Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 8 tema

QUOTE(barbarux @ 2011 05 10, 10:37)
Saldainių dydis pagal dėžutės dydį jau derinamas, kad panašūs į klavišus būtų, o ne į žirniukus ar du saldainiai per visą a'la notebook'ą  biggrin.gif . Uodegytes klijuoja po saldainiu ir ant lentos. Saldainių yra tokių kampuotų beveik kvadratinių, čia parduotuvėje teks parymot prie lentynos  4u.gif  biggrin.gif  Nepamenu, bet lyg šitoj temoj esu mačius, gal Ducky darė, prisijungus gal daugiau patars, ar ta, kuri darė  4u.gif Bet kokiu atveju - pradžia pagrindas. Kol atsakys galite pasidėlioti kur kas turėtų būti ir kokio dydžio ir kiek saldainių jums reikės  mirksiukas.gif Saldainių dėžutės apačia turbūt tuščia, tai ten reikės putoplastu užpildyt, kad lygus pagrindas būtų 4u.gif O pabaigę nepamirškite fotosesijos ir įdėkite mums parodyt  ax.gif

nedariau aš laptoopo, bet saldainių pas mus tinkamų nelabai yra, nes jeigu jau daryčiau laptopą, tai imčiau tik tokius saldainius http://www.avk.ua/up...ev/noch-650.jpg nes kad bent jau primintų mygtukus klaviatūros, bet kadangi pas mus tokių parduotuvėj nėra, nebent mozartas mačiau kvadratiniais parsiduoda berods dezute apie 12lt, tai lauksiu kol toks žmogus pasirodys, kuris sutiks tokius pinigus mokėt biggrin.gif tai va o šeip dar negalvojau iš ko daryčiau kompą, nes tiesiog nebuvo laiko apie tai pagalvot smile.gif Tai gal teisingai tu ir sakai dėl saldainių dėžutės. g.gif Man atrodo zmirzlina darė, tai jos čia reik klaust
Atsakyti
Sveikutes smile.gif man cia jau kelinta diena ramybes neduoda vienas klausimas ax.gif Kaip darant saldainiu medi pritvirtinant prie oazes organza ar flizelina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 05 10, 19:40)
Sveikutes smile.gif man cia jau kelinta diena ramybes neduoda vienas klausimas  ax.gif  Kaip darant saldainiu medi pritvirtinant prie oazes organza ar flizelina?  blush2.gif

taip pat kaip ir saldainius - karštais klijais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 10, 22:15)
taip pat kaip ir saldainius - karštais klijais smile.gif

ir lengvai prisitvirtina? g.gif hm... man kazkaip atrodo kad deti taip staciai, tai sunkiai turetu prisitvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2011 05 10, 21:20)
ir lengvai prisitvirtina?  g.gif hm... man kazkaip atrodo kad deti taip staciai, tai sunkiai turetu prisitvirtinti  g.gif

ne stačiai, o susikarpai organzą kvadračiukais, imi už vidurio ir sulenki i viršų, viduriuką tepi klijais ir klijuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flormila @ 2011 05 10, 16:54)
na stai dar vienas - paskutinis darbukas smile.gif

user posted image

user posted image

Flormila, kaip grazu thumbup.gif is kokio cia popieriaus daryta, as bandziau su paprastu tampomu, nesigauna schmoll.gif cia matyt daug storesnis, kur jo perki ir kiek mazdaug kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 05 10, 22:29)
ne stačiai, o susikarpai organzą kvadračiukais, imi už vidurio ir sulenki i viršų, viduriuką tepi klijais ir klijuoji smile.gif

aciu uz info 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2011 05 11, 08:23)
Flormila, kaip grazu  thumbup.gif  is kokio cia popieriaus daryta, as bandziau su paprastu tampomu, nesigauna  schmoll.gif  cia matyt daug storesnis, kur jo perki ir kiek mazdaug kainuoja  ax.gif

čia floristinis gofruotas popierius, būna floristikos parduotuvėse 4u.gif
user posted image
user posted image
Jau pačiupinėjus jaučiasi, kad storesnis ir visas rulonas sudalintas horizontaliai linijomis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nansy @ 2011 05 10, 21:20)
ir lengvai prisitvirtina?  g.gif hm... man kazkaip atrodo kad deti taip staciai, tai sunkiai turetu prisitvirtinti  g.gif

aš į kvadračiuko viduriuką duriu su buku medinio iešmuko galu, apgaubiu jį, galiuką karštais klijais patepu ir smeigiu į oazę 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Tikiuosi niekas neuzsipuls jai pasiklausiu, tikrai visu temu neperskaitysiu ax.gif Tai vat noreciau paklausti kur galima butu nupirkti pagali, pistoleto su klijais, plauso blush2.gif Gal prekybos centre galima rasti? Ar reik spec parduotuvese dairytis? Domintu Vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 05 11, 13:00)
Laba diena smile.gif

Tikiuosi niekas neuzsipuls jai pasiklausiu, tikrai visu temu neperskaitysiu ax.gif  Tai vat noreciau paklausti kur galima butu nupirkti pagali, pistoleto su klijais, plauso  blush2.gif  Gal prekybos centre galima rasti? Ar reik spec parduotuvese dairytis? Domintu Vilnius  4u.gif

senukuose yra pistoletas, o visa kita nzn kur vilniuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 05 11, 11:00)
Laba diena smile.gif

Tikiuosi niekas neuzsipuls jai pasiklausiu, tikrai visu temu neperskaitysiu ax.gif  Tai vat noreciau paklausti kur galima butu nupirkti pagali, pistoleto su klijais, plauso  blush2.gif  Gal prekybos centre galima rasti? Ar reik spec parduotuvese dairytis? Domintu Vilnius  4u.gif

Pistoletas, plausas irpagalys yra senukuose. O kokio butent pagalio reikia? Kotui daryti? Jei taip tai toki imanoma ir nemokamai labai grazu susirasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2011 05 11, 09:58)

aš į kvadračiuko viduriuką duriu su buku medinio iešmuko galu, apgaubiu jį, galiuką karštais klijais patepu ir smeigiu į oazę  4u.gif

jei aš būčiau tokiu būdu Mikę darius, būčiau išprotėjus biggrin.gif per daug laiko užima su tais krapštukais smile.gif
Atsakyti