Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(reginale @ 2011 04 14, 22:46)
Mergaitės, aš kai pirkau, tai buvo nurodyta kad tai "mikštas celofanas"

Dėkui 4u.gif , o kokioj parduotuvėje ieškot? Floristikos ar dailės, rankdarbių? 4u.gif
Reginale, ar ne jūs esate vėduoklę dariusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 04 15, 08:48)
Ateinu ir as su savo medeliu i naujus namus  biggrin.gif

Koks įdomus bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytes, kaip supratau, kitos darote medelius uzsakymams, jei ne paslaptis, kiek imate uz darba? Galite parasyti i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 15, 09:23)
Dėkui 4u.gif , o kokioj parduotuvėje ieškot? Floristikos ar dailės, rankdarbių? 4u.gif
Reginale, ar ne jūs esate vėduoklę dariusi? g.gif

as dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 15, 17:31)
as dariau  smile.gif

Kaip aš nepastebėjau blush2.gif doh.gif
Ar organzą reikia klijuoti prie lazdelių iš vienos pusės ar iš abiejų?
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 04 15, 18:11)
Kaip aš nepastebėjau  blush2.gif  doh.gif
Ar organzą reikia klijuoti prie lazdelių iš vienos pusės ar iš abiejų?

aš tai iš vienos klijavau g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visu darbai fantastiski 4u.gif 4u.gif

Mano darbine nuotaika visai prigesus doh.gif Bet pasirodau su nauju darbeliu.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Knielita, mielas ir dailus medelis, jo daugiau norėt 4u.gif Aš tai kaip niekad pilna įkvėpimo biggrin.gif Va dar vieną laivą pribaigiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ducky: 16 balandžio 2011 - 21:12
Tarp kitko kas nenori, kad Jūsų darbelių nuotraukos ir autorystė būtų pasisavinta, dėkite copyrightus ir kuo didesnius ant nuotraukų. Šiandien su saga 28 demaskavom naujai susikūrusį puslapį. Tos gudruolės buvo susidėjusios svetimus darbus tame tarpe sagos 28 bei Jurg@ , o mano dalis teksto "apie mane" buvo žodis žodin nukopijuota net nesuprantant ką jos kopijuoja . Tai va su saga 28 paskambinom ir pareikalavom išimti, tai iš balso jautėsi persigandusi moteriškė, nes skambinom viena po kitos biggrin.gif tai va nuotraukų ir teksto lyg ir nėra, nors saga sako, kad kažkieno nuotrauka dar vis yra, tik paliktas mano teksto fragmentas ir dadėta pora savų žodžių laugh.gif Ot tai tau ir pardavėjos - nori užsidirbti iš mūsų minčių biggrin.gif bet aš esu išsisaugojus pirminį psl variantą su visom nuotraukom atminčiai biggrin.gif
Tai va mergaitės būkit atidžios jeigu nenorit po to savo darbų matyti pas kitus ir plius dar parduodamus smile.gif nors gal kam nors ir dzin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 16, 21:32)
Knielita, mielas ir dailus medelis, jo daugiau norėt  4u.gif Aš tai kaip niekad pilna įkvėpimo  biggrin.gif Va dar vieną laivą pribaigiau  smile.gif

user posted image

Nu ir grozis to jusu laivo bigsmile.gif neisivaizduoju, kaip toki padaryt g.gif rusaiciu puslapiuose panasiu maciau, tik neradau pamokeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 16 balandžio 2011 - 21:48
QUOTE(Narvile @ 2011 04 16, 22:46)
Nu ir grozis to jusu laivo  bigsmile.gif  neisivaizduoju, kaip toki padaryt  g.gif rusaiciu puslapiuose panasiu maciau, tik neradau pamokeliu  rolleyes.gif

ačiū blush-anim-cl.gif kai dariau prieš tai buvusius aprašiau kaip viską darau, čia buvo 7 temos gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 04 16, 22:07)
Tarp kitko kas nenori, kad Jūsų darbelių nuotraukos ir autorystė būtų pasisavinta, dėkite copyrightus ir kuo didesnius ant nuotraukų.  Šiandien su saga 28 demaskavom naujai susikūrusį puslapį. Tos gudruolės buvo susidėjusios svetimus darbus tame tarpe sagos 28 bei Jurg@ , o mano dalis teksto "apie mane" buvo žodis žodin nukopijuota net nesuprantant ką jos kopijuoja . Tai va su saga 28 paskambinom ir pareikalavom išimti, tai iš balso jautėsi persigandusi moteriškė, nes skambinom viena po kitos  biggrin.gif tai va nuotraukų ir teksto lyg ir nėra, nors saga sako, kad kažkieno nuotrauka dar vis yra,  tik paliktas mano teksto fragmentas ir dadėta pora savų žodžių  laugh.gif Ot tai tau ir pardavėjos - nori užsidirbti iš mūsų minčių  biggrin.gif bet aš esu išsisaugojus pirminį psl variantą su visom nuotraukom atminčiai  biggrin.gif
Tai va mergaitės būkit atidžios jeigu nenorit po to savo darbų matyti pas kitus ir plius dar parduodamus  smile.gif nors gal kam nors ir dzin  smile.gif

Eina sau, kokių žmonių yra blink.gif tingi savo kurti, tai "vagia" idėjas ir nuotraukas. Man kaip tik ne azartas kopijuoti. Tikrai nei vieno medelio nesu nusižiūrėjus, kažkaip kai savo kūri tai ir džiaugiesi labiau.

Parašyk nuorodą kur čia taip blush2.gif
Atsakyti