis tiek atrodo kad taip greičiau Va nepatingėjau nufotkint. Galiausiai toj vietoj kur laikau pirštais, patepu klijais ir tvirtinu ten kur noriu
tai kam tada iš viso tą krapštuką naudot, galima ir be jo juk ir man vis tiek atrodo kad taip greičiau
Va nepatingėjau nufotkint. Galiausiai toj vietoj kur laikau pirštais, patepu klijais ir tvirtinu ten kur noriu
kartais tarpas būna toks, kad pirštai nelenda, o saldainis pakankamai ilgas, tai kad mažiau juos stumdyt smaigstau medinio iešmuko bukuoju galu . O įsmeigus iešmuku į putos burbulą man gražiau organza garbanojasi
kartais tarpas būna toks, kad pirštai nelenda, o saldainis pakankamai ilgas, tai kad mažiau juos stumdyt smaigstau medinio iešmuko bukuoju galu . O įsmeigus iešmuku į putos burbulą man gražiau organza garbanojasi
nezinojau kaip ta oorganza deti ir ka su ja daryti tai ant kekvieno saldainio apacios klijavau po du kvardariukus organzos o tada klijavau saldaini prie bumbulo kartu su saldainiu ( jei aiskiai parasiau )
Lankstau organza arba veduokles tipu arba kaip rode Ducky, tiesiog vieniem darbam man graziau vienas lankstymo budas, kitiem-kitas. Bet nenaudoju krapstuku, kazkaip puikiai einasi be ju, nebent tarpai labai mazi, tada pasinaudoju zirklem, bet siaip kaip kam patogiau. Svarbu galutinis var.
Merginos gal galetumet pagelbeti Turiu 12 cm oaze darysiu su rafaelo saldaniais , gal mazdaug patartumet kiek saldainiu dezutciu pirkti , nes nebus paskui kur dapirkineti !!
Merginos gal galetumet pagelbeti
Turiu 12 cm oaze darysiu su rafaelo saldaniais , gal mazdaug patartumet kiek saldainiu dezutciu pirkti , nes nebus paskui kur dapirkineti !!
šiandien kaip tik padariau kaip visada standartinį medį iš 3 dėžučių, aišku be problemų ir 4 būtų tilpusios, tik jau ir kaina kiltų.... Apie 9cmpagrindo skersmuo