QUOTE(barbarux @ 2011 05 10, 10:37)
Saldainių dydis pagal dėžutės dydį jau derinamas, kad panašūs į klavišus būtų, o ne į žirniukus ar du saldainiai per visą a'la notebook'ą . Uodegytes klijuoja po saldainiu ir ant lentos. Saldainių yra tokių kampuotų beveik kvadratinių, čia parduotuvėje teks parymot prie lentynos Nepamenu, bet lyg šitoj temoj esu mačius, gal Ducky darė, prisijungus gal daugiau patars, ar ta, kuri darė Bet kokiu atveju - pradžia pagrindas. Kol atsakys galite pasidėlioti kur kas turėtų būti ir kokio dydžio ir kiek saldainių jums reikės Saldainių dėžutės apačia turbūt tuščia, tai ten reikės putoplastu užpildyt, kad lygus pagrindas būtų O pabaigę nepamirškite fotosesijos ir įdėkite mums parodyt
nedariau aš laptoopo, bet saldainių pas mus tinkamų nelabai yra, nes jeigu jau daryčiau laptopą, tai imčiau tik tokius saldainius http://www.avk.ua/up...ev/noch-650.jpg nes kad bent jau primintų mygtukus klaviatūros, bet kadangi pas mus tokių parduotuvėj nėra, nebent mozartas mačiau kvadratiniais parsiduoda berods dezute apie 12lt, tai lauksiu kol toks žmogus pasirodys, kuris sutiks tokius pinigus mokėt tai va o šeip dar negalvojau iš ko daryčiau kompą, nes tiesiog nebuvo laiko apie tai pagalvot Tai gal teisingai tu ir sakai dėl saldainių dėžutės. Man atrodo zmirzlina darė, tai jos čia reik klaust